Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.488 keer bekeken

QUIZ: Hoeveel weet jij over seksualiteit en genderidentiteit?

13 maart 2020,

geschreven door

Het is het gesprek van de dag én er is steeds meer bekend over seksualiteiten en genders. Toch blijft het voor veel mensen een grijs gebied. Juist daarom testen wij even jouw kennis! Hoe goed ben jij op de hoogte van seksualiteiten en genderidentiteiten?

Wat is geen bestaande seksualiteit?

Giphy

Amenorroe is geen seksualiteit. Dit is een woord voor het uitblijven van menstrueel bloedverlies.

Is er een verschil tussen biseksueel en panseksueel?

Giphy

Deze twee seksualiteiten liggen dicht bij elkaar, maar er is één belangrijk verschil. Als je jezelf als panseksueel identificeert voel je je niet alleen aangetrokken tot mannen en vrouwen, maar ook tot mensen die zich anders identificeren.

Iemand die operaties is ondergaan om van geslacht te veranderen, noemen we...

Giphy

Als je een operatie ondergaat om van geslacht te veranderen mag je jezelf als transgender identificeren. Of als transseksueel.

Wat is demiseksualiteit?

Giphy

Als je dimiseksueel bent dan voel je je doorgaans pas (seksueel) aangetrokken tot een persoon wanneer er een enorm sterke emotionele band aanwezig is. Dit is een term dat gerelateerd wordt aan aseksualiteit en het wordt daardoor ook gezien als een aftakking van deze seksualiteit.

Wat ben je als je Cis bent?

Giphy

Als jij je identificeert als een cisman of cisvrouw, dan komt jouw geslacht overeen met je geboortegeslacht. Het is een term dat wordt gebruikt als tegenhanger van transgender of transseksueel.

Wat is het verschil tussen sekse en gender?

Giphy

Er is zeker een verschil tussen sekse en gender! Sekse is het geslacht waarmee jij geboren bent, oftewel; of jij mannelijke of vrouwelijke geslachtskenmerken hebt. Het gender bepaalt juist hoe jij je voelt én identificeert.


Ben jij de expert op het gebied van seksualiteit en genderidentiteit? Deel je score!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.065 keer bekeken

Geschreven door

Klaarkomen doen we allemaal. Maar hoeveel weet je nou eigenlijk over het orgasme? Hoog tijd om je kennis op de proef te stellen en misschien kan jij op je volgende feestje trots verkondigen dat je een ‘orgasme expert’ bent!
2.065 keer bekeken
9.331 keer bekeken

Geschreven door

Ben je toe aan een nieuw anaal seksspeeltje? En weet je door het enorme aanbod aan speeltjes niet waar je moet beginnen? Dan helpen wij jou graag op weg! Of je nou een beginner of gevorderde bent op het het gebied van anaal, dat maakt niet uit. Doe…
9.331 keer bekeken
45.296 keer bekeken

Geschreven door

Is elke dildo niet gewoon hetzelfde? Nee, absoluut niet! Er zijn heel veel verschillende dildo’s verkrijgbaar. Door dat grote aanbod kan het echter best lastig zijn om te bepalen welke dildo het beste bij jou past. Dat dilemma is vanaf nu echter ve…
45.296 keer bekeken