Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

7.417 keer bekeken

TEST: Welk rollenspel past bij jou?

8 januari 2019,

geschreven door

Een rollenspel kan jou helpen bepaalde seksuele fantasieën tot leven te brengen. Je verplaatst je voor een moment in een andere rol waardoor je de seks tussen jou en je partner in één keer heel anders kan ervaren. Dit kan behoorlijk spannend en opwindend zijn! Maar waar moet je beginnen? Probeer zo goed mogelijk antwoord te geven op de vragen hieronder en kom erachter welk rollenspel het beste bij jou past! Succes!

Wat vind je het belangrijkste aan een rollenspel?

Wat is je favoriete soort seks?

Als je iets moest opgeven uit je seksleven, dan is het..

Mijn favoriete seksspeeltje is...

Een rollenspel is...

Mijn favoriete fantasie is…

En, welk rollenspel kreeg jij als uitkomst? Overweeg je ook om dat rollenspel een keer uit te proberen? Deel het met ons in een reactie hieronder!

4 reacties

  1. Eigenlijk had ik deze uitkomst verwacht maar is niet het type rollenspel dat ik in mijn gedachten voor ogen heb.

    1. Dan is dat blijkbaar echt het rollenspel voor jou, Ron! Ik heb hem net drie keer verschillend ingevuld en had drie andere uitkomsten, dus het kan wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

8.818 keer bekeken

Geschreven door

We hebben bijna allemaal wel iets ‘aparts’ wat ons seksueel opwindt. Voor sommige mensen kunnen dat bijvoorbeeld hoge hakken zijn, terwijl iemand anders misschien wel opgewonden wordt wanneer hij zijn vrouw seks met een ander ziet hebben. Het hebben …
8.818 keer bekeken
2.162 keer bekeken

Geschreven door

Sextoys en schoonmaakartikelen, dat zijn eigenlijk geen woorden die je samen in één zin verwacht. Toch blijken seksspeeltjes en schoonmaakspullen meer op elkaar te lijken dat dat wij hadden verwacht. Ben jij een sextoy kenner? Dan is het voor …
2.162 keer bekeken