Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.205 keer bekeken

Nu verkrijgbaar: de Semenette

22 december 2015,

geschreven door

Lesbische koppels, single vrouwen maar ook transgenders zijn uit de brand geholpen. Met het nieuwe bedachte seksspeeltje de Semenette kunnen zij het gevoel van penetratie en klaarkomen makkelijk nabootsen! En het allergrootste voordeel? Je kunt er nog iemand mee bevruchten ook.

Bedenker van de Semenette, de Amerikaanse Stephanie Berman, was al langer op zoek naar een middel om op een leuke en romantische manier seks te hebben met haar vriendin met als doel voortplanten. Met haar zelf ontworpen seksspeeltje is dat uiteindelijk gelukt. Berman probeerde het twee keer met haar vriendin uit en die bleek zwanger. Wat de dildo dan precies doet?

Wat is de Semenette precies?

De Semenette is niet veel minder dan een realistische dildo die beschikt over een plastic ingesloten buis. Deze ingesloten buis is na ieder gebruik te vervangen en je kunt de buis vullen met elke vloeistof die je maar wilt. Zo kun je er dus ook voor kiezen om hem te vullen met sperma. Bijvoorbeeld heel handig als je als lesbisch koppel een kindje probeert te krijgen via donorzaad of als je als single vrouw of stel voor kunstmatige inseminatie gaat. De dildo kun je ook gebruiken zonder de ingesloten plastic buis. En je kunt hem ook gebruiken als voorbind dildo, de Semenette is namelijk ook te gebruiken in combinatie met een voorzet stuk of een bondage harnas.

Ontstaan van de Semenette

De Semenette is ontstaan vanuit de behoefte van lesbische stellen en single vrouwen die wilden dat ze de mogelijkheid hadden om een product te gebruiken die ze tijdens intieme momenten kunnen dragen en die op een veilige en authentieke manier traditionele ejaculatie nabootst. Daarnaast is het een doelgericht middel voor het verwekken van kinderen. Stephanie Berman zegt er zelf over: ‘’het is zo onpersoonlijk en onromantisch om als lesbisch stel je vriendin zwanger te maken. Ik wilde daar verandering in brengen. ‘’  Met de komst van de Semenette is dat Berman overduidelijk goed gelukt.

Specificaties van de Semenette

Binnenkort is de Semenette verkrijgbaar in onze shop. Daarom lees je hier alvast over welke specificaties deze realistische dildo beschikt.

  • Beschikt over een pompje om te ‘spuiten’
  • Realistisch model
  • Verkrijgbaar in een lengtemaat van 16 CM
  • Gebruik een dunne, doorzichtige vloeistof
  • Ook te gebruiken zonder pomp
  • Refill kit met 5 extra buizen en pomp te verkrijgen
  • Te combineren met een voorzet stuk of bondage harnas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

197 keer bekeken

Geschreven door

Bijna dagelijks wordt onze webshop gevuld met de mooiste, nieuwste en leukste toys, lingerie, accessoires en fun artikelen! Hieronder vind je de leukste recente toevoegingen aan de online shop, zodat je niks mist. Wie weet zit jouw droom sextoy of lingeriesetje er wel tussen!…
197 keer bekeken