Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

313 keer bekeken

Nu Sensuelle: welcome to the Nu generation!

4 juli 2017,

geschreven door

Welcome to the Nu generation! Nieuw in ons assortiment: Nu Sensuelle. Een merk dat krachtige toys in een stijlvol jasje ontwerpt en produceert. Perfect voor de veeleisende man of vrouw. Je betaalt er misschien wat voor, maar dan heb je ook wel echt één van de betere toys in huis!

Nu Sensuelle

Nu Sensuelle is opgericht door het echtpaar Barry en Thao Luu-Brinberg. Samen reizen zij de hele wereld over om inspiratie op te doen voor de Nu Sensuelle collectie en zijn zij constant op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sextoys. Nu Sensuelle heeft de afgelopen jaren toonaangevende prijzen gewonnen voor een aantal van hun producten.

De collectie – krachtig, stil en oplaadbaar

bulletVoor hem, haar of jullie samen. Alle toys van Nu Sensuelle zijn oplaadbaar, waterproof en stil in gebruik. De bullets zijn klein en kunnen daardoor met je mee wanneer je dag wel een sexy twist kan gebruiken. Dit geldt ook voor de vibrator slip van dit merk. De verleidelijke kanten slip is voorzien van een klein vakje waar de mini vibrator in past. Zij draagt de slip, haar partner heeft de afstandsbediening en jullie dag, avond, nacht, date of bezoek aan de schoonouders krijgt een opwindend extraatje.

Naast de mini’s heeft het merk ook grote, stoere vibrators voor P-spot stimulatie voor mannen die weten wat ze willen.

Heb jij ervaring met één van de producten van Nu Sensuelle? We zijn er benieuwd naar jullie ervaring met dit top merk! Laat het ons weten in een reactie hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.472 keer bekeken

Geschreven door

De verjaardag van onze Koning staat voor de deur! Helaas kunnen we ook dit jaar deze feestdag niet vieren zoals gebruikelijk en moeten we er thuis maar een feestje van maken. Een nieuw seksspeeltje kan daar natuurlijk uitstekend bij helpen. Waan jeze…
4.472 keer bekeken