NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.484 keer bekeken

Maak kennis met Datex: de betere variant van latex!

6 juni 2017,

geschreven door

Nieuw, sexy, strak en perfect voor de liefhebbers van kinky… Guilty Pleasure! Een complete en bijzondere kleding- en lingerielijn met een ruig randje. Guilty Pleasure maakt namelijk Datex kleding in het zwart en in andere kleuren.

Wat is Datex?

Datex is eigenlijk gewoon latex, maar dan met een andere binnenvoering. Het merk Guilty Pleasure heeft een complete kleding en lingerie lijn ontworpen van dit bijzondere materiaal. De kleding en lingerie hebben de looks van latex met het gemak en draagcomfort van gewone kleding.

datex kleding voering
De binnenkant is van stof waardoor datex kleding comfortabel wordt

Makkelijk aan te trekken

Wanneer je latex kleding wilt aantrekken, zul je eerst een poeder of speciale olie moeten gebruiken. Latex blijft namelijk aan de huid plakken waardoor het lastig is om aan te trekken. Bij Datex is dit niet het geval. De zachte en gladde, elastische binnenkant glijdt over de huid. Hierdoor kun je de kleding zonder poeders en speciale producten aantrekken.

Minder onderhoud

Latex wordt ongepoetst geleverd. Dit houdt in dat je de kleding zelf moet oppoetsen met speciale latex glansspray. Bij de Datex kleding van Guilty Pleasure is dit niet perse nodig. De producten hebben van zichzelf al een matte glans. Uiteraard kun je ze wel meer laten glanzen met latex spray. Ook het reinigen kost minder tijd en moeite. Het materiaal kan namelijk op een lage temperatuur (30C) in de wasmachine.

  • Geen producten gevonden

Bekijk de hele collectie datex kleding van Guilty Pleasure!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Waar mannen onophoudelijk grapjes maken over aftrekken, houden vrouwen toch vaak ongemakkelijk hun mond. En dat is heel erg jammer, want masturberen is voor vrouwen net zo belangrijk én fijn als voor mannen. Misschien voel jij je wat ongemakkelijk o…
75.108 keer bekeken