It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

2.637 keer bekeken

VIDEO: Marith zoekt uit…. Marith Iedema op Masturbation Masterclass

23 mei 2019,

geschreven door

EasyToys TV presenteert samen met Marith Iedema het programma ‘Marith zoekt uit’. In deze aflevering gaat Marith naar Tania Mulder. Zij geeft Masturbation Masterclasses en Marith leert hier de fijne kneepjes van het vak. Het leidt tot interessante gesprekken over haar werk, motivatie en wat er allemaal zo enorm belangrijk is bij het geven van een goede aftrekbeurt.

Want welke technieken zijn er allemaal? En wat voor effect heeft deze cursus op jouw seksleven? Deze vragen én meer stelt Marith Iedema aan sekscoach Tania Mulder. De allerbeste tips voor een aftrekbeurt en het belang hiervan zie je in deze reportage van EasyToys TV!

EasyToys TV presenteert: Marith Iedema zoekt uit…. Masturbation Masterclass

Over de serie ‘Marith zoekt uit’

In ‘Marith zoekt uit’ geeft Marith Iedema antwoorden op brandende vragen als: Hoe ziet het leven van een pornoster eruit? Wat zijn de leukste erotische feesten? Bestaat er wellicht een geschikt alternatief voor de traditionele liefdesverhouding? Je komt het allemaal te weten in de komende afleveringen!

Zou jij een masturbation masterclass willen volgen om je seksleven te verbeteren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

8.080 keer bekeken

Geschreven door

Wie wil er nou niet zijn seksleven verbeteren? In Seksles leert Marith Iedema, auteur en seksjournalist, je alles wat je moet weten om een beest tussen de lakens te worden!   Bekijk aflevering 1   In de tweede aflevering van Sekles geeft Marith t…
8.080 keer bekeken