Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.630 keer bekeken

Kunstmatig maagdenvlies: Heilige maagd Maria tijdens je huwelijksnacht

28 oktober 2020,

geschreven door

Wow, wat is dit? Een kunstmatig maagdenvlies schreeuwt om een spotlightplekje in de We Love Weird categorie. Met dit ‘ding’ kan je namelijk net doen alsof je weer maagd bent. Je denkt misschien dat een leugentje om bestwil wel genoeg zal zijn, maar voor de echte diehards hebben we het kunstmatige maagdenvlies gevonden, mét bijgeleverd zakje nep-bloed. Ja, wat de f*ck. 

Kunstmatig Maagdenvlies

In 5 minuten weer maagd? Makkelijk gezegd, makkelijk gedaan. In dit DIY-pakket zit een zakje nep-bloed en een kunstmatig maagdenvlies, dat vlak voor de seks moet worden ingebracht. De fabrikant uit HongKong is van mening dat dit veel huwelijken zal redden omdat de vrouw niet haar donkerste geheimen hoeft te delen. Het gaat in dit geval ook voornamelijk om het nepbloed, want een maagdenvlies zie je natuurlijk überhaupt niet. Hoe weird dit product ook is, kan het hebben van een maagdenvlies in sommige landen een kwestie zijn van leven en dood. Dus al met al best een goede uitvinding.

“In dit DIY-pakket zit een zakje nep-bloed en een kunstmatig maagdenvlies.”

Wat vind jij van dit kunstmatige maagdenvlies?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

930 keer bekeken

Geschreven door

Poetsen als een pro met deze plumeau! In de rubiek We love Weird bespreken wij de meest spannende, aparte en spraakmakende sextoys. Met deze toy kan je het rollenspel van schoonmaakster en butler wel naar een heel ander niveau tillen… Lees snel ver…
930 keer bekeken