Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

2.611 keer bekeken

Door religieuzen, voor religieuzen!

21 juli 2017,

geschreven door

We hebben weer een seksspeeltje gevonden om je wenkbrauwen bij op te halen hoor! Maak kennis met de Jackhammer Jesus dildo, handgemaakt door – religieuze sextoy producent – Divine Interventions.

De Jackhammer Jesus heeft een stevige, bolvormige kop om elke religieuze fetisjist mee in vervoering te brengen! Het kruis zorgt voor grip en controle en zorgt ervoor dat hij niet in je eigen kruis verdwijnt 😉 Bij het inbrengen zorgt de textuur van deze dildo tevens voor extra stimulatie. Thank you!
jezus dildo

Devine Interventions

Divine Interventions maakt seksspeeltjes gebaseerd op verschillende religiën, zoals het christendom, boeddhisme en hindoeïsme. Alle speeltjes zijn handgemaakt en vervaardigd uit hoogwaardig siliconen. Sommigen zullen het zien als heiligschennis, voor anderen kan het een manier zijn om dichter bij God te komen. Divine Interventions doet in ieder geval haar uiterste best om seks en geloof een beetje dichter bij elkaar te brengen.

10 reacties

 1. Sorry maar er zijn grenzen. Ik ben behoorlijk ruimdenkend maar dit is een grote fout en ik heb nu al spijt dat ik iets bij jullie besteld heb.

  1. Beste Greet! Vervelend om te horen dat jij dit zo ervaart. Wij verkopen deze toy zelf niet in onze webshop, maar geven toe dat wij met deze blogpost over de grens zijn gegaan. Excuus hiervoor. Wij zullen naar aanleiding van jouw berichtje het e.e.a. aanpassen. En zullen ook zeker in de toekomst hier rekening mee houden. Bedankt voor je feedback.

  2. Grenzen zijn er om verlegd en overschreden te worden… enig idee wat de bedenkers en volgers van het “kruis” allemaal uitgevreten hebben en nog doen… Ik zou willen dat ik er een had.

  3. Ik heb ook hetzelfde. Ik ben ook ruimdenkend en sta voor heel veel open, maar nu draaide mijn maag echt wel om. Hoewel ik in mindere mate moeite heb met de vorm, maar met de afbeelding van Jezus erop aan het kruis is werkelijk ontererend en vreselijk om te zien! Ik hoop dan ook dat jullie dit soort producten uit uw assortiment haalt anders kan ik geen klant meer bij u zijn.

 2. Waar is deze te koop, behalve bij Divine Interventions waar je alleen met creditcards en dollars kunt betalen… Graag info waar ik deze kan kopen.

  1. Hoi Slurp,

   Nee, helaas is het alleen mogelijk om deze speeltjes via Devine Interventions zelf aan te schaffen. Wij zijn ze nog niet op andere sites tegengekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

15.031 keer bekeken

Geschreven door

Meestal is seks heel erg fijn, soms is het geweldig, maar af en toe is het gewoon heel erg slecht. Daar kunnen we best eerlijk over zijn. Maar haal troost uit het feit dat jij niet de enige bent die wel eens slechte seks heeft. Wij delen 25…
15.031 keer bekeken