Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.702 keer bekeken

‘I am Gladiator!’

15 februari 2019,

geschreven door

Elke held heeft een wapen nodig. Zijn jij en je partner helden in de slaapkamer? Dan is deze voor jou! De Adrien Lastic Gladiator Remote Control Cock Ring with Clitoral Stimulator is een mond vol. Maar deze cock ring is dan ook ontzettend veelzijdig!

Multi-tasker

Hij ziet er op het eerste gezicht misschien een beetje vreemd uit. Maar deze multi-tasker heeft dan ook een waslijst aan taken. Deze cock ring is prima geschikt voor mannen die een beetje meer spanning willen beleven. Met 3 vibratie snelheden breng je niet alleen jezelf maar ook je partner snel naar een hoogtepunt. Het gerimpelde oppervlakte zorgt namelijk voor een bijzondere sensatie waardoor ook de g-spot of het prostaat kunnen worden gestimuleerd.

Ook voor haar

De Gladiator is dus zowel voor intern als extern gebruik. Want er zit ook nog een clitoris stimulator op. De Gladiator komt met een afstandsbediening die tot wel 5 meter te gebruiken valt. In combinatie met de 7 vibratie patronen kun je tot wel 40 minuten aan plezier hebben. Onze tip: Gebruik wat glijmiddel voor een extra kick.

Hoe zou jij deze Gladiator het liefst gebruiken? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

307 keer bekeken

Geschreven door

Iedere vrijdag besteden wij aandacht aan de meest uiteenlopende fetisjen, want voor alles bestaat wel een bijzondere seksuele voorkeur. Deze week gaan we het hebben over chasmofilie, waarbij iemand een liefde of seksuele voorkeur heeft voor kleine of…
307 keer bekeken