Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.124 keer bekeken

QUIZ: Hoeveel weet jij over fetisjen?

30 oktober 2018,

geschreven door

Met enige regelmaat verschijnt er op EasyToys Magazine een blog over fetisjen. Wanneer je een fetisj hebt, raak je seksueel opgewonden van bepaalde rituelen of voorwerpen. En geloof ons, er zijn heel wat bijzondere dingen waar mensen opgewonden van kunnen raken. Wij zijn erg benieuwd hoe jouw fetisj kennis ervoor staat! Doe de test en laat ons weten hoeveel vragen je goed had!

Welke fetisj wordt hier uitgebeeld?

Bij voyeurisme raakt iemand seksueel opgewonden van het bekijken van een of meerdere mensen die geheel of gedeeltelijk naakt zijn en al dan niet seksuele handelingen verrichten. Wanneer je het opwindend vindt dat anderen naar je kijken, spreken we over exhibitionisme.

Wat is dacryfilie?

Dacryfilie is het seksueel opgewonden raken van huilende mensen. Het maakt niet uit of dit tranen van vreugde of van verdriet zijn. Het gaat om het genieten van de emotie van een ander.

Wat is travestie?

Bij travestie kleedt een persoon zich als iemand van het andere geslacht. Travestie kan zowel bij mannen als vrouwen voorkomen.

Welk woord beschrijft een fetisj waarbij iemand opgewonden wordt van menselijk meubilair?

Fornifilie is het juiste antwoord! Wil je meer weten over de andere fetisjen uit dit rijtje? Lees dan onze blog: Van deze fetishen heb je nog NOOIT gehoord.

Welk woord hoort niet bij BDSM?

Temaki hoort er niet bij, dit is een sushi gerecht! Kinbaku en Shibari zijn beide Japanse bondage vormen. Nyotaimori is Japanse vorm van BDSM waarbij sushi van een naakt vrouwenlichaam wordt gegeten. Kinbaku en Shibari zijn beide Japanse bondage vormen. Bij Nyotaimori wordt er sushi geserveerd op het lichaam van een vouw.

Wat betekent de afkorting ‘SSC’ binnen BDSM?

SSC heeft betrekking op de afspraken die worden gemaakt voorafgaand aan een BDSM spel. Safe betekent dat er alles aan gedaan moet worden om het spel veilig te laten verlopen. Sane betekent dat beide partijen in een gezonde gemoedstoestand moeten verkeren. Consensual betekent dat alle activiteiten plaatsvinden met volledige instemming van alle betrokken partijen.

Hoe heet dit BDSM instrument?

Een Wartenberg wiel, ook wel een pinwheel genoemd, is het goede antwoord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.023 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij thuis in de LHBT-Community? Of is dit totale abracadabra voor jou en wil je graag jouw kennis over dit onderwerp verbreden? Er is in ieder geval ontzettend veel te vertellen over dit onderwerp en de geschiedenis hiervan. Bij het deelnemen aan…
2.023 keer bekeken
3.329 keer bekeken

Geschreven door

Als je een dildo zou zijn, wat voor type dildo zou je dan zijn? Dit heb jij jezelf vast weleens afgevraagd! Niet? Nouja, in elk geval hebben we deze quiz voor je! Mocht je in reïncarnatie geloven, dan weet je alvast als welke dildo je wellicht terug…
3.329 keer bekeken