Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

979 keer bekeken

Expert Review: Toytester over de Teazers Masturbator

19 oktober 2023,

geschreven door

Stap binnen in de opwindende wereld van Teazers! Heb je al gehoord van de sensationele Teazers Masturbator? Dit is absoluut een van de meest opwindende speeltjes van dit moment, en wij begrijpen waarom! Maar laten we eens kijken of de Teazers Masturbator echt aan alle verwachtingen voldoet. Bij EasyToys weten we dat niets de waarheid beter vertelt dan een eerlijke review, daarom laten we graag een van onze gewaardeerde klanten aan het woord. Ben je klaar om de ongefilterde meningen en inzichten te ontdekken? 

  • Luxe masturbator
  • Verwarmend
  • Neutrale opening
  • Gladde binnenstructuur
  • 6 patronen en 3 snelheden
  • USB oplaadbaar

Ontdek ultiem genot met onze Teazers Orale Masturbator. Dit sensationele speeltje belooft onvergetelijke hoogtepunten. Onze Teazers Masturbator biedt niet alleen vibraties, maar ook een verwarmende sensatie voor extra prikkeling. Met 9 vibratiestanden en hoogwaardig siliconen materiaal voor zijdezachte sensaties. Oplaadbaar via USB voor altijd klaar zijn.

Vergeet niet om waterbasis glijmiddel te gebruiken voor intens plezier en reinig eenvoudig met toycleaner voor hygiëne na gebruik.

Wat is een toytester?

Bij EasyToys hebben we een uitgebreid panel aan toytesters die onze nieuwste seksspeeltjes uitvoerig testen. Ze voorzien ons van waardevolle feedback, zodat toekomstige klanten een geïnformeerde keuze kunnen maken.

Bekijk ook:

Teazers Masturbator: Beoordeling door Expert Anna Vrij

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Gebruikersgemak
  • Design/uiterlijk
  • Voelt prettig aan
3.5

Productbeoordeling: Teazers Masturbator door Toytester Anna Vrij

Deze masturbator is anders dan alle andere die mijn man ooit heeft gehad. We waren dan ook erg benieuwd hoe deze zou zijn. In het verleden heeft hij ook al eens een cock teaser gehad maar deze was echt een toy voor de fun en deed het uit eindelijk niet echt voor hem. Nu hopen we met deze meer plezier te beleven.

 

Hoe komt het artikel binnen:

De bestelling van EasyToys was dit keer niet zo groot. Alles was netjes verpakt in een bruine doos zonder vermelding dat het om producten van EasyToys ging. Dit is bij elke bestelling die ik tot nu toe heb ontvangen van hun het geval en maakt ook dat ik het een fijne winkel vind.

De Oral Mastubator zat in een simpel doosje waarin de toy in een plastic omheulsel zat. Dit gaf het product niet de uitstraling dat het veel ging doen en we dachten dan ook dat hij weer zou tegen gaan vallen.

Technische specificaties:

De Oral Masturbator is gemaakt van een combinatie van plastic en siliconen. Hij wordt geleverd met een opberg zakje, een boekje en de USB oplaadkabel. De kabel kan in de bovenkant van de toy worden gestoken. Hier zitten ook de vier knoppen waarmee je hem kan bedienen. Met de onderste knop kan je hem aan en uit zetten. Dit doe je door de knop wat langer in te drukken. Je zal dan ook kort een buzz geluid horen. Wanneer je de zelfde knop kort in drukt kan je wisselen van vibratiepatroon. Met de plus en de min knop bepaal je de intensiteit van de vibraties. De bovenste knop is voor de verwarmende functie die erop zit te gebruiken. Deze is denk ik om je nog meer het oraal gevoel te geven. De Oral Masturbator is 13,5 cm lang waarbij de invoer diepte 7 cm is. De diameter is ongeveer 5 cm.

Gebruik:

Nadat de cock teaser niet zo’n succes was waren we verbaasd van de kwaliteit van deze Oral Masturbator. Van binnen voelde het materiaal lekker zacht op één kant na dit is vergelijkbaar met een mond met aan één kant het gehemelte. Maar behalve die vergelijking waarbij je ook de temperatuur van een mond kan hebben voelt het toch echt als een silicone toy. De vibraties van deze vond mijn man voor het eerst geweldig. Bij veel toys merkte hij er altijd weinig van maar bij deze kon hij er echt van genieten. Wat we vooral storend vonden was het geluid wat de toy maakte wanneer je hem op en neer bewoog. Hierbij zoog hij vacuüm en leek soms wel een scheetkussen. Eenmaal hieraan gewend en wat ambiance geluiden erbij hadden we er geen last van en is het een geliefde toy van mijn man geworden.

Conclusie:

Voor mijn man was dit een geslaagde toy. Het heeft dan niet een oraal gevoel voor hem en hij maakt een hoop geluid tijdens het gebruik maar de stimulatie werkt goed en geeft hem een heerlijk gevoel. Zet nog een leuk filmpje erbij aan en beleef vele leuke avonden met geweldige hoogte punten.


Ben jij het roerend eens met deze review of heb je een totaal andere ervaring met de Teazers Masturbator? Deel jouw gedachten en laat een reactie achter hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.460 keer bekeken

Geschreven door

Vandaag hebben we iets bijzonders in petto. Je hebt vast wel eens gehoord van de Satisfyer Pro 2, toch? Het is een van de meest buzz-waardige speeltjes van het moment, en om goede redenen! Maar voldoet het écht aan de hype? We weten dat niets de wa…
1.460 keer bekeken