Erotisch verhaal – ‘Spannend weerzien’

24 juni 2022

Het is vrijdag, dus we hebben een nieuw erotisch verhaal voor jullie! ‘Spannend weerzien’ is geschreven door StoryTeller en gaat over een man en vrouw die elkaar sinds jaren weer ontmoeten. Het duurt niet lang tot de sluimerende vonk die er altijd was weer oplaait…

Geen zin om te lezen? ‘Spannend weerzien’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Spannend weerzien

Enkele jaren zijn verstreken sinds onze laatste ontmoeting, maar sinds kort zijn we weer met elkaar in contact gekomen. Ik single, zij single, dus er kan best snel afgesproken worden toch? Zo dachten we er allebei tenminste over en zo gezegd zo gedaan. De afspraak vind plaats in een gezellig parkje in de stad. Ik kom een paar minuten te vroeg aan omdat ik niet graag te laat kom, maar ook zij is een paar minuten te vroeg. Qua uiterlijk is ze nog niets veranderd: nog steeds mooi slank, lange blonde haren, mooie donkerblauwe ogen, schattig gezichtje met een eeuwige glimlach erop en haar borsten en billen zijn nog steeds haar troeven. Ze heeft prachtige volle borsten waarvan ik zeker ben dat het wel een D of E-cup moet zijn en een mooie strakke billenpartij. Het zwarte jurkje dat ze aanheeft zet haar figuur extra in de verf en een bh heeft ze duidelijk ook niet aan. Voordat we gaan zitten op een bankje aan de vijver, begroeten we elkaar een beetje ongemakkelijk. Het is tenslotte al even geleden dat we elkaar gezien hebben, dus tijdens het openingsgesprek vallen er best wel eens ongemakkelijke stiltes, maar we weten ons er goed doorheen te slaan.

We praten over de dagelijkse dingen, koetjes en kalfjes, het weer en het single zijn tijdens corona. We merken aan elkaar dat de corona-crisis er stevig op inhakt. We missen de spannende dingen: spontaan de auto instappen en op vakantie vertrekken, saunabezoekjes, bioscoopje doen… dingen die vroeger vanzelfsprekend waren en die nu bijna niet meer mogelijk zijn. Het gesprek neemt dan een onverwachte wending, omdat ik me verspreek. Single zijn tijdens corona is geen lachertje omdat het erg moeilijk is om zo mensen te leren kennen en lichamelijk contact te hebben. Doordat dit in m’n hoofd speelt, spreek ik opeens de woorden uit: “seks mis ik ook enorm”.

“Het gesprek neemt dan een onverwachte wending, omdat ik me verspreek: “seks mis ik ook enorm”.”

Ze kijkt me verrast aan en we schieten allebei in de lach.

“Shit, sorry”, zeg ik, “dat moest een gedachte blijven.”

Lachend antwoord ze: “Nee, geen probleem hoor. Hoezo mis je seks dan?”

Ik leg haar de situatie uit waar ze erg begripvol op reageert.

“Ik herken het gevoel helemaal”, zegt ze. “Ik ben nu ook al enkele maanden single en dat lichamelijke contact mis ik ook wel enorm.”

“Frustrerend, hè?” vraag ik, waarop ze bevestigend antwoord.

Er valt een stilte…

“Weet je dat ik vroeger echt een mega-crush op je had en dat ik het altijd jammer heb gevonden dat het tussen ons niets is geworden? We hadden zoveel plezier vroeger, we hebben echt veel gelachen met elkaar”, zegt ze opeens.

Ik kijk haar verrast aan en weet even niet wat ik moet antwoorden. Snel gaan er gedachtes door m’n hoofd, maar ik besef dat als ik hier eerlijk op moet antwoorden, dat er maar één antwoord is: “Stiekem deel ik dat gevoel met je. Ik was vroeger echt stapelgek op je en we hebben altijd veel plezier gehad en hebben veel gelachen samen, maar ik durfde nooit iets te doen omdat ik je niet kwijt wou.”

Blozend met een glimlach kijkt ze naar me. “Was?” vraagt ze fluisterend terwijl ze opeens een spannende blik in haar ogen heeft.

We kijken elkaar voor een paar seconden in elkaars ogen aan, maar het lijkt wel een eeuwigheid te duren. Ik voel dat ik het opeens een stukje warmer krijg en dat m’n hartslag een onwennige hoogte in gaat. Bij haar merk ik precies hetzelfde, want ik herinner me dat ze helemaal rood uitslaat als ze iets spannend vindt. Het brood dat de man aan de overkant van de vijver in het water gooit, kan je tot hier horen plonsen. Zonder het zelf te merken, ga ik wat verder naar haar toe, leg ik een hand op haar knie en begin ik haar te zoenen. Nog voordat ik kan voelen of ze me terug zoent, trek ik weer weg en werp ik m’n ogen naar beneden.

“Zonder het zelf te merken, ga ik wat verder naar haar toe, leg ik een hand op haar knie en begin ik haar te zoenen.”

“Oh shit, sorry. Ik… ehm…” Er kunnen opeens geen woorden meer gevormd worden in m’n bovenkamer. Complete en totale kortsluiting. Maar nog voor dat ik kan opkijken, voel ik haar lippen alweer op de mijne. M’n hartslag gaat opeens naar wat voelt als z’n maximum. Verschillende gedachten flitsen door m’n hoofd: ik was vergeten hoe goed zij kon zoenen, ze ruikt echt heerlijk, ze voelt zo zacht… En dan opeens voel ik haar tong zich een weg zoeken in m’n mond. Onze tongen raken in elkaar verstrengeld en voor wat aanvoelt als uren, blijven we elkaar zoenen op het bankje.

Ik haal m’n hand van haar knie en leg deze op haar wang. Met m’n duim wrijf ik over haar wang terwijl we heerlijk tongen. We verliezen onszelf in het gebeuren, m’n hand gaat naar haar heup terwijl haar handen m’n hele bovenlijf verkennen.

Plots hoor ik de woorden “ik wil je” uit haar mond ontsnappen. “Nu”, vervolgt ze haar statement. Ik voel hoe haar hand de binnenkant van m’n bovenbeen streelt en af en toe m’n kruis aanraakt. Iedere keer dat ze tegen m’n kruis aankomt, schiet er een schok van genot door m’n lijf. Man, wat is zij lekker! Maar wat zij kan, kan ik ook, denk ik bij mezelf. Ook ik leg m’n hand aan de binnenkant van haar bovenbeen. Langzaam ga ik dan naar boven. Ik voel de rand van haar jurkje m’n hand raken, maar ik stop niet. Vastberaden glijdt m’n hand richting haar kruis en ik voel hoe ze haar benen een beetje meer voor me spreid. Ze wil me echt, schiet het door m’n hoofd terwijl ik voel dat ze zelf wat brutaler wordt. Het is nu niet alleen een aanraking bij m’n kruis, maar haar hand ligt er nu volledig op. Haar vingers maken samentrekkende bewegingen en ik voel hoe ze m’n ballen door m’n broek heen masseert. Ook mijn hand komt aan bij haar kruis en ik voel een lapje stof. Ik druk m’n vingers hier tegenaan en ik voel hoe haar hele lichaam zich opspant. Een zachte kreun ontsnapt haar mond terwijl we nog steeds heerlijk met elkaar zoenen. Ik beweeg m’n vingers heen en weer tegen het lapje stof, tot ik opeens met een vingertop geen stof meer voel. Verward stop ik en open ik m’n ogen. Ook zij kijkt me aan met een geile lach op haar gezicht. Ze trekt m’n hoofd naar haar toe en fluistert: “Wat vind je van m’n kruisloze stringetje?”

Ik heb het niet meer, deze vrouw is bloedmooi en ze wil mij? Mij?! Ik verman mezelf snel en fluister terug: “Dat zal je zo wel voelen”, waarop ik haar meteen terug begin te kussen. M’n vingers zoeken nu naar het stofloze gedeelte van haar stringetje. Na nog geen seconde vind ik de opening en laat ik er een vinger tussen glijden. Het voelt warm aan, maar ook nat… heel nat zelfs. Ze is bloedgeil geworden en ik voel hoe ze schokt bij iedere beweging die m’n vinger doet. Ze doet haar benen nog wat verder uit elkaar, waardoor ik nu gemakkelijk mijn vinger in haar kutje kan steken. Ze kreunt, ze stopt met m’n kruis te masseren en ze stopt met me te zoenen. Ze zakt een beetje onderuit en gooit haar hoofd achterover. Haar heerlijke tieten steken nu vooruit en ik kan door het zwarte jurkje haar hard geworden tepels zien. Ik kijk even rond en zie gelukkig niemand om ons heen. Ik duw haar benen nog verder uit elkaar en ik voel dat ik een tweede vinger in haar kutje kan steken. Plagend wissel ik af: één vinger, dan weer twee, dan weer één,… dan stop ik en leg ik m’n vinger op haar klitje. Masserend maak ik zacht rondjes waarop haar kronkelende lijfje steeds harder schokt. Ik hoor hoe ze moeite heeft om niet te kreunen, want ze moet haar lippen flink op elkaar houden.

“Ze doet haar benen nog wat verder uit elkaar, waardoor ik nu gemakkelijk mijn vinger in haar kutje kan steken.”

Nadat ik nog een keer goed rondkijk en nog steeds niemand zie, zet ik me op m’n knieën tussen haar benen. Ik sluit m’n handen om haar kontje en trek haar verder naar me toe. Ik begin de binnenkant van haar bovenbenen zacht te zoenen en te likken. M’n handen duwen haar benen op z’n wijdst uit elkaar. Haar jurkje schiet nu een stuk naar boven, waardoor ik vol zicht heb op haar nat geworden spleetje. Eerst kijk ik haar nog even aan en terwijl ze mij ook aankijkt grijpt ze zelf haar tieten vast en speelt met haar tepels, waarop ik mijn tong voor het eerst contact laat maken met haar spleetje. “Ohhh”, hoor ik boven me… ze kan zich dan toch niet stil houden. Met m’n tong speel ik wat met haar klitje en plaag haar dan door m’n vingers tegen haar lipjes te laten komen. Ik voel hoe ze natter en natter wordt en besluit dan om twee vingers in haar spleetje te steken. Een harde gil ontsnapt uit haar keel, waarop ik meteen even opkijk. “Nee, ga door”, smeekt ze en ze neemt m’n hoofd vast om me terug naar haar kutje te begeleiden. Daar lik ik verder aan haar klitje en verdwijnen m’n twee vingers weer in haar spleetje. Nu voel ik pas hoe strak ze aanvoelt, elke samentrekking voel ik om m’n vingers. Ze laat m’n hoofd weer los en ik kijk haar likkend aan. Ik zie hoe ze de bovenkant van haar jurkje naar beneden en opzij trekt. Haar prachtig gevormde borsten zijn nu volledig ontbloot en haar tepels staan stijf vooruit. Nu kijkt zij me aan, duwt met haar hand één van haar tieten naar boven en likt aan haar tepel. Dit geile zicht maakt me helemaal gek. Elke samentrekking die ik van haar kutje voel, lijk ik ook te voelen in m’n lul. Ik voel hoe m’n broek nu echt te klein begint aan te voelen, maar probeer me op haar te concentreren.

Dan laat ik m’n tong snel over haar klitje heen en weer bewegen, haar kutje spant zich steeds sneller samen om m’n vingers en ik hoor haar telkens harder en harder kreunen. Ik druk m’n vingers tegen de bovenste wand van haar kutje en vind haar G-spot. Een harde gil galmt nu door het hele park, maar we beseffen het niet meer, we zijn allebei in trance van elkaar en we blijven doorgaan. M’n vinger masseert nu heftig haar G-spot en na enkele seconden begint haar lichaam helemaal te schokken op het bankje. Het lijkt wel minutenlang te duren, haar adem stokt en ze maakt even geen geluid meer. Dit is het teken, denk ik bij mezelf en laat m’n vinger nog even flink tekeer gaan op haar G-spot. De stilte in het park wordt nu hard verstoord door een harde gil. Gillend komt ze klaar over m’n vingers en ze schokt zo hard dat haar jurkje een stukje scheurt bij haar rechterbil.

Ik kijk snel rond en zie nu in de verte mensen omkijken. Het schokken verminderd en langzaamaan komt ze tot rust. Ik sta recht en neem weer naast haar plaats op het bankje. Met een zakdoek wil ik haar kutje wat droog maken, maar ze neemt m’n pols, kijkt me met de meest geile blik die je ooit hebt gezien aan en likt vervolgens m’n vingers af. Haar tong voelt heerlijk om m’n vingers en nadat ze volledig zijn afgelikt, zoen ik haar weer vol op haar mond. Omdat er nu mensen onze kant op komen, help ik haar snel haar jurkje te fatsoeneren.

“Met een zakdoek wil ik haar kutje wat droog maken, maar ze neemt m’n pols, kijkt me met de meest geile blik die je ooit hebt gezien aan en likt vervolgens m’n vingers af.”

Ze lacht nu: “Wat ben jij ontzettend lekker zeg. Als ik dit vroeger had geweten, dan had ik het wel iets duidelijker laten merken dat ik een crush op je had.”

Al lachend wijs ik naar de bobbel in m’n broek: “Ik deel dat gevoel volledig”.

Ze kijkt me aan, zoent me, legt haar hand op de bobbel en zegt: “Ik heb nog iets voor je.” Ze neemt iets uit haar handtas en houd het achter haar rug. “Heb je wel eens gehoord van een Lush?” vraagt ze lachend.

“Nee?” zeg ik vragend.

“Dat is een vibrerend eitje dat je op afstand kan bedienen, zelfs met een app via internet”, zegt ze enthousiast en tegelijkertijd laat ze de inhoud van haar handen zien. Na haar vraag had ik natuurlijk al wel verwacht wat het ging zijn, maar ik reageer toch verrast.

“Nee, dit meen je niet?” vraag ik. Ze knipoogt, neemt de Lush en laat hem onder haar jurkje verdwijnen.

“Geef me je telefoon maar even”, zegt ze, waarop ik hem uiteraard meteen overhandig.

Ze download de app op m’n telefoon, stelt hem helemaal in en legt kort uit hoe het werkt. “Begrepen!” knipoog ik en laat de Lush meteen even trillen. Ik zie een lichte schok door haar lijf gaan en stop dan m’n telefoon in m’n broekzak. “Zo meteen ga ik het wat meer testen”, zeg ik en zoen ik haar intiem.

Dan neemt ze m’n hand en loopt een beetje voor me uit. Haar gescheurde jurkje blijft strak om haar kontje zitten, maar ik zie wel een donkere plek waarop ze zonet is klaargekomen. Ze kijkt achterom, ziet hoe ik haar kontje bewonder en lacht om dan weer voor zich uit te kijken en verder te lopen. Ik zet een stap extra waardoor ik nu naast haar loop en leg m’n hand op haar heerlijk gevormde strakke kontje. Af en toe erin knijpend lopen we verder en af en toe werp ik een blik op de lekkere inkijk bij haar tieten. Haar tepels steken nog steeds flink vooruit en denkend aan wat er nog staat te gebeuren, trek ik stout aan haar jurkje waardoor het nog een beetje verder scheurt. Ze schrikt eerst, maar dan lacht ze toch en kijkt me plagend aan. Ik kijk even snel en zie dat de helft van haar bil nu zichtbaar is. Met m’n hand nog steeds op haar kontje, houden we een taxi aan om ons naar haar appartement te brengen.

“Haar tepels steken nog steeds flink vooruit en denkend aan wat er nog staat te gebeuren, trek ik stout aan haar jurkje waardoor het nog een beetje verder scheurt.”

De taxi stopt en ik doe de deur voor haar open om haar te laten instappen. Maar ze stapt niet in, ze kruipt op handen en knieën op de achterbank. Haar kontje steekt ze met opzet wat extra in de lucht en ik zie de scheur in haar jurkje nog wat groter worden. Hierdoor kruipt de rand van haar jurkje wat omhoog, waardoor ik het roze uiteinde van de Lush uit haar spleetje kan zien zitten. Dit zicht, gecombineerd met het kruisloze stringetje dat ze nog steeds aan heeft, doet me weer helemaal geil worden. Dan gaat ze toch op de achterbank zitten en kijkt hoe ik instap en naast haar kom zitten. Ze geeft het adres aan de taxichauffeur. Hij zet de meter op 0 en begint aan de rit.

“Over een kwartiertje zijn we er ongeveer”, zegt ze en ze komt met haar rug tegen me aan zitten. Ik draai me een beetje naar haar toe, zodat ze met haar achterhoofd tegen m’n borstkast aan ligt. De taxichauffeur kijkt in z’n achteruitkijkspiegel, maar kan enkel onze gezichten zien. Ik geef een zoen op haar hoofd en leg m’n handen op haar strakke buikje. Ik staar even naar buiten, denkend aan wat er net is gebeurd in het park en voel hoe ze de palm van haar linkerhand bovenop mijn linkerhand legt. Ze kruist haar vingers tussen de mijne en begeleid m’n hand over haar strakke buikje over haar linkertiet. Wat een gevoel: perfect gevormde, grote en stevige tieten waar haar tepel stijf en flink op overeind staat.

Met haar rechterhand neemt ze de bobbel in m’n broek beet en begint zacht te masseren. Haar linkerhand begeleid mijn linkerhand verder door naar boven tot aan haar lippen. Ze zuigt geil op één van m’n vingers. Ik denk bij mezelf: zij durft, dit kan de chauffeur namelijk wel zien. Dan laat ze m’n hand weer naar haar tiet gaan en laat me daar los. Haar linkerhand laat ze dan over haar buikje zakken naar de onderkant van haar jurkje en trekt deze een stuk naar boven. Ik kan alweer net een klein stukje roze zien van de Lush en ze begint zachtjes over haar klitje te wrijven. Ze fluistert in m’n oor “neem je de app erbij?” Ondertussen weet ik echt niet meer wat me overkomt. Vanochtend werd ik wakker met een leuke babbel in een parkje in het vooruitzicht, maar dit was nooit in me opgekomen.

Snel neem ik m’n telefoon en open de Lush app. Terwijl hij laadt en verbinding maakt, wrijf ik over haar linkerborst en speel ik met haar kleine, stijve tepel. Haar rechterhand masseert nog steeds m’n bobbel. Door een put in de weg laat ik per ongeluk m’n telefoon uit m’n handen vallen.

“Shit”, zeg ik en wil mezelf rechter zetten om hem weer op te rapen, maar ze is me voor. Ze zet zich recht, draait zich naar me toe, aangezien m’n telefoon naast me op de grond is gevallen, maar opent dan opeens op slinkse wijze de knop van m’n broek. Met een knipoog graait ze dan wel naar m’n telefoon en met een lach geeft ze m’n telefoon terug. “Nu niet meer laten vallen, hè?” Er volgt een kort zoentje en ze legt zich weer zoals ervoor. Meteen leg ik m’n linkerhand weer op haar tiet en begin te masseren. Doordat de knoop van m’n broek nu open is, kan ze met haar rechterhand nog net m’n rits verder naar beneden doen, waardoor ze nu haar hand in m’n broek schuift. “Doe maar”, fluister ik en voel dan hoe haar hand ook m’n boxer in glijdt. Ze wrijft zacht over m’n stijve lul en ik voel haar ademhaling sneller gaan. “Wat heerlijk”, fluistert ze iets te hard. De taxichauffeur kijkt weer in zijn achteruitkijkspiegel en vraagt of er iets aan de hand is. “Nou, ik heb wel iets in m’n hand, ja”, fluistert ze heel stil, waarop ik lach. “Nee hoor”, antwoord ik dan, “alles is perfect in orde”, terwijl ik haar hand verder over m’n lul voel glijden en ze m’n ballen omsluit met haar vingers. De chauffeur kijkt weer voor zich uit, waarop ik mijn ogen op m’n telefoon richt.

“Doordat de knoop van m’n broek nu open is, kan ze met haar rechterhand nog net m’n rits verder naar beneden doen, waardoor ze nu haar hand in m’n broek schuift.”

“Ik heb geen verbinding”, zeg ik luidop, wetende dat de chauffeur zal denken dat het over m’n telefoon zal gaan en op zich klopt dit ook wel, alleen niet op de manier waarop hij denkt.

“Oh, ik zal eens kijken of ik verbinding heb”, hoor ik haar zeggen.

Ik zie hoe ze het roze uiteinde van de Lush vastneemt tussen twee vingers en ik hoor een klik. Op m’n telefoon verschijnt het woord ‘verbonden’.

“Ah, de verbinding is terug”, grijns ik en knijp even kort maar krachtig in haar tepel. Ze schokt, waarop zij uit wraak even kort en even krachtig in m’n ballen knijpt. Ik lach en open vervolgens de functie ‘afstandsbediening’ in de app. Er opent een scherm met een lijn die over het scherm loopt, net als bij een hartslag. Op deze lijn staat een cirkel die ik op en neer kan bewegen. Hoe hoger ik hem op het scherm plaats, hoe harder de Lush vibreert. Ik test het weer even plagerig uit en laat met m’n duim de cirkel kort tot ’t hoogste schieten en dan weer terug naar niets. Aan haar reactie te zien werkt het eitje enorm goed, want ze schokt zo hard dat haar hele bovenlijf van me af wipt en vervolgens waar op me neer ploft. “Plaagstok”, hoor ik haar fluisteren. Ze sluit haar vingers rond m’n lul en begint me in m’n boxer af te trekken. Zelfs in deze ongemakkelijke positie voelt het hemels wat ze doet.

Even geniet ik van haar vingers en focus me dan weer op de app. Ik zet m’n duim op de cirkel en schuif hem langzaam naar boven op ongeveer 25%. Ik hoor haar heel zachtjes kreunen, terwijl ik haar linkerhand hard aan het werk zie gaan op haar eigen klitje. Af en toe petst ze met drie gestrekte vingers op haar kutje en doordat ze nog steeds behoorlijk nat is, maakt het best wel wat geluid. “Shhhht”, fluister ik lachend, maar verhoog het eitje wel naar 40% om het haar wat moeilijker te maken. Ik voel hoe opgewonden ze hiervan wordt, want haar vingers sluiten zich steeds nauwer om m’n lul. Ze gooit haar hoofd achterover en we beginnen heerlijk met elkaar te zoenen. De chauffeur ziet dit, maar geeft er gelukkig verder geen aandacht aan. Het is niet het eerste kussende stel dat hij op z’n achterbank heeft gehad. Maar hij moest eens weten wat er net buiten zijn zicht afspeelt.

“Ik hoor haar heel zachtjes kreunen, terwijl ik haar linkerhand hard aan het werk zie gaan op haar eigen klitje. Af en toe petst ze met drie gestrekte vingers op haar kutje.”

Doordat ik nu m’n telefoon niet kan zien, moet ik op gevoel de app bedienen. Ik verhoog langzaam de trillingen en voel hoe haar lichaam begint te kronkelen. Ze stopt met me te zoenen en kreunt zachtjes in m’n oor: “Ik ga komen”. Deze woorden schieten als een bliksemschicht naar m’n lul. Ik voel hem zo hard kloppen in haar hand dat ik er zeker van ben dat zij dit ook moet voelen met haar vingers. M’n antwoord hierop volgt snel: de Lush gaat nu naar de hoogste stand en ik hou hem daar. Het kronkelen gaat nu over in schokken en ik laat haar tiet los. Met m’n hand duw ik op haar buik zodat ik het schokken wat kan verminderen, maar het is nog steeds behoorlijk heftig. Uit haar mond hoor ik nu een harde kreun en snel begin ik haar weer te tongen, zodat het geluid gedempt wordt. Ik hoor de chauffeur niets zeggen, dus ik hoop dan maar dat hij haar kreun niet gehoord heeft. Dan voel ik haar hele lijfje opspannen en een paar seconden lang gebeurt er niets, het enige dat beweegt op de achterbank is het immense getril van het eitje. Dan komt ze met een diepe, lange kreun heerlijk klaar. De kreun wordt gelukkig goed gedempt door ons intieme gezoen en ik voel hoe ze helemaal onderuit zakt. Wanneer ze even bekomen is, haalt ze de Lush uit haar kutje en steekt hem in haar mond. Let nou op, denk ik bij mezelf. Ze sluit haar lippen om de Lush en trekt hem dan weer uit haar mondje. Ze kijkt me aan en begint me dan hevig te zoenen. Ik proef haar nu voor de tweede keer en man, wat is dit toch heerlijk! Ze stopt dan het eitje terug in haar handtas terwijl ze me lachend aankijkt. “Zo wel even wat beter schoonmaken”, zegt ze zachtjes.

Twee minuten later komen we aan bij haar appartement…

 

Wil jij het Lush 3 vibratie-eitje ook wel eens proberen? Je vindt hem hieronder!

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

2 reacties op Erotisch verhaal - 'Spannend weerzien'

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid