Erotisch verhaal – ‘Onbekend verlangen’

13 mei 2022

Het erotische verhaal van deze week is geschreven door MissLin! Als Sophia op de afspraak met haar fysiotherapeut Ewoud komt, merkt ze dat er iets veranderd is. Er hangt plots een seksuele spanning tussen hun twee die ze nog niet eerder had gevoeld…

Geen zin om te lezen? ‘Onbekend verlangen’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Onbekend verlangen

Het was een dag als alle anderen. Sophia had een afspraak bij haar fysiotherapeut. Daar kwam ze al jaren en ze hadden een goede klik. Naast het volgen van zijn tips en adviezen kon ze fijn praten met hem en, nog veel belangrijker, ook heel erg lachen. Omdat ze haar afspraken altijd vroeg op de dag had, kon ze daarna nog haar andere dingen doen. Het zwaarste, want de therapie viel haar zwaar, was dan gedaan. Vandaag was de afspraak echter heel erg vroeg. Er was nog bijna niemand op straat. Ook de praktijk was nog leeg. De deur was wel open, dus ging ze naar binnen. En daar zat hij, Ewoud. Haar therapeut. Maar er was iets. Normaal was hij heel vrolijk en gezellig. Het was haar al wel vaker opgevallen dat hij wat sneller van slag was. Waar dit door kwam wist ze niet. Ze durfde het ook niet goed te vragen, want zij was tenslotte zijn patiënt.

Vandaag zat hij in tranen achter het bureau.

Ze ging naast hem zitten. “Hey, hoe gaat het met je? Kan ik iets voor je doen?”

Hij veegde zijn tranen weg en keek haar meewarig aan. Hij zei: “Nu weet ik hoe het voelt als je partner je verlaat. Ze is weg. Zomaar zonder iets te zeggen… dus, ik ben een beetje van slag.”

Oei. Dat is even heftig nieuws. Sophia moest haar eigen tranen ook even wegslikken. Haar eigen geschiedenis kwam weer even om de hoek kijken. Hoe lang was het geleden? Twee, drie jaar? Ze had haar leven weer opgepakt, en kwam nu langzaam weer bij haar positieven hoe heerlijk het leven eigenlijk is… maar als iemand waar je een band mee hebt opgebouwd ditzelfde verhaal vertelt, dan komt je eigen verhaal ook weer naar boven… Sophia slikte. Wat moest ze nou zeggen?

Sophia moest haar eigen tranen ook even wegslikken. Haar eigen geschiedenis kwam weer even om de hoek kijken. Hoe lang was het geleden?

“Shit… dat je van slag bent, dat snap ik.” Stilte… Tja. En nu? “Ik snap het als je alleen wilt zijn. We kunnen de afspraak verzetten.” Sophia stond al op en legde een hand op zijn schouder. Eigenlijk een vriendschappelijk gebaar. Een soort steunbetuiging. Zo een die zegt: ik weet wat je doormaakt… Hij pakte haar hand en wat er gebeurde weet ze niet, maar haar hand werd warm. Tintelend. Vurig. Dat gevoel trok door haar lijf, naar haar onderbuik. Het kwam als een schok voor Sophia. Dit zag ze niet aankomen. Er was iets waardoor ze haar hand niet wegtrok… Hij zei, met schorre stem: “Je kwam vandaag voor je schouders toch? Dat kan ik denk ik nog wel.” Hij knipoogde. Kijk, daar was zijn humor alweer aan het terugkomen.

Hij leidde haar naar de behandeltafel. Ze deed haar trui uit. En wachtte. Op zijn warme, met olie bedekte handen die normaal altijd zo helend waren voor haar pijnlijke spieren.

Hij legde wel zijn handen op haar schouders, maar ze waren nog niet bedekt met olie… Hij vroeg of hij haar bandjes van haar schouders mocht halen, dan kon hij er beter bij. Hij begon met masseren. En vertellen. Over haar. Over dat het al heel lang niet goed meer ging. En dat ze twee maanden geleden al was weggegaan. Maar omdat het met werk zo ontzettend druk was, had hij zich nog geen tijd gegund erover te rouwen. Tot vannacht, vanochtend. Toen zakte het in. Hij had al eerder eens bij haar aangegeven zich niet meer bij haar thuis te voelen. Dat hij gevoelens had voor iemand anders. Hij dacht dat dat gesprek de lucht tussen hen weer had geklaard. “Maar blijkbaar was dat niet zo. En nu is ze weg. Ach, dat huilen van net? Was meer het missen van dat wat bekend was. Het missen van een maatje… Maar ik denk dat je dat gevoel wel zult herkennen.” In stilte beaamt Sophia dat. Ze weet niet goed hoe ze hierop moet reageren. Is dat überhaupt wel gepast?

Op dat moment loopt hij van haar weg en zegt: “Ik moet nog even wat doen- blijf zitten, ik ben er zo weer.” Ze hoort hem de buitendeur op slot doen. En hij houdt woord. Hij is er snel weer. Haar hartslag schiet omhoog. Ze weet niet wat hij van plan is. Is dit wel oké?

Dan herinnert ze zich dat tintelende gevoel in haar hand, haar buik, van zonet. Wat… wat was dat?

Tijd om daar verder over na te denken heeft ze niet, want hij staat alweer achter haar. Dit keer heeft hij de olie niet vergeten. Hij neemt haar schouders weer vast en begint weer met masseren. Wat voelt dit goed! Ze kan een kreun niet onderdrukken. Ze hoort zijn ademhaling versnellen… Zijn bewegingen worden zachter. Hij vraagt: “Vertrouw je me?”

Hij neemt haar schouders weer vast en begint weer met masseren. Wat voelt dit goed! Ze kan een kreun niet onderdrukken.

“Dat hangt er vanaf wat je wil doen?” antwoordt ze hem met een speelse, maar nerveuze lach.

Hij zegt: “Ik vertelde je net over gevoelens voor iemand anders.” Zijn handen houden op haar schouders en in haar nek stil. “Vertrouw je mij..?”

Sophia valt stil. Ze weet het niet. Durft ze dit wel? Waar loopt dit op uit? 100 vragen schieten door haar hoofd, en net als ze “ja, ik…” wil zeggen, gaat de telefoon. Zowel die van hem als die van haar. Wat raar is, want ze zet hem altijd op stil als ze een afspraak heeft. Ze duikt naar haar tas en pakt haar telefoon.

“Het is mijn dochter, die moet ik opnemen”, zegt ze, bijna verontschuldigend.

Hij zwaait met z’n hand en zegt met gebaren dat hij zijn telefoon ook moet opnemen.

Het telefoontje van Sophia’s dochter blijkt gelukkig niet ernstig te zijn. Zijn telefoontje is wel dringender. Hij moet zijn dochter ophalen van school en moest dus een en ander gaan regelen.

Hij zegt tegen Sophia: “Mag ik je bellen, later vandaag?”

Sophia knikt. Ze doet haar trui weer aan en gaat naar de uitgang. Voordat ze daar aankomt voelt ze zijn hand op haar arm. Weer is daar die vurige warmte en tinteling. Hij trekt haar naar zich toe zodat ze dicht tegen hem aan staat. Hij legt zijn handen om haar gezicht. “Vertrouw je me?” vraagt hij nogmaals. Sophia knikt langzaam. Dan drukt hij zijn lippen op de hare. Een vurig verlangen dringt door in haar hele lijf… Wow. Wow? Wow! Dit is heel onverwachts, maar zó ongelooflijk lekker… Met de woorden “Ik bel je straks” laat hij Sophia los en gaat terug zijn kantoor in. Sophia staat nog met knikkende knieën en een tintelend gevoel op haar mond in de hal. Ze schudt zich even wakker om weer bij haar positieven te komen en te bedenken dat dit geen droom is!

“Vertrouw je me?” vraagt hij nogmaals. Sophia knikt langzaam. Dan drukt hij zijn lippen op de hare. Een vurig verlangen dringt door in haar hele lijf…

Ze stapt de praktijk uit, met het gevoel weer een pubermeisje te zijn die voor het eerst gezoend heeft… even kan het Sophia niets schelen. Op de weg terug naar huis denkt ze: tjees Sooph… doe normaal! Je bent een volwassen vrouw van 42… Maar elke keer als ze terugdenkt aan wat er zich in de praktijk heeft voorgedaan komt het brandende verlangen in haar buik weer terug…

Dan herinnert ze zich een recente droom. Zou dat dit kunnen zijn? Een bekende, maar zonder gezicht, was haar aan het beminnen. Als ze die droom had gehad was het heel erg moeilijk wakker worden, want ze kwam met die droom echt wel in hogere sferen, om het zo te noemen. Ze schud het idee van zich af. Het is maar een droom.

***********

Thuisgekomen gaat Sophia het werk doen wat nog op haar ligt te wachten. Al gauw wordt ze helemaal door haar werk in beslag genomen en vergeet ze dat Ewoud nog zou bellen. Dan, laat in de middag, gaat haar telefoon. Ze kent het nummer wat op haar scherm staat niet en maakt zich al strijdbaar voor het zoveelste callcenter wat haar de afgelopen maand al probeerde te bereiken. Ze neemt op. “Met Sophia!” Even blijft het stil. Ja, zie je wel, weer zo’n callcenter. Ze haalt haar telefoon weer van haar oor en wil op de rode knop drukken als ze een bekende stem hoort. Het is Ewoud! Oeps… ze wilde hem wegdrukken. De nieuwsgierigheid naar wat hij wil zeggen maakt dat ze de telefoon weer tegen haar oor drukt.

“Hoi”, zegt Sophia enigszins verlegen. “Ben je tegen vanavond thuis?” hoort ze Ewoud vragen.

“Ja, dan ben ik thuis”, antwoord ze. “Mag ik langskomen?” Euh… even denkt Sophia aan het gevoel wat zijn aanraking bij haar losmaakte. Zou het wel verstandig zijn? Wat komt daar achterweg? Maar, stel dat ze de afstand wilde bewaren, zou ze dan haar kans op iets fijns laten lopen?

Stel dat ze de afstand wilde bewaren, zou ze dan haar kans op iets fijns laten lopen?

“Hoe is het met jouw dochter?” – “Ja, dat gaat wel goed. Ze is rustig en bij opa en oma. Ze mag daar ook eten en slapen. Dan heb ik een avond vrij…” Even valt hij stil. Dan maakt hij zijn zin af: “Die zou ik graag met jou willen doorbrengen, als jij dat ook wil?” Weer valt het stil.

Sophia krijgt door die stilte de kans om heel snel na te denken. Ze zegt dan: “Dat zou ik fijn vinden.” – “Goed”, antwoord Ewoud, “dan ben ik er tegen 7 uur.”

Sophia hangt op. Oei. Wat nu als hij vanavond..? Ben ik wel in goede shape? Stel dat hij..? Het waren rare jaren en het laatste waar ze zich mee bezig heeft gehouden was haar lichaamshaar… Oh Sooph, doe toch normaal. Je bent een vrouw van 42, het is bij niemand nog zo kaal als voor de puberteit hoor! Net waar je zelf de focus op legt… Toch stapt Sophia nog snel onder de douche. Het warme water is fijn op haar gevoelige huid. Ze haalt een groot deel van het tot oerwoud geworden deel van onderen weg. Ook de benen en oksels zijn noodzakelijk. Niet dat iemand dat ziet, maar je weet wel, voor het geval dat… Als ze zich heeft afgedroogd, pakt ze een mooie beha uit de kast. Eén die ze laatst heeft gekocht, toen ze op date zou, maar welke op het laatste moment werd afgezegd. De jongeman in kwestie had plots een andere vrouw gevonden. Tja, prima, maar de beha kon niet meer retour. Misschien komt ie vanavond dan wel van pas, dacht ze stiekem.

***********

Ze trok de rest van haar kleren aan. Een fijne joggingbroek en een heerlijk vest. En bekeek zichzelf in de spiegel. Sooph! Er komt straks een man naar je toe, die jou vanmorgen al gezoend heeft.  Wat zal hij hier op afknappen! Trek eens iets aan wat een beetje sexy is, of althans lijkt… Wat heb ik in de kast liggen? Oh ja, die fijne broek, en dat shirt met een wat lagere uitsnijding. Ja! Perfect! Ze bekeek zichzelf goedkeurend in de spiegel. Dat is beter.

Die fijne broek, en dat shirt met een wat lagere uitsnijding. Ja! Perfect! Ze bekeek zichzelf goedkeurend in de spiegel.

Tot haar schrik ziet ze dat het al tegen 18u loopt en ze heeft nog niet gegeten! Dan kijkt ze op haar telefoon. Een berichtje: ‘Niet gaan koken. Ik neem eten mee. x E’

Hmm… er zijn een aantal dingen waar ze niet zo goed tegen kan, wat nou als hij dat niet weet? En zij straks blauw aanloopt tijdens het eten? Op het moment dat ze wil terugsturen dat dat niet nodig is, omdat ze al gegeten heeft, smst hij: ‘Hou je van sushi?’

Euh, jahaa, heel graag. Maar ze wil natuurlijk niet overkomen alsof ze te graag wil, dus antwoord ze: ‘Sushi is prima!’

***********

Stipt om 19u gaat de bel. Sophia loopt naar de deur. Een tikkeltje nerveus doet ze de deur open. Ze doet een stap opzij en laat hem binnen. Als hij langs haar stapt, raakt hij in het voorbijgaan haar arm. En ze vangt ook zijn geur. Die combinatie maakt dat het tintelende/vurige gevoel diep in haar buik weer terugkomt. Sophia gaat Ewoud voor naar de keuken. Ewoud kijkt bewonderend om zich heen, maar vooral naar Sophia. Om de spanning wat te doorbreken zegt hij: “Wat ben je mooi. Euh, ik bedoel, wat is het hier mooi!” – “Dank je, ik woon hier met veel plezier!”

Als Sophia borden wil pakken, staat hij plots achter haar en legt zijn handen op haar heupen. Haar hart maakt een sprongetje, maar ze is ook gelijk op haar hoede… “Sophia? Vertrouw je mij?” Zijn stem is schor. Sophia’s benen trillen. Ze hoort zijn zachte stem vlak bij haar oor. Zijn warme adem komt in haar nek. Weer die tinteling. Die trekt door naar haar buik. Dan fluistert hij: “Ik wil je, Sophia. Al heel lang. En ik heb dat jaren genegeerd. Maar toen je vanmorgen binnenkwam, voelde ik het meteen. Jij bent de vrouw die ik wil. Ik wil je liefhebben. Ik wil je beminnen. Ik wil je aanraken. Ik wil je voelen. Ik wil… eerst iets doen wat ik begonnen ben en niet kon afmaken…” Langzaam draait hij Sophia om. Hij pakt haar gezicht in beide handen en hij zoent haar. Maar dit was niet hetzelfde als vanmorgen. Dit was niet zomaar een zoen. Hier zat zoveel meer liefde, passie, verlangen en lust in! Het enige wat Sophia kon uitbrengen was een zachte kreun… want wat voelde dit goed! Ook Ewoud laat een voorzichtige kreun horen. Wat het is, daar snapt Sophia even niks van, maar ze moet hem terugzoenen… Dan gaan haar armen alle kanten op, van zijn hoofd naar zijn rug, zijn billen en weer naar zijn armen. Ook zijn handen zoeken zich een weg over haar lichaam. Op haar schouders blijven ze liggen. “Weet je het zeker Sophia?” Ja? Ja. Ja! Dan pakt Sophia zijn gezicht in haar handen en kijk hem diep in zijn ogen. Die staan vol met lust. Maar ook met meer! Maar op dit moment lijkt de lust te overheersen. Het maakt haar niet uit… Ze kust hem terug!

Dit was niet zomaar een zoen. Hier zat zoveel meer liefde, passie, verlangen en lust in! Het enige wat Sophia kon uitbrengen was een zachte kreun… want wat voelde dit goed!

Het volgende moment tilt hij haar billen op en zet ze op het randje van het aanrecht. Dan trekt hij met zijn mond een spoor van kusjes, likjes en beetjes afgewisseld, vanaf haar hals naar haar oor, over de zijkant van haar hals naar haar schouder. Daar schuift hij zachtjes het shirtje en bandje van haar schouder. Een lichte rilling gaat door haar lijf. Even lijkt het alsof hij stopt, bang voor haar reactie. Hij kijkt haar aan, maar ziet dat ze haar ogen gesloten heeft en dat ze geniet. Meer aansporing heeft Ewoud niet nodig. Hij gaat verder met zijn spoor kusjes, langs haar sleutelbeen, boven de huid van haar borsten. Vlak voordat hij het zachtste gedeelte bereikt heeft, haalt Sophia zijn gezicht weer naar boven. Dan volgt er nog zo’n passionele zoen. Met tong dit keer. Er komt een diepe kreun bij Ewout vandaan… Dan legt hij zijn handen weer op haar heupen. Bij de rand van haar shirt. Even stopt hij. Hij kijkt Sophia vragend aan. Als Sophia met haar handen de rand van zijn shirt pakt en uittrekt, moet Ewout zijn handen wel loslaten. Weer zo’n diepe kreun. Dan heeft ook Ewoud geen aanmoediging meer nodig. Hij trekt haar shirt over haar hoofd uit. Ziet haar mooie borsten in de beha fier naar voren staan. “Je bent perfect”, fluistert hij. Dan gaat hij verder met zijn spoor van kusjes, beetjes en likjes. Met zijn handen pakt hij voorzichtig haar ene borst vast en knijpt er voorzichtig in. Een kreun ontsnapt Sophia. Dan pakt hij met zijn andere hand ook haar andere borst en doet hetzelfde. Weer een kreun… Dan gaan zijn handen achter haar rug, hij maakt voorzichtig haar beha los. Dan kijkt hij nogmaals naar haar borsten. “Zo perfect!” Hij pakt haar ene borst en zuigt voorzichtig aan haar tepel. Sophia kan een zucht niet tegenhouden en fluistert: “Zo goed, zo fijn…” Hij neemt haar andere borst in zijn mond, ook hier weer ontsnapt bij Sophia een zachte kreun.

Dan tilt Ewoud haar op van het aanrecht, drukt Sophia tegen zich aan en vraagt: “Waar is je slaapkamer?” Sophia wijst naar boven. Ze slaat haar benen om zijn middel en voelt hoe hard hij is… Weer die zinderende tinteling in haar buik. In een paar stappen zijn ze boven en heel voorzichtig zet hij Sophia op het bed. Dan probeert Sophia zijn riem los te maken, maar Ewoud doet een stap naar achteren. “Nee, nee… eerst ga ik jou verwennen.” Sophia moet even slikken. Hij kijkt haar aan. “Als je dat wil natuurlijk.” Sophia twijfelt. Ewoud pakt haar handen en hij knielt voor haar neer. “Als je het niet wil, hoef je alleen maar ‘stop’ te zeggen.” Dan knikt ze. Ewoud staat op en trekt Sophia ook omhoog. Dan zakt bij weer naar beneden, ondertussen een spoor van kusjes naar beneden achterlatend. Dan maakt hij haar broek los en trekt hem voorzichtig naar beneden. Hij kijkt naar boven, naar Sophia. Ze heeft haar ogen dicht. Met zijn handen gaat hij zijn mond voor. En gaat over haar lijf. Steeds kleine kusjes, likjes en zachte beetjes op haar huid.

Ze slaat haar benen om zijn middel en voelt hoe hard hij is… Weer die zinderende tinteling in haar buik.

Als hij bij haar onderbroek komt, stopt hij weer even… Hij zoekt de ogen van Sophia. Een klein knikje van haar is genoeg. In één beweging zet hij Sophia op het bed en is haar onderbroek uit. Weer kijkt Ewoud naar haar. Nu ze helemaal naakt voor hem ligt, kan hij alleen maar zeggen: “Wow, wat ben jij mooi, perfect!” Sophia rilt, deels van verlegenheid. Maar vooral van opwinding. Ewoud zit alweer op zijn knieën voor het bed. Aan haar benen trekt hij haar dichterbij. Dan schuift hij haar benen langzaam uit elkaar. Sophia kreunt. Heel voorzichtig maakt hij zijn spoor van kusjes af richting haar venusheuvel. En dan likt hij haar knopje. Er gaat een zinderende hitte door Sophia’s lijf. Weer kreunt ze. Wow, wat is dit lekker! Ewoud gaat door, ondertussen zijn zijn handen nog steeds zoekend, liefkozend over haar lijf. Hij vindt met zijn ene hand haar borst, zijn andere hand vindt een weg naar haar benen.

Dan voelt ze dat hij zijn vingers bij haar naar binnen brengt. Ondertussen gaat hij nog steeds door met likken en zuigen aan haar knopje. Dit voelt zó goed. “Oohh. Ja, ga door!” kreunt ze, steeds iets luider. Dan pakt Sophia zijn handen en trekt hem omhoog. Met enige tegenzin laat hij haar knopje en gangetje met rust. Dan pakt Sophia zijn broek en trekt zijn boxershort gelijk mee naar beneden. Wat ze onderweg naar boven al gevoeld had, stelt haar zeker niet teleur… Ze kijkt met goedkeuring naar zijn grote lid. Die staat al stijf. Sophia twijfelt niet en neemt zijn lid met twee handen vast bij de basis en neemt het topje in haar mond. Een diepe kreun laat haar weten dat het goed is. Ze zuigt en likt en met haar handen masseert ze zijn dikke lid. Dan trekt hij zich terug uit haar mond, gaat met zijn knieën op de rand van het bed zitten en eist haar mond op. In een dans zoeken hun tongen elkaar.

Sophia twijfelt niet en neemt zijn lid met twee handen vast bij de basis en neemt het topje in haar mond. Een diepe kreun laat haar weten dat het goed is.

Dan drukt hij Sophia naar beneden zodat ze op haar rug ligt. Opnieuw neemt hij haar borsten vast. Een met zijn hand en een met zijn mond. Sophia kromt haar rug. “Zó lekker”, kreunt ze. Dan voelt ze een vlaag opwinding van haar borst naar haar buik trekken… Ewoud merkt het en laat haar borst met tegenzin even met rust. Voor Sophia het doorheeft wat hij doet, hoort ze iets scheuren. Dan buigt Ewoud zich voorover en vraagt: “Ik wil je. Ik wil in je. Ik wil je om mij heen voelen, maar wil jij dat ook?” Dan hoort ze iets zachtjes ritselen. Hij laat een zakje van een condoom zien… Sophia’s ogen worden groot, de ogen van Ewoud donker. Vol lust. Een klein knikje van Sophia en een vurige tongzoen is het antwoord wat Ewoud wilde horen.

Langzaam kruipt hij over haar heen. Ze spreid haar benen en eerst gaat hij met zijn hoofd naar beneden. Hij likt en zuigt nog een keer aan haar knopje. Sophia’s ademhaling wordt nog sneller. En kreunt nog eens. Dan pakt hij haar benen en spreid ze verder. Hij zit op zijn knieën en legt een been langs zijn schouder. Haar billen tilt hij iets op. En dan stoot hij voorzichtig zijn stijve lid in haar gangetje… Een kreun van genot is van allebei te horen.

Eerst gaat hij heel langzaam in en bijna uit haar, zo tergend langzaam dat Sophia hem bijna smeekt om iets sneller te gaan. “Ik wil je zien genieten”, zegt Ewoud. “Oh, ik geniet zeker… dit voelt zo goe-” Voordat ze haar zin kan afmaken stoot hij steviger bij haar naar binnen. Terwijl hij dat doet, pakt hij met zijn hand haar knopje vast en draait en wrijft tot ze kronkelt van genot.

Eerst gaat hij heel langzaam in en bijna uit haar, zo tergend langzaam dat Sophia hem bijna smeekt om iets sneller te gaan.

Ze kreunt. “Ohhh, ik kom bijna… Ga door!” Hij gaat een paar keer langzaam uit en stoot dan stevig en snel in haar gangetje. Dan merkt ze dat hij ook bijna aan zijn punt zit. Sophia besluit haar gangetje afwisselend aan te spannen en los te laten. Zijn reactie had ze niet verwacht. Een diepe grom laat haar merken dat het goed is. Dan stoot hij nog een paar keer flink in haar en samen tuimelen ze over het randje.

Uitgeput blijven ze nog even liggen. Dan kruipt Ewoud naast Sophia. Hij tilt haar benen over zijn benen, zodat ze fijn tegen hem aan ligt. Hij streelt haar armen, buik en gezicht, afwisselend met zijn hand en zijn mond… Dan horen ze allebei uit Sophia haar buik een rommelgeluid. Oh ja! Door de spanning zijn ze het eten helemaal vergeten! Ewoud spring al op en gooit gauw een handdoek om zijn heupen. In twee tellen is hij weer boven, met sushi.

Ze zitten tegenover elkaar op bed, naakt. En hoewel ze net iedere centimeter van elkaar hebben ontdekt, is de seksuele spanning voelbaar. Als zijn oog op een foto van haar en de kinderen valt, zegt hij: “Ik hoop dat je over een tijdje nieuwe foto’s kunt maken…” en geeft haar een knipoog. In gedachten maakt ze de zin af: en dan met Tess en jou erbij… Met dat idee moet ze glimlachen. Hij ziet haar lach en zegt: “Wat ben je mooi, perfect.” Sophia bloost. Dan leunt hij voorover en geeft haar nog zo’n fijne, tedere, maar passievolle zoen.

Al gauw kletsen Sophia en Ewoud over van alles en omdat hij zo’n fijn gevoel voor humor heeft, wordt er ook flink gelachen… Als ze uitgegeten zijn doet Sophia snel een badjas aan en gaat naar de keuken om de vaat op te ruimen. Als ze bijna klaar is, voelt ze dat Ewoud achter haar tegen haar komt staan. Hij legt zijn handen weer op haar heupen. En trekt haar billen tegen zijn stijve lid. Direct is daar weer dat zinderende gevoel. “Nog zin in een toetje?” vraag Ewoud.

Hij legt zijn handen weer op haar heupen. En trekt haar billen tegen zijn stijve lid.

Hij zoent haar al in haar nek. Een lichte kreun ontsnapt Sophia en ze laat haar hoofd achterover op zijn brede schouder rusten. Voor ze het doorheeft zitten zijn handen al onder haar badjas. Zijn handen zoeken teder een weg omhoog. Aan haar ademhaling hoort hij dat hij een goede keus maakt. Zachtjes maakt hij kleine kneepjes aan de binnenkant van haar dijbenen. Dan voelt hij met zijn vingers hoe nat ze is, hoe klaar ze voor hem is. Ewoud gromt goedkeurend. Dan vinden zijn vingers de weg naar haar gangetje en haar knopje, en al snel merkt hij dat Sophia wiebelig op haar benen wordt. Met het grootste gemak tilt hij haar op en zet haar op de keukentafel. Haar badjas valt losjes om haar heen en daardoor valt de stof een beetje open. Daar piept een klein stukje van haar borst doorheen. Ewoud glimlacht en bedenkt zich niet een tweede keer. Hij neemt haar borst in zijn mond en zuigt en likt aan haar tepel. Sophia kronkelt onder zijn aanraking. Zijn ene hand streelt haar knopje en zijn vingers gaan in en uit haar gangetje. Zijn andere hand en mond beroeren haar borsten. Sophia heeft haar beide handen vrij. Ze bedenkt zich niet en zoekt zijn lid. Ook nu stelt hij haar niet teleur. Wauw… Eens kijken of het lukt om hem ook tot een hoger punt te brengen, alleen al met haar handen..

Zijn gekreun laat haar weten dat het goed is, maar de tafel waar ze op zit lijkt het er niet zo mee eens te zijn. Ewoud tilt haar op met een simpele beweging, en brengt haar naar de bank, zonder zijn vingers uit haar gangetje te halen. Hij gaat op zijn knieën voor de bank zitten. En zakt met zijn hoofd tussen haar benen. Opnieuw bemint hij haar met zijn tong op haar knopje. “Oohhhh, wat is dit goed”, kreunt Sophia. Dan stopt hij met zijn handen en komt met zijn hoofd weer naar haar hoofd. Een vurige tongzoen geeft Sophia de moed om met haar handen zijn grote lid weer te omvatten en ze begint hem af te trekken. Zijn gekreun laat haar merken dat het goed is.

Hij gaat op zijn knieën voor de bank zitten. En zakt met zijn hoofd tussen haar benen. Opnieuw bemint hij haar met zijn tong op haar knopje.

Dan brengt hij haar handen van zijn lid en legt haar handen naast haar neer. Hij maakt opnieuw een spoor van kusjes, beetjes en likjes, vanaf haar nek naar haar borsten naar haar buik. Wel hoort ze dat hij een papiertje scheurt. Twee tellen later draait hij haar op zijn schoot en laat ze zich heel langzaam om zijn, met condoom onthulde, lid zakken. Beide laten een kreun horen… dan duurt het niet lang of ze hebben een ritme gevonden. Doordat Sophia schrijlings op zijn schoot zit, heeft ze haar handen en mond vrij. Ze besluit dat het tijd is om ook zijn bovenlijf wat meer te ontdekken, om uit te vinden waar zijn gevoelige plekjes zitten… Doordat hij ook een hand vrij heeft, kan hij haar knopje nogmaals beroeren. Dat was een goede zet, want binnen de kortste keren zitten ze samen tegen een hoogtepunt aan. Hij draait hen samen om zodat ze onder hem ligt en stoot een paar keer flink diep. En voor de tweede keer die avond tuimelen ze samen in een allesoverheersend, zinderend orgasme. Als ze weer wat zijn bijgekomen, kan Sophia alleen maar zeggen: “Zo’n toetje gaat er altijd wel in.” Ewoud zoekt haar mond en beantwoord haar met een hete tongzoen…

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

5 reacties op Erotisch verhaal - 'Onbekend verlangen'

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid