NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

15.254 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Het eiland op de hei’

14 oktober 2022,

geschreven door

Zitten jullie klaar voor een nieuw erotisch verhaal? Dit verhaal is geschreven door Colette en gaat over een vrouw die met haar Dom, Meneer Franck, afspreekt op de hei in de buurt van Amsterdam. Wat heeft hij voor haar in petto?

Geen zin om te lezen? ‘Het eiland op de hei’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Het eiland op de hei

Mijn Dom, Meneer Franck, had het al een tijdje over een sessie op de hei in zijn woonplaats. Bijzondere keuze vond ik, aangezien dat vlakbij zijn woning is. “Don’t shit where you eat” was dan ook één van de eerste dingen die door mijn hoofd schoten. Dit zou ik natuurlijk nóóit gedurfd hebben in mijn woonplaats, maar Meneer is niet bang. Eerder op de dag stuurde hij me een kort filmpje om me ervan te verzekeren dat ik niet bang hoefde te zijn om betrapt te worden (iets waar ik dus echt totaal niet warm voor loop).

Het was bijzonder warm die dag en ik droeg een donkerblauw jurkje met een mooi lingeriesetje van zwart kant. Op verzoek van Meneer Franck droeg ik mijn haren in een paardenstaart. Meneer vindt, gezien de dynamiek en machtsposities, dat ik als sub zorg moet dragen voor condooms en aangezien ik die nog niet had gekocht, kon ik mooi van de gelegenheid gebruik maken op het centraal station in Amsterdam om me meteen even op te frissen.

Ik werd na mijn werk verwacht op het centraal station in Amsterdam, waar hij op me zou wachten. Meneer Franck is een zorgzame Dom (wellicht zelfs een beetje controlling, ik denk beiden) en hield continu contact met me tijdens mijn reis. Toen ik arriveerde op het station, belde hij me dan ook direct en navigeerde me naar de plek waar hij de Mini Cooper van zijn vriendin had geparkeerd. Hij stond al op me te wachten in zijn tenniskleding en was blij me te zien, maakte ik op uit zijn brede glimlach. Hij keek me even aan en kuste me hard, waarna we op weg gingen naar de plek die hij had laten zien in zijn video. Het was een goede 15 minuten lopen en zijn licht verende tred viel me op, iets waar ik een beetje om moest lachen omdat ik het schattig vond en zo niet vond passen bij zijn rol. Ergens halverwege bleef hij staan en vroeg me waarom ik lachte, waarop ik natuurlijk geen antwoord kon geven. Hij trok mijn hoofd hard naar achteren aan mijn staart en vroeg me: “Hoeveel mensen zijn we tot nu toe tegengekomen, meisje?”

Hij trok mijn hoofd hard naar achteren aan mijn staart en vroeg me: “Hoeveel mensen zijn we tot nu toe tegengekomen, meisje?”

“Niemand,” stamelde ik. “Zie je nou wel. Dat zei ik toch.” Hij had gelijk en ik moest moeite doen niet met mijn ogen te rollen, maar gelukkig kon ik me inhouden. Na een poosje lopen kwamen we bij een open plek, een soort zandvlakte met in het midden een hoger gelegen eilandje met bomen. Wederom greep Meneer Franck me bij mijn haren en gebood me om me heen te kijken. “Kijk maar eens goed om je heen. Denk je echt dat hier iemand komt?” Ik keek en dacht aan wandelende mensen met honden, maar het zag er inderdaad behoorlijk uitgestorven uit. “Ik kom hier vaak, meisje. Ik ben nog nooit iemand tegengekomen, maak je geen zorgen.”

En zo lopen we door het zand richting het eiland op de hei. Meneer Franck had een kleedje meegenomen en legde het meteen aan de rand op het eiland (en natuurlijk veel te veel in het zicht naar mijn mening) op de grond. Omdat ik inmiddels beter weet dan teveel tegen te sputteren, keek ik hem maar een beetje bedenkelijk aan. Hij stelde niet teleur; ik moest me niet zo aanstellen en komen liggen op het kleedje. Meneer Franck had beloofd me met meer liefde te beminnen na onze ontmoeting in een hotel, een scene waar we allebei geen lekker gevoel aan hebben overgehouden. We lagen een paar minuten naast elkaar op het kleedje te zoenen en ik voelde de pik van Meneer groeien. Wel of geen liefdevolle seks, Meneer Franck blijft toch een Dom en geeft graag instructies aan zijn sub en ik vind het op mijn beurt fijn Meneer tevreden en blij te maken. Hij toverde zijn grote, harde pik tevoorschijn (ik blijf onder de indruk van het formaat) en beval me het voorvocht van zijn eikel te likken. Glimlachend nam ik plaats tussen zijn benen (hij kijkt graag toe hoe ik te werk ga) en merkte op dat er een vochtplek in zijn witte tennisbroekje zat. Alsof hij mijn gedachten kon lezen, keek hij me aan en zei: “Ik word zo geil van jou, meisje.”

Wel of geen liefdevolle seks, Meneer Franck blijft toch een Dom en geeft graag instructies aan zijn sub en ik vind het op mijn beurt fijn Meneer tevreden en blij te maken.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Terwijl Meneer Franck en ik ons avontuur op de hei begonnen, was ik voorbereid met een bondage set, perfect voor onze spannende sessie in de open lucht. Als sub had ik ook de verantwoordelijkheid voor de condooms, zorgvuldig gekozen om maximale sensatie te bieden en ons beide zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen.

 
Meneer Franck heeft ingestemd me te trainen in het verbeteren van mijn orale technieken. Mijn gag-reflexen zijn niet super en het ongemak in combinatie met zijn bemoedigende instructies windt me op (iets dat ik zelf nog niet helemaal begrijp), maar nog voor er echt tranen over mijn gezicht liepen, mocht ik stoppen en moest ik op mijn rug op het kleedje gaan liggen. Hij had voorafgaand aan deze ontmoeting meerdere malen aangegeven het heel belangrijk te vinden me een andere kant te laten zien van zichzelf en me een fijne, sensuele ervaring te willen geven. Hij trok mijn jurkje omhoog, schoof mijn slipje opzij en liet zijn vingers door mijn poesje glijden… Warm weer maakt me nog hitsiger dan normaal en hij keek me goedkeurend aan. Zonder moeite stak hij twee vingers in me en ik voelde meteen hoezeer ik hiernaar verlangde. Meneer Franck is nieuwsgierig aangelegd en zal altijd om aanwijzingen vragen om zijn vaardigheden aan te passen aan mijn behoeften/genot. Dat was wederom goed te merken, want binnen no time was ik nog veel natter. Na een poosje heerlijk te genieten in de buitenlucht keken we elkaar aan en dachten hetzelfde. Ik greep naar mijn tas en grabbelde een pak condooms eruit. Extra thin, want Meneer wil me zo goed mogelijk voelen. Na het condoom over zijn pik afgerold te hebben, beval hij me mijn benen ver voor hem te openen. Ik voelde hem zo goed naar binnen gaan en er ontsnapte een mix van gekreun en gezucht uit mijn mond terwijl ik mijn hoofd op het kleedje liet rusten en naar de bomen boven me keek. Dat gevoel, het naar binnen gaan met zijn formaat… Daar kan hij me om laten smeken en is nog het beste te omschrijven als een soort opluchting.

Ik ben een onervaren, beginnende sub en bangig aangelegd, maar ik vergat alles om me heen. Er waren alleen nog maar bomen, vogels en het zachte gekreun van Meneer en van mezelf. Het was heerlijk om daar zo te liggen, met wijd gespreide benen, en hard geneukt te worden. Meneer Franck geniet ervan als ik in bepaalde mate pijn onderga en stootte af en toe diep door, wat mijn gezicht deed vertrekken. Het duurde dan ook niet lang meer voor ik hem binnen in me voelde pulseren.

Het was heerlijk om daar zo te liggen, met wijd gespreide benen, en hard geneukt te worden.

Warm en zweterig lagen we vervolgens op het kleedje naar de lucht te kijken. Ik voel me een beetje emotioneel worden. Onze geheime D/s relatie zorgt dat ik, major control freak, meer kan loslaten. Door hem beslissingen te laten nemen voor me, merk ik dat ik rust krijg en een bijzonder soort voldoening haal uit onze ontmoetingen, soms pas na een scene. Ik durf meer en er is ruimte voor mij om te experimenteren en mijn grenzen te ontdekken.

We praatten wat na over hoe lekker en geil het was om het buiten te doen en Meneer is klaar voor nog een goede pijpbeurt. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen en ik nam hem gewillig in mijn mond. Hij wilde dat ik me vooral op zijn eikel zou focussen en veel speeksel gebruikte om hem ondertussen lekker mee af te trekken. Ik voelde de tweede lading sperma warm in mijn mond spuiten en liet het keurig aan mijn Dom zien, om het vervolgens door te slikken. Ik zag de voldoening in zijn blauw/grijze ogen. Hij was tevreden.

Het was nu toch wel tijd om terug te gaan. We kleedden ons weer aan en namen alvast afscheid, voor we weer de bewoonde wereld in liepen terug naar de auto. “Nou, bedankt hè. Ik spreek je nog.” “Ja, oké. Is goed.” Ik draaide me om en liep terug naar het station, zonder nog om te kijken, op weg naar huis.

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Laat je heerlijk onderdompelen in het erotische verhaal van deze week, geschreven door Nova! In dit verhaal gaan twee vrouwen samen een weekendje weg. Wanneer ze op de plaats van bestemming aankomen en de hot tub in de tuin ontdekken, kunnen ze de ve…
19.390 keer bekeken