Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

erotisch verhaal

Erotisch verhaal – ‘Geleide masturbatie’

3 mei 2024,

geschreven door

We hebben een heel bijzonder erotisch verhaal deze week! In deze geleide masturbatie sessie draait alles om de clitoris, waar jij even achterover kunt leunen en zelf niet na hoeft te denken hoe jij jezelf wilt stimuleren. Ontdek jij wat jij fijn vindt?

De ervaring wordt nóg beter met audio. De geleide masturbatie is hieronder ook te beluisteren!

Geleide masturbatie

In deze sessie ga jij jezelf met mij ontdekken. De volgende instructies zijn gericht op het prachtige, vrouwelijk lichaam en hoe jij deze om jouw vingers kunt winden. Dus vind een plekje om even de tijd voor jezelf te nemen. Een plek waar je niet gestoord kunt worden en waar je je fantasie de vrije loop kunt laten gaan. Ben je alleen thuis op de bank? Lig je op bed in je slaapkamer? Waar je dit momentje voor jezelf ook neemt, leun achterover en laat mij je begeleiden.

Kleed je uit als je dat nog niet gedaan hebt en maak het je comfortabel op je gekozen plekje. We gaan ons in deze sessie focussen op het middelpunt van seksueel genot: de clitoris. Hoewel jouw hele vulva een erogene zone is, is de clitoris het allergevoeligst. Het topje van de ijsberg. Ik neem je straks mee door een aantal stimulatietechnieken, zodat je kunt ontdekken wat jij fijn vindt.

Lig je klaar? Laten we dan beginnen.

Het begint allemaal bij verlangen. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom je nu naar mij luistert. Je hebt zin om een vuurtje aan te laten wakkeren en ik ga proberen om je hierbij te helpen. Ik weet dat het tenslotte tijd nodig heeft om opgewonden te raken.

Ik weet dat het tenslotte tijd nodig heeft om opgewonden te raken.

Sluit je ogen.

We beginnen met zachte strelingen. Laat je vingers langzaam van je hals tot je borsten naar beneden glijden. Raak je tepels aan. Zijn ze zacht? Of beginnen ze al stijf te worden? Voelt het goed als je ze zachtjes streelt?

Beweeg je vingers weer langzaam terug naar je hals. Heb je hier gevoelige plekjes? Waar je het fijn vindt om gekust te worden? Of gebeten?

Daal weer af naar je tepels. Cirkel ze zacht en langzaam tot ze stijf worden. Tot ze gevoelig zijn en je in je onderbuik en lager kunt voelen hoe de opwinding toeneemt.

Begin je al sneller adem te halen? Begint je hart sneller te kloppen?

Goed. Je lichaam weet wat ze doet als ze je klaarstoomt voor je meest sexy momenten. Denk niet na of je het goed doet, volg de sensaties die goed voelen. Niemand is hetzelfde en ik kan me voorstellen dat jij ook jouw eigen voorkeuren hebt.

Laat je gaan.

Blijf met één hand één van je tepels stimuleren en ga met je andere hand langzaam verder naar beneden. Langs de welven van je buik, naar je onderbuik en je venusheuvel en stop. Sla je vulva nog eventjes over.

Ik weet dat je ongeduldig bent, maar het is belangrijk dat je jezelf goed opwarmt voor wat er komen gaat.

Spreid je benen en streel de huid van de binnenkant van je dijbeen. Tease jezelf door dichtbij je schaamlippen te komen, maar op het laatste moment weer je onderbuik of je dijbenen te strelen. Begin je al nat te worden? Kun je je schaamlippen voelen opzwellen?

Als je nog iets langer nodig hebt om opgewonden te raken, begin dan bij het begin. Begin dan weer bij het verlangen tot je klaar bent voor de volgende stap.

We beginnen langzaam met het verkennen van je clitoris. In deze sessie focussen we op het topje van de clitoris aan de bovenkant van je vulva en gaan samen ontdekken wat jij fijn vindt. Ik begeleid je door drie technieken heen hoe jij je clitoris zou kunnen stimuleren. Ik raad aan om ze allemaal te proberen, maar natuurlijk kun je daarna kiezen welke je het lekkerst vindt.

In deze sessie focussen we op het topje van de clitoris aan de bovenkant van je vulva en gaan samen ontdekken wat jij fijn vindt.

erotische verhalen blok
Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou... Terwijl onze heldin en haar partner zich verdiepen in een wereld vol avontuur, ontdekken ze de spannende mogelijkheden van bondage. Ze besluiten om te experimenteren met zijdezachte bondagetouwen, waarmee ze elkaar zachtjes aan het bed vastbinden...

Het topje van de clitoris is super gevoelig met maar liefst 8000 zenuwuiteinden, dus ik kan me voorstellen dat je je clitoris niet wil stimuleren door middel van directe aanrakingen. Voel zelf aan wat goed voelt of doe desnoods je slipje weer aan om deze ertussen te houden.

Ga lekker door met het stimuleren van je tepels en wissel deze af naar voorkeur. Ga met je vrije hand naar je vulva en streel je schaamlippen. Hoe voelt het? Zijn ze gevoelig?

Voel of je nat bent. Gebruik je eigen opwinding om je vingers nat te maken om zo je clitoris te stimuleren. Als je niet nat genoeg bent, breng dan je vingers naar je mond. Maak je vingers nat voordat je overgaat naar stimulatie.

Mocht je glijmiddel bij de hand hebben, voel je dan vrij om dit te gebruiken om alles soepel te laten verlopen.

Laten we naar de eerste techniek gaan.

Spreid met je vingers je schaamlippen. We beginnen met diagonale strelingen. Streel je van linksboven naar rechtsonder of van rechtsboven naar linksonder. Kijk wat jij het lekkerst vindt.

Ik neem je graag mee naar de tweede techniek.
Dit is misschien wel de bekendste techniek en ik wil graag dat je je beide handen gebruikt. Spreid met je ene hand je schaamlippen als je directe stimulatie fijn vindt en maak cirkelvormige bewegingen rondom je clitoris. Maak ze gelijkmatig op één tempo.

De derde techniek geeft iets meer stimulatie dan de andere twee. Dit is de klopjestechniek. Begin voorzichtig met zachte, ritmische klopjes op je clitoris met je vingers. Laat je clitoris vooral aan deze sensaties wennen en begin niet te hard.

Neem hier even de tijd om een keuze te maken. Welke techniek voelde het fijnst? Kies eentje waar jij je goed bij voelt en blijf hierbij.

Neem hier even de tijd om een keuze te maken. Welke techniek voelde het fijnst? Kies eentje waar jij je goed bij voelt en blijf hierbij.

Ik wil dat je langzaam met je gekozen techniek je clitoris stimuleert.  Op een rustig, gelijkmatig tempo tot je heerlijk opgewonden bent. Vanaf hier wil ik dat je langzaam het tempo opbouwt. Sneller en sneller en sneller.

Ben je al bijna bij je point of no return? Komt de klif eraan en kun je je bijna laten vallen in een zee van genot? Ik wil dat je het nog heel even voor me uitstelt.

Want ik ga voor je aftellen. Helemaal niet zo lang, slechts 5 seconden. Maar ik wil dat je het tot dan volhoudt om niet te komen als je er bijna bent.

5

Blijf je clitoris stimuleren. Voeg meer druk toe en voer het tempo op.

4

Laat je genot horen. Kreun voor me terwijl je naar je hoogtepunt klimt.

3

Als je een hand vrij hebt, streel en knijp zachtjes één van je tepels voor extra stimulatie.

2

Hou nog heel even vol voor me. We zijn er bijna.

1

Kom voor me. Laat je orgasme in golven over je heen komen. Hou je niet in. Voel hoe je spieren beneden ritmisch samentrekken en hoe een gevoel van extase door je lichaam trekt.

Haal diep adem als je weer terug op aarde bent. In en uit. En nog een keer in en uit. Neem de tijd om bij te komen en na te genieten van je hoogtepunt.

Als je niet bent klaargekomen, is dat helemaal oké. Ga rustig op je eigen tempo door, of geniet na van de sensaties die het je wel heeft gegeven. Seksueel genot gaat tenslotte een stuk verder dan het orgasme. Als jij sensaties hebt ontdekt die voor jou fijn zijn, heb je al een heleboel bereikt met deze sessie.

Hopelijk kun je heerlijk ontspannen verder met je dag of begin opnieuw voor een tweede ronde als je het aandurft.

Bedankt voor het luisteren!

Wat vond jij van de geleide masturbatie sessie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten