Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Erotisch verhaal – ‘A happy ending Halloween’

28 oktober 2022,

geschreven door

Speciaal voor Halloween hebben we deze keer een erotisch verhaal in Halloween thema voor jullie! Dit verhaal is geschreven door Jana. Als de hoofdpersoon midden in de nacht wakker wordt, vindt ze buiten een griezelige man die niet van plan is haar te laten ontsnappen. Kan deze nachtmerrie toch nog een happy ending krijgen?

Geen zin om te lezen? ‘A happy ending Halloween’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

A happy ending Halloween

Ik word wakker in het midden van de nacht, mijn paard Nightmare Star maakt een hels kabaal. Snel doe ik een broek aan onder mijn nachtkleed en storm ik naar beneden en naar buiten. Als ik buiten kom, zie ik dat mijn merrie nogal ruw wordt bereden door een onbekende zwarte hengst. Na de eerste schok probeer ik het vreemde paard weg te jagen met een hoop kabaal en woeste armgebaren. Even kijkt de vreemde hengst me recht aan. Zijn ogen zijn bloedrood, waardoor ik uit het niets koude rillingen over mijn rug voel gaan.

‘Je zou gevleid moeten zijn dat mijn machtige hengst interesse heeft in jouw simpele merrie’, hoor ik een zware mannenstem opeens van ergens achter me zeggen.

Voorzichtig draai ik me om. Wat ik voor me zie doet me naar adem happen. Het is een man, volledig in het leder gekleed, van kop tot teen, maar het probleem is dat hij geen kop heeft. Waar zijn hoofd hoort te zitten heeft hij een uitgeholde pompoen. Ik gil uit alle macht, draai me vliegensvlug om en begin zo snel als ik kan terug naar huis te lopen. Ik hoor hem zuchten en opeens schieten er uit het niets zwarte plantenwortels uit de grond die mijn enkels vastpakken. Ik probeer me los te trekken, maar ik val voorover, waarna ik word teruggesleept naar deze vreemde ‘man’.

“Ik hoor hem zuchten en opeens schieten er uit het niets zwarte plantenwortels uit de grond die mijn enkels vastpakken.”

Snel draai ik me om op mijn zij. Er zijn een paar knoopjes van mijn nachtkleed losgeschoten door mijn geworstel, waardoor mijn rechterborst zichtbaar is. Zijn bloedrode ogen lijken nog donkerder te worden. Zijn ogen laten mijn ontblote borst niet los en er begint zich langzaam een bobbel af te tekenen in zijn lederen broek ter hoogte van zijn heupen. Zijn ogen schieten tussen de paarden, die nog altijd druk bezig zijn, en mij heen en weer. Hij bukt zich tergend langzaam en kijkt me aan. Ik wil hem wegduwen, maar dan bedenk ik me. Ik wil weten waar dit toe zal leiden. Hij glimlacht. De wortels die mijn enkels vasthouden, spreiden mijn benen met een harde ruk. Uit het niets verschijnen er nog meer zwarte wortels die ook mijn polsen vastnemen. Ik trek aan de wortels, maar er is geen beweging in te krijgen.

‘Sst, ik ga je geen pijn doen,’ hoor ik hem zachtjes zeggen, terwijl hij met zijn lange slanke vingers over mijn wang streelt.

Langzaam, knoop per knoop, begint hij mijn nachtkleed verder open te doen. Voorzichtig begint hij mijn borsten te strelen. Hij weet duidelijk wat hij doet. Als hij met zijn tong mijn rechtertepel begint te likken, begin ik zachtjes te kreunen. Met een grote glimlach op zijn gezicht laat hij zijn rechterhand langzaam via mijn buik verder naar beneden glijden. Zijn scherpe spierwitte tanden en bloedrode ogen blinken in het donker. Zijn gezicht jaagt me angst aan, maar ik voel ook nog iets anders. Hij kijkt me aan met zijn bloedrode ogen die stralen met een dierlijke lust en een al even dodelijke grijns. Ik moet diep slikken. Ik voel hoe hij zachtjes met zijn rechterhand op mijn vrouwelijk duwt, terwijl hij met zijn linkerhand mijn borsten blijft strelen.

“Met een grote glimlach op zijn gezicht laat hij zijn rechterhand langzaam via mijn buik verder naar beneden glijden. Zijn scherpe spierwitte tanden en bloedrode ogen blinken in het donker.”

‘Verlang je naar me?’ vraagt hij opeens.

Ik zou nee willen zeggen, maar dan zou ik liegen. Blozend knik ik zachtjes van ja. Breed lachend knoopt hij vervolgens mijn broek los, waarna ik een vinger in me voel glijden. Ik gil zachtjes van genot.

‘Sst, ik beloof je dat ik je ga laten genieten’, zegt hij zachtjes terwijl hij opstaat.

Hij maakt de knoop van zijn eigen broek los en laat deze tot op zijn enkels zakken. Ik moet even slikken als ik zie hoe groot hij is. Dat krijg ik nooit in me. Het gaat pijn doen, denk ik bezorgd.

Blijkbaar ziet hij de bezorgdheid op mijn gezicht, want hij bukt zich terug en laat zijn vingers terug in me glijden. Langzaam glijden zijn vingers in en uit me. Hij drijft het tempo op, waardoor ik begin te kreunen. Zijn grijns wordt breder als hij me ziet kronkelen van genot. Ik kom bijna, ik voel het.

Nee, niet stoppen, denk ik als hij zijn vingers terugtrekt.

Opeens voel ik zijn grote lid in één keer in me glijden. Ik kreun en begin te trekken aan mijn boeien. Hij zit in me maar beweegt niet, voorzichtig kust hij me. Langzaam begint hij vervolgens in me stoten. Ik voel dat hij voorzichtig doet. Zijn handen die over mijn lichaam glijden, doen me beven van genot. Hij begint het tempo op te voeren en ik voel enkel nog maar een alles verslindend verlangen.

“Opeens voel ik zijn grote lid in één keer in me glijden. Ik kreun en begin te trekken aan mijn boeien.”

‘Brave meid’, fluistert hij zachtjes in mijn oor als ik probeer zijn tempo bij te houden en mee te bewegen.

Hij begint nog sneller en harder te stoten, zijn kracht is echt niet van deze wereld. Ik voel hoe hij in me klaarkomt, zijn lichaam begint te schokken van genot. Zijn bloedrode ogen, ze beginnen echt licht te geven. Voor ik het doorheb, bijt hij me opeens in mijn nek en van de schok kom ik zelf ook klaar.

Dat was, dat was… denk ik de hele tijd sprakeloos.

Ik heb geen woorden voor wat er zojuist is gebeurd. Ik voel hij zich uit me terugtrekt. Nadat ik terug een beetje op adem ben gekomen, begint hij opeens mijn vrouwelijk te likken. Zijn tong voelt niet normaal. Het voelt of er een zekere slip zit in het midden van zijn tong, maar dat vergroot mijn genot alleen maar. Ik voel hoe ik weer tot op het randje wordt geduwd. Met een luide gil kom ik voor de tweede keer klaar die avond. Langzaam begin ik het bewustzijn te verliezen. Ik voel nog vaag hoe mijn boeien worden losgemaakt en ik word opgetild.

‘Hij heeft echt sterke armspieren’, denk ik met een grote glimlach op mijn gezicht terwijl ik in zijn armen lig.

“Nadat ik terug een beetje op adem ben gekomen, begint hij opeens mijn vrouwelijk te likken. Zijn tong voelt niet normaal.”

Ik word wakker in het midden van de middag. Oh nee, ik heb me verslapen! In paniek stap ik uit bed. Mijn benen voelen maar zwak.

‘Het was gewoon een droom. Gewoon een droom’, zeg ik zachtjes tegen mezelf als ik mijn koffie opdrink. ‘Gewoon een enge, spannende droom.’

Mijn benen worden zwak als ik terugdenk aan wat ik heb gedroomd, als het al een droom was. Of mijn benen zwak worden van angst of lust, dat weet ik nog niet zeker, wel dat dit de bijzonderste Halloween is die ik ooit heb meegemaakt.

‘Misschien wordt die van volgend jaar wel nog beter.’

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

14.304 keer bekeken

Geschreven door

Vandaag sluiten we het erotische verhaal ‘Hotel Delight’ af met deel 13! Simon organiseert zijn eigen afscheidsfeest in het hotel. Iedereen is welkom! Indie merkt dat haar gedachten afdwalen naar Greg, zelfs als een nieuwe ontmoeting de situatie op s…
14.304 keer bekeken