NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

804 keer bekeken

VIDEO: Een vriendin van mij #8: Van wie was nou die dildo?!

2 oktober 2019,

geschreven door

Je kent de verhalen vast wel. Verhalen van vriendinnen die in de meest hilarische of interessante situaties belanden door te experimenteren met sekstoys. In de videoserie van EasyToysTV ‘Een vriendin van mij’ besteden we aandacht aan deze verhalen. Gek of bijzonder, gênant of juist inspirerend, het komt écht allemaal aan bod.

Een vriendin van mij… #8

Speciaal voor dierendag horen we dit keer het verhaal van een hond die met een nieuw speeltje de kamer in kwam rennen. Geen speeltje voor hem alleen, maar een seksspeeltje voor haar. Dit en meer verhalen in het thema ‘dierenbende’.

EasyToysTV

Naast deze bijzondere verhalen over spannende relaties en awkward situaties, vind je op EasyToysTV nog veel meer. Álles voor een beter seksleven komt voorbij en een flinke dosis inspiratie. Maar ook als je geïnteresseerd bent in spannende weetjes, de nieuwste toys en de allerbeste tips & tricks voor nóg meer plezier in de slaapkamer.

Komen deze verhalen jou bekend voor? Of heb je zelf een sextoy gerelateerd verhaal? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

290 keer bekeken

Geschreven door

Elke woensdagavond (19:00 – 22:00) veranderd Club Ondersteboven in Seksclub Ondersteboven. In deze editie was Linda de Munck te gast namens EasyToys en zijn vertelde over haarb ervaring mer orgies! Tom van der Weerd en Bram Krikke praten de het allem…
290 keer bekeken
1.051 keer bekeken

Geschreven door

Praten over alle aspecten rondom seks blijft leuk. Zo dachten ook Daan en Suus. Een jaar geleden ontmoetten zij elkaar in de kroeg en na een leuk gesprek zeiden ze: “Dit is net een podcast. Wij zouden er een moeten hosten!” Zo gezegd zo gedaan; hier…
1.051 keer bekeken