Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

677 keer bekeken

BLACK FRIDAY NIGHT LIVE: Erotisch invulverhaal met Jessie Maya

30 november 2020,

geschreven door

Afgelopen vrijdag was het Black Friday. Dé dag waarop jij alle items op jouw verlanglijstje voor een waanzinnige prijs kan scoren. Om deze dag te vieren gingen onze content creators Joëlle en Suzanne samen met productspecialist Megan live op Youtube om jullie een heerlijke avond te bezorgen. Deze avond schoof ook beautyvlogger Jessie Maya bij ons aan.

MadLibs – Erotisch invulverhaal

Naast dat er verschillende winacties waren, de deals werden besproken en jullie Jessie het hemd van het lijf konden vragen, werd er ook een leuk spelletje gespeeld. Wij schreven een erotisch verhaal en lieten daarbij een aantal belangrijke woorden weg. Jessie mocht deze invullen en vervolgens werd dit verhaal door Suzanne aan Jessie voorgedragen. Zowel in de studio als bij Jessie thuis rolden de tranen over onze wangen van het lachen. Check het verhaal snel!

Het verhaal – ingevuld door Jessie Maya

Vanavond is het game night. Pascal heeft wat vrienden uitgenodigd en ik houd me een beetje afzijdig in de bijkeuken met mijn laptop. Rond een uur of 329 merk ik dat ze behoorlijk aangeschoten zijn. Ik trakteer mezelf op een extravagante Goldstrike en ik moet bekennen dat ik het ook wel voel. Af en toe gluur ik over mijn laptop naar de ordinaire middelvingerteen van VJ, de beste vriend van Pascal. VJ is niet mijn type, maar het is wel een hele hete man. Groot, gespierd, een volle knieholte en een turquoise huid. Zijn bordeauxrood kraaienpootjes maken hem bijna onmenselijk knap. Dat is denk ik waarom hij mijn type niet is, hij is té mooi. Om 5 voor 2 ’s nachts zijn alle vrienden naar huis, alleen VJ  is er nog. Mijn vriend en hij kennen elkaar al 3512 maanden en hij heeft me ooit verteld dat ze wel eens samen een trio hebben gehad tijdens het Nordic Walking. Nu ze daar samen op de bank zitten kan ik er niks aan doen, maar ik moest er steeds aan denken.. een trio met mijn vriend, een vriendelijke, knappe man, gladgeschoren, een grote bos belabberde krullen, atletisch maar slim thick gebouwd, en zijn beste vriend; de brede, ruige bad guy… No way dat Pascal dat zou willen, daar is hij veel te hangry voor. Maar hey, een meid mag fantaseren toch? Ik besloot dat het tijd was om een beetje af te koelen dus ik vertel de heren dat ik naar even ga douchen en dan naar de Eiffeltoren ga.

Terwijl ik onder de douche sta fantaseer ik onbewust nog verder over het trio met de twee mannen die beneden op dildo zitten tot de badkamerdeur ineens opengaat. Pascal trekt zonder wat te zeggen zijn kleren uit en stapt bij mij in de douche, masseert mijn tepel en zoent mijn onderste wimperrand. Dan hoor ik de deur weer opengaan. Het is VJ! Hij blijft 400 minuten staan en bekijkt mij vanaf mijn clitoriskapje tot mijn voorhuid, mijn handpalm, anus en hij laat zijn blik hangen bij mijn luva. We kijken elkaar lang aan. Pas na 2 seconden– wat lijkt op minuten- haal ik weer adem en besef me wat er gebeurt. VJ komt schetenlatend op een skateboard langzaam naar ons toe terwijl hij zich uitkleedt. Ik kijk mijn processierups Smeagol vragend aan en hij knikt en gaat neuken. Dan duwt hij me langzaam richting VJ die inmiddels naast ons is gaan staan. Dit gaat gewoon echt gebeuren! Als VJ zijn lippen de mijne raken krijg ik een schok door mijn hele elleboog. Ik voel hoe ik direct ontzettend nat werd. Na de korte, maar intense kus knielt VJ voor mij neer en zet mijn linker voet op zijn gespierde schouder en begint me gretig te deeptroaten. Ondertussen komt Pascal door mij heen staan en terwijl hij zich langzaam bij mij naar binnen brengt denk ik KUTJEBEF. Is dit een Albert Heijn medewerker?!


Bekijk bij 1:29:00 hoe Jessie Maya het erotische verhaal ontvangt.

Het verhaal – lege versie

Wil jij nu ook een eigen versie van dit hilarische erotische verhaal? Vul hem dan hieronder in!

Vanavond is het game night. (jongensnaam1) heeft wat vrienden uitgenodigd en ik houd me een beetje afzijdig in de (plek in huis) met mijn laptop. Rond een uur of (getal) merk ik dat ze behoorlijk aangeschoten zijn. Ik trakteer mezelf op een (bijv. naamwoord1) (alcoholische versnapering) en ik moet bekennen dat ik het ook wel voel. Af en toe gluur ik over mijn laptop naar de (bijv. naamwoord2) (lichaamsdeel1) van (jongensnaam2), de beste vriend van (jongensnaam1). (jongensnaam 2) is niet mijn type, maar het is wel een hele (bijv. naamwoord3) man. Groot, gespierd, een volle (lichaamsdeel2) en een (kleur1) huid. Zijn (kleur2) (gezichtskenmerk)maken hem bijna onmenselijk knap. Dat is denk ik waarom hij mijn type niet is, hij is té mooi. Om (tijdstip) zijn alle vrienden naar huis, alleen (jongensnaam2) is er nog. Mijn vriend en hij kennen elkaar al (getal) maanden en hij heeft me ooit verteld dat ze wel eens samen een trio hebben gehad toen ze (activiteit). Nu ze daar samen op de bank zitten kan ik er niks aan doen, maar ik moest er steeds aan denken.. een trio met mijn vriend, een (eigenschap1), knappe man, gladgeschoren, een grote bos (gemoedstoestand) krullen, atletisch maar (lichaamsbouw) gebouwd, en zijn beste vriend; de brede, ruige bad guy… No way dat (jongensnaam1) dat zou willen, daar is hij veel te (eigenschap2) voor. Maar hey, een meid mag fantaseren toch? Ik besloot dat het tijd was om een beetje af te koelen dus ik vertel de heren dat ik naar even ga douchen en dan naar (plaats) ga.

Terwijl ik onder de douche sta fantaseer ik onbewust nog verder over het trio met de twee mannen die beneden op (iets waar je op kan zitten) zitten tot de badkamerdeur ineens opengaat. (jongensnaam1) trekt zonder wat te zeggen zijn kleren uit en stapt bij mij in de douche, masseert mijn (lichaamsdeel2) en zoent mijn ( lichaamsdeel3). Dan hoor ik de deur weer opengaan. Het is (jongensnaam2)! Hij blijft (getal) minuten staan en bekijkt mij vanaf mijn (lichaamsdeel/kenmerk vrouw) tot mijn (lichaamsdeel/kenmerk man), mijn (lichaamsdeel4), (lichaamsdeel5) en hij laat zijn blik hangen bij mijn (iets wat je in de douche gebruikt). We kijken elkaar lang aan. Pas na 2 (tijdsaanduiding)– wat lijkt op minuten- haal ik weer adem en besef me wat er gebeurt. (jongensnaam2) (manier van voortbewegen)langzaam naar ons toe terwijl hij zich uitkleedt. Ik kijk mijn (dier) (grappige naam) vragend aan en hij knikt en gaat (handeling die je in de tuin doet). Dan duwt hij me langzaam richting (jongensnaam2) die inmiddels naast ons is gaan staan. Dit gaat gewoon echt gebeuren! Als (jongensnaam2) zijn lippen de mijne raken krijg ik een schok door mijn hele (lichaamsdeel3). Ik voelde hoe ik direct ontzettend nat werd. Na de korte, maar intense kus knielt (jongensnaam2)voor mij neer en zet mijn linker voet op zijn gespierde schouder en begint me gretig te (handeling). Ondertussen komt (jongensnaam1) (voorzetsel) mij staan en terwijl hij zich langzaam bij mij naar binnen brengt denk ik (iets wat je zegt als je je teen stoot). Is dit een (iets wat je in de supermarkt kan vinden)?!
Deel jouw versie van het erotische verhaal in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Thank God, it’s Friday! Niet alleen het weekend staat voor de deur, vrijdag betekent ook een nieuwe aflevering van BedBabbels. Een aantal van onze collega’s van EasyToys duiken met elkaar in bed en bespreken daar de meest spannende stellingen én toy…
2.064 keer bekeken