Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.562 keer bekeken

7 foto’s die de wilde toekomst van sextoys onthullen

25 september 2017,

geschreven door

Wanneer je vandaag de dag op een erotische beurs rondloopt zie je de één na de andere futuristische sextoys voorbijkomen. De slimste vibrators, VR fleshlights en sex robots van over de € 6000 ,- zijn slechts een fractie van het gehele aanbod wat je treft op een beurs.

De nieuwste seksspeeltjes

Veel bedrijven die zich bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe virtual reality brillen en online entertainment komen dan ook een kijkje nemen, op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor een nieuw apparaat of dienst. Om je een idee te geven wat je kunt verwachten hebben we 7 afbeeldingen verzameld die de toekomst van sextoys onthullen. Kan je alvast beginnen met sparen 😉

Sekspoppen / sex robots

Sekspoppen zijn allang niet alleen maar de opblaaspoppen die we kennen van feestjes en partijtjes. Inmiddels zijn de poppen zo realistisch dat je al gauw een paar duizend euro kwijt bent om er eentje aan te schaffen. Daar krijg je echter wel een pop voor terug die je in verschillende posities kunt manoeuvreren en die aanvoelt als een echt persoon.

De poppen hebben een metalen skelet of zijn daarnaast voorzien van echt haar, een realistisch aanvoelende huid en in sommige gevallen ook van een intern verwarmingssysteem om je een levensechte ervaring te bieden. De komende jaren zullen deze poppen steeds goedkoper worden en zullen ze langzaam aan steeds verder richting een sexrobot gaan. Op dit moment zijn ze al bezig met poppen die zelf kunnen denken, je kunnen verleiden en andere emoties kunnen tonen. Misschien is het over een aantal jaar zelfs mogelijk om met een seks robot te trouwen. Lijkt jou het wat?

Masturbators

Ook mannen kunnen de toekomst rooskleurig tegemoet zien wanneer het aankomt op seksspeeltjes. Met de opkomst van de VR brillen is het bijvoorbeeld nu al mogelijk om middenin je favoriete pornofilm te belanden.

Op dit moment zijn er al een aantal seksspeeltjes voor mannen die samenwerken met hetgeen wat jij op je virtual reality bril te zien krijgt. De bewegingen die jij binnenin de masturbator maakt worden dan doorgegeven aan de dame in jouw filmpje. Beweeg je langzaam, dan zal ze vragen of het wat sneller mag. Wanneer je dit vervolgens doet, zal je haar heviger tekeer zien gaan op je scherm. Je zult het gevoel hebben echt met iemand bezig te zijn, wat voor een compleet nieuwe masturbatie ervaring zorgt. Deze technologie zou in de toekomst ook door seksuologen gebruikt kunnen worden, om maar wat te noemen.

Vibrators

Vibrators hebben (gelukkig) een behoorlijke ontwikkeling meegemaakt sinds het uitkomen van de Hitachi Magic Wand in 1968. Waar je buren vroeger ’s avonds laat wakker werden terwijl jij super discreet bezig dacht te zijn, hoor je de vibrators van vandaag de dag nauwelijks meer. Tegenwoordig zien we niet alleen vibrators die trillen, maar hebben ze vaak ook nog andere of extra functies. Zo kun je sommige verbinden met je mobiel en zijn er pulserende vibrators die stotende bewegingen maken in plaats van trillen, of vibrators die gebruik maken van luchtdrukstimulatie zoals de speeltjes van Satisfyer.

In de nabije toekomst zullen er ook vibrators op de markt die vrouwen aanbevelingen geven voor welke technieken zij het best kunnen gebruiken. “Hier zijn enkele dingen die je eerder tot een hoogtepunt hebben geholpen, hier zijn nieuwe dingen die je kunt proberen”, kan bijvoorbeeld handige informatie zijn om te delen met je partner.

Naar welke technologische ontwikkeling op het gebied van seksspeeltjes kijk je het meeste uit? Deel het met ons in een reactie hieronder!

2 reacties

    1. Een echte robot hebben we nog niet in het assortiment. Wat het meeste in de buurt komt, zijn de mega masturbators. Deze zijn een stuk goedkoper in aanschaf, maar minder geavanceerd dan de robots in deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Nieuwe maand, nieuw standje, darling! Vandaag hebben we een lekker kinky standje  De Sterrenkijker is een standje voor orale stimulatie van de de anus, vulva of ballen. Meer lezen? Let’s go!…
189 keer bekeken