Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.280 keer bekeken

5 simpele manieren om te achterhalen of ze zin in seks heeft

14 december 2017,

geschreven door

Mannen kunnen vrij direct zijn als het gaat om het uitspreken van wat ze willen. Ook als het gaat om seks. Het voordeel daarvan is dat je precies weet waar je aan toe bent. Hetzelfde kan niet altijd gezegd worden over vrouwen, die sneller met enkele subtiele hints iets duidelijk proberen te maken. Wanneer je deze hints niet weet te herkennen, loop je als man mogelijk een geweldige vrijpartij mis. Speciaal voor deze mannen hebben we 5 simpele manieren uiteengezet, om te achterhalen of je partner zin in seks heeft!

1. Ze laat wat ‘huid’ zien

Is je vriendin zich aan het omkleden en staat ze wel erg lang met haar kont naar jou gericht? Wacht dan niet te lang mannen, dit is een duidelijk signaal! Dit is haar manier om jouw verlangen te wekken en om duidelijk te maken dat ze seks wil. Het is aan jou om te profiteren van dit moment. Gooi haar op bed, begin met het voorspel en eindig met een knallend orgasme. Ze zal je waarderen voor je oplettendheid!

Dit zeggen de dames op de redactie van EasyToys Magazine

B:Haha, mijn vriend is echt een billenman. Die laat ongegeneerd weten dat hij fan is van mijn achterwerk. Het komt dan ook regelmatig voor dat ik prominent mijn kont show, gewoon voor de lol, omdat ik weet dat hij mijn kont mooi vindt. We lachen er altijd smakelijk om, maar zien dit zelden als ‘voorspel’.”
K:Wanneer ik zo lang met mijn kont naar mijn vriend gericht sta, ben ik waarschijnlijk gewoon mijn veters aan het strikken…

2. Ze reageert anders op aanraking

Terwijl je met je vriendin aan het zoenen bent, hoor je haar zachtjes kreunen en wrijft ze met haar hand over je lichaam heen. Komt dit scenario je bekend voor? Dan wilde ze waarschijnlijk seks met je! Nogmaals, het verschil is hier vaak subtiel en gemakkelijk te missen. Waar je op moet letten, zijn kleine geluiden of bewegingen die ze normaal niet zou maken als je haar aanraakt of kust. Sommige vrouwen kunnen je ook ineens heel indringend aankijken en op die manier verraden dat ze zin in seks hebben!

Dit zeggen de dames op de redactie van EasyToys Magazine

B:Hmm, dus zodra je je handen over zijn lichaam wrijft, wil je seks? Waar moet ik anders mijn handen laten als ik zoen? Op mijn rug? Alsof ik aan het koekhappen ben?
K:Wanneer ik mijn vriend indringend aankijk, is dat meestal omdat ik een hapje van zijn eten wil. Of omdat ik een nieuw glas wijn wil. Gelukkig begrijpt mijn vriend die hints wel, anders zou het voor véél ongemakkelijke situaties zorgen.

3. Ze raakt je op ‘bepaalde’ plekken aan

Ik wil hiermee niet zeggen dat ze je gelijk naar je kruis grijpt wanneer ze zin heeft. Hoewel, wanneer een vrouw zin heeft in seks is het goed mogelijk dat ze bepaalde lichaamsdelen begint aan te raken. Je oren, nek, dijen, bovenlijf of je voeten. Die laatste raakt ze natuurlijk aan met haar eigen voeten ;-).

Dit zeggen de dames op de redactie van EasyToys Magazine

K:Hier heb ik niks op aan te merken 😉
B:Ja, deze kan ik me wel wat bij voorstellen. Behalve dat van die voeten.”

vrouw wil seks

4. Ze is erg opgewekt of gevoelig

Deze kan lastig zijn om uit te vogelen. Soms is je vriendin zonder reden geïrriteerd of juist ontzettend hyper. Wanneer je dit niet opmerkt als een eventueel signaal, mis je misschien een mogelijkheid op een goede wip! Stel je voor dat je enorm geil bent, maar op dat moment geen seks kunt hebben. Word je dan ook niet geïrriteerd? Vrouwen hebben precies hetzelfde, alleen dan nog intenser. Wanneer mannen dit doorkrijgen, gaat er ineens een wereld voor ze open. Ga je voortaan dus niet bemoeien met je vriendin haar hysterische gedrag. Haar frustraties kan je het beste wegnemen met een stomende vrijpartij!

Dit zeggen de dames op de redactie van EasyToys Magazine

K:Er is zo veel mis met deze redenatie, dat ik niet zo goed weet waar ik moet beginnen… Gewoon nee.
B:Haha NaughtyNick, wat zeg je nou dan!? Oh nee, ik ben echt extreem gevoelig en jank om iedere scheet. Zeker vlak voordat ik ongesteld moet worden. Seks is dan echt niet altijd de oplossing hoor. Dan heb ik meer behoefte aan knuffelen en wat lieve woorden. Ik zou het zelfs een beetje raar vinden als mijn vriend dan boven op me duikt. Ik wil júíst dat hij zich bemoeit met mijn hysterie en lekker naar me kan luisteren.”

5. Ze heeft zich ‘ongewoon’ sexy aangekleed

Elke vrouw heeft het recht om te dragen wat ze wil. Als ze topless met je op date wil omdat ze dat normaal gesproken ook doet, wil dat nog niet zeggen dat ze meteen het bed met je wil delen. Als ze zich gewoonlijk een beetje behoudend kleedt en ineens in een kort rood doorschijnend jurkje verschijnt, dan is de kans groot dat ze jou vanavond nog in haar bed wil!

Dit zeggen de dames op de redactie van EasyToys Magazine

B:Wie gaat er nou topless op date? Als je op date gaat, wil je toch altijd een beetje sexy en goed verzorgd voor de dag komen?
K:Precies dat! Wanneer ik in een vlaag van verstandsverbijstering een minirokje aantrek, dan betekent dit niet automatisch dat ik botergeil ben.

Komen bovenstaande signalen je bekend voor? En welke geeft jouw vriendin door? Deel het met ons in een reactie hieronder!

3 reacties

    1. Ik ben het helemaal met je eens dat dit een van de betere methodes is om te achterhalen of je partner in the mood is, of niet 🙂 Het is goed om dit artikel met een flinke korrel zout te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

239 keer bekeken