Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

35.670 keer bekeken

40% van de mannen draagt de verkeerde condoommaat!

3 maart 2022,

geschreven door

Heb jij ooit een dag rondgelopen op schoenen die drie maten te groot zijn? Of een middagje een broek gedragen die twee maten te klein is? Waarschijnlijk niet, want als je iets draagt, dan wil je dat het de juiste maat is. Waarom draag je dan wél standaard condooms in de verkeerde maat? Vind jij seks met een condoom vervelend? Dan heb je gewoon nog niet de jusite condoommaat gevonden!

One size fits…some

One size fits all werkt niet in de kleding industrie en het werkt ook niet voor condooms. Ongeveer 60% van de mannen heeft een penis die wel geschikt is voor de gemiddelde condoommaat die je in alle drogisten vindt. Maar die overige 40% heeft een bovengemiddeld kleine of grote penis. En zij moeten toch echt iets meer hun best doen.

Waarschijnlijk koop jij vaak gewoon de standaard condooms, omdat deze makkelijk te verkrijgen zijn. Maar je zal ontdekken dat seks met condoom helemaal niet vervelend hoeft te zijn als je de perfecte fit hebt gevonden!

Condooms zijn er voor iedereen!

Een penis die afgekneld wordt door het harde rubbere randje, condooms die tijdens de seks oprollen… dat hoeft helemaal niet! Zodra jij jouw perfecte condoommaat hebt gevonden, zal je ‘m echt nauwelijks voelen tijdens de seks!

Gelukkig zijn er condooms in allerlei verschillende maten. Voor de smalle, dikke of extra lange penis. We’ve got you. Daarnaast is het altijd aan te raden om glijmiddel te gebruiken, zeker als je een grotere penis hebt. Kies voor de zekerheid een glijmiddel op waterbasis. Als jij een kleinere penis hebt, kan een glijmiddel ervoor zorgen dat de boel té gesmeerd loopt, waardoor je minder voelt. Zoek dus naar wat voor jou het lekkerste voelt.

Meten is weten

Hoe vind je de juiste maat? Je penis opmeten doe je zo:

  1. Zorg dat je penis stijf is.
  2. Meet halverwege je penis de omtrek door er een soepel meetlint om te leggen.
  3. Kijk hieronder welke condoom maat past bij jouw omtrek.

Condooms voor een smallere penis

Voor de kleine penis kan je op zoek gaan naar de maten 45 tot en met 57.

Condooms voor een grotere penis

Heb jij een grotere penis? Zoek dan condooms in de maat 57 of groter.

4 reacties

  1. 23cm, 19cm volgens mij hebben de heren het hier over een lengtemaat, terwijl er in het overzicht uitgegaan wordt van een omvang (dus rond de penis-halverwege).

  2. En dan nog goed gebruiken. Het eerste stuk weet iedereen wel, maar hoe je sex met condoom afrondt zie ik bijna nergens. Dus bij deze:
    Tijdens het terugtrekken, hou het condoom vast. Bij het afhalen, zorg dat zoveel mogelijk sperma in het condoom blijft. *Leg een knoop in het condoom en leg het op/in een zakdoekje. Kijk na 10, 15, 30 minuten nog eens hoe het er bij ligt. Geen lekkage? Geen Morning After Pil.*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

221 keer bekeken

Geschreven door

Zeg maar dag tegen de koude, donkere dagen van de winter – de lente is hier! Benieuwd wat het voorjaar gaat brengen voor jouw seks- en liefdesleven? Ontdek het in de sekshoroscoop van maart 2024….
221 keer bekeken