door MarvelousMir

Vooral rijpere vrouwen kopen pikante lingerie

23 december 2015 door MarvelousMir

Hoe langer een relatie voortduurt, des te groter de kans dat de sleur toeslaat. Vrouwelijke veertigers doen er daarom alles aan om hun seksleven spannend, opwindend en vernieuwend te houden. Vooral lingerie is populair onder vrouwen in de 40. Sterker nog: 40-ers blijken meer uit te geven aan pikant ondergoed dan 20-ers.

Rijpere vrouwen & lingerie – Sexy damesondergoed

De modale rijpere vrouw is helemaal klaar met de gigantische damesonderbroeken en vleeskleurige beha’s. Veertigers wagen zich steeds vaker aan jarretelgordels, korsetten, push-up bh’s, bustiers, catsuits, babydolls, corselets, kousenbanden, chemises en g-strings. Kortom: rijpere vrouwen worden zelfverzekerder en nemen het heft in eigen hand, ook op seksueel gebied.

Kijk hier voor allerlei sexy lingerie (ook voor rijpere dames)!

Rijpere vrouwen & lingerie – Cougar-trend

Britse wetenschappers en marketingexperts beweren dat bovengenoemd effect steeds sterker zal worden. Veertigers zouden zich steeds meer profileren als de nieuwe twintigers (cougar-effect), waardoor ook de verkoop van sexy dames lingerie toeneemt. Series als ‘Sex and the City’, ‘Cougar Town’ en ‘Desperate Housewives’ zijn credit aan deze boost in zelfvertrouwen onder rijpe vrouwen.

Rijpere vrouwen & lingerie – Ambitieus

Bepaalde warenhuizen en internetaanbieders spelen gretig in op de nieuwe behoeften van rijpe vrouwen. Zij bieden speciale lingerie aan voor rijpe dames die nog graag gezien willen worden. Uit verkoopcijfers van een groot Brits warenhuisconcern blijkt zelfs dat er meer 40-jarige dames zijn die pikante lingerie kopen dan 20-jarige meiden.

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid