Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

325 keer bekeken

Tokidoki: manga meets sextoy

25 juli 2017,

geschreven door

Tokidoki is een Japans-geïnspireerd lifestylemerk en focust zich naast kleding en andere accessoires nu ook op sextoys. Het merk kenmerkt zich door de schattige fantasie figuurtjes met grote ogen waar Japan bekend om staat. Inmiddels zijn van het merk een wand vibrator, een mini bullet vibrator en een clitoris vibrator met afstandsbieding op de markt gebracht. Stuk voor stuk zijn het superschattige seksspeeltjes geworden, die – mocht je er fan van zijn – zeker niet misstaan op je nachtkastje!

Mini Vibe Unicorn Bullet Vibrator

De Mini Vibe is een bullet vibrator met een vrolijk design. De bullet kan gebruikt worden om verschillende erogene zones van het lichaam extern te stimuleren. De bullet voelt zacht aan en is door zijn compacte formaat en één vibratiestand geschikt voor beginnende gebruikers.

Unicorn Wand Vibrator

Deze bijzondere wand vibrator valt direct op door zijn kleurrijke voorkomen. Toch schuilt er onder deze – op het oog onschuldige – eenhoorn een wand massager van formaat die je de meest intense orgasmes en heerlijke diepe body massages levert. De wand massager beschikt over een lang snoer om jou van eindeloze vibraties te voorzien. Met het wieltje op het handvat zijn de verschillende vibratiestanden eenvoudig in te stellen.

Swoop Petal Vibe

De Swoop Petal stimulator is een mini vibrator van siliconen die zowel extern als intern gebruikt kan worden. Anders dan de Mini Vibe heeft deze mini vibrator 3 snelheden en 7 patronen waar je uit kunt kiezen. De vibrator heeft een eenvoudige bediening (slecht twee knopjes) en een schattig opzetstukje in de vorm van een hartje. Wanneer je gerichter wilt stimuleren of het hartje wilt schoonmaken, is deze ook te verwijderen.

Wat is tokidoki?

Tokidoki is bedacht en opgericht door de Italiaan Simone Legno. Legno, geboren in Rome, Italië, had al vanaf jonge leeftijd een passie voor tekenen en een voorliefde voor Japan en andere culturen. Die liefde voor tekenen en de Japanse cultuur leidde uiteindelijk tot de oprichting van tokidoki.it, een online portfolio. De creaties van Lego werden steeds populairder en het duurde niet lang voordat zijn ontwerpen de aandacht van ondernemers Pooneh Mohajer en Ivan Arnold vestigden, die de jonge Italiaan naar LA haalde om samen te werken.

Vanaf 2005 is tokidoki een lifestylemerk dat kleding, schoenen, accessoires en andere producten produceert geïnspireerd op de iconische karakters van Simone Legno. Tokidoki heeft inmiddels ook samengewerkt met andere grote merken als Levi’s, Skullcandy, New Era, Barbie en Hello Kitty.

We zijn benieuwd wat jullie van deze speeltjes vinden! Schattig of een beetje too much misschien? Ook als je eentje in huis hebt, horen we graag wat je ervan vindt! Laat het ons weten in een reactie hieronder.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Seksueel fit worden? Daarbij helpen we je graag, dus hebben we de beste artikelen, tips en oefeningen voor je op een rijtje gezet. Let’s get physical met de EasyFit verzamelblog! Als we het hebben over seksuele fitheid, dan bedoelen we echt niet per se een sixpack, perfecte billen…
20 keer bekeken