Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.896 keer bekeken

QUIZ: Hoe goed kan jij body language lezen?

2 april 2019,

geschreven door

Lichaamstaal is een zeer krachtig hulpmiddel. We gebruikten lichaamstaal voordat we konden spreken en blijkbaar wordt 80% van wat je in een gesprek begrijpt, door het lichaam gelezen. Hoe goed ben jij met non-verbale communicatie? Doe de test en laat ons weten hoeveel vragen je goed had! 

Om een echte glimlach te onderscheiden van een valse glimlach, moet je je concentreren op:

Een echte glimlach kan je herkennen door naar diegene zijn ogen te kijken. Bij een echte glimlach worden de spieren rondom de ogen aangetrokken. Je kunt dit herkennen aan een setje extra rimpels in iemand zijn ooghoeken.

Wat is de beste manier om te achterhalen of iemand tegen je liegt?

Leugenaars hebben de neiging om hun verbale en gezichtseigenschappen te beheersen, dus je kunt dus het beste zijn of haar lichaam in de gaten houden!

Een wederzijdse blik in elkaars ogen is vaak een teken van:

Een wederzijdse blik is een teken van liefde. Onderzoekers zijn tot de conclusie gekomen dat op intense wijze naar elkaar staren een teken is van wederzijdse interesse.

Je kunt veel over een persoon vertellen door zijn handdruk. De dubbele handdruk wordt waarschijnlijk gebruikt om:

Met een tweede hand de ander zijn hand omvatten kan sympathiek en eerlijk overkomen. Toch kan het ook averechts werken, wanneer de machtsverhouding tussen jullie beiden niet van gelijke aard is. Anders bestaat de kans dat je hiermee plakkerig of opdringerig overkomt.

Wat moet je vooral niet doen tijdens een eerste date?

Je moet nooit gaan staan of zitten met opgetrokken schouders. Dit is een gesloten houding en onderzoeken hebben aangetoond dat je daardoor minder aantrekkelijk wordt gevonden.

Je bent met iemand in gesprek en die neemt dezelfde houding aan als jij. Wat betekent dit?

De persoon spiegelt jouw houding om toenadering tot jou te zoeken. Dit gebeurt vaak onbewust.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.520 keer bekeken

Geschreven door

Slet. Bijna elke vrouw heeft dit woord wel een keer naar haar hoofd geslingerd gekregen. Vooral op social media wordt het woord te pas en te onpas gebruikt. Draag je een kort rokje op een foto, of wordt je af en toe in de stad gespot met een…
3.520 keer bekeken