It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.931 keer bekeken

SassySue Talks: Even kennis maken

19 juli 2020,

geschreven door

Het is tijd om kennis te maken. Binnenkort zullen er meer artikelen online komen waarin ik persoonlijke verhalen, ervaringen en mijn kijk op bepaalde onderwerpen met jullie ga delen. Ik kan me zo voorstellen dat je na een ongezouten mening, persoonlijk blog of ander column je afvraagt wie nu het gezicht is achter SassySue. In dit artikel stel ik mijzelf graag aan jullie voor. 

Over SassySue

Mijn naam is Suzanne, member van de Creative Hub binnen EasyToys. In 1995 ben ik geboren in Overijssel en na twintig jaar ben ik verhuisd naar het hoge Noorden, waar ik samenwoon met mijn kat Wolf. Na een studie Communicatie en kennis opgedaan te hebben van verschillende branches, ben ik bij de leukste speelgoedwinkel voor volwassenen terecht gekomen.

“Iedereen zijn of haar wensen zijn verschillend, zo ook als het gaat om seks. Dus hoe kan de mens een bepaald stigma op iets leggen, wanneer wij helemaal niet kunnen oordelen wat wel of niet normaal is?”

 
Als redacteur van EasyToys vind ik het belangrijk dat alle aspecten binnen seks en relaties bespreekbaar worden gemaakt. Zelf heb ik het gevoel dat er nog een bepaald taboe hangt op bepaalde factoren binnen deze twee onderwerpen. Wat voor de één opwindend is, is voor de ander een brug te ver. Iedereen zijn of haar wensen zijn verschillend, zo ook als het gaat om seks. Dus hoe kan de mens een bepaald stigma op iets leggen, wanneer wij helemaal niet kunnen oordelen wat wel of niet normaal is? Ik strijd voor normalisering van het onderwerp seks en relaties en hoop op een toekomst waarbij het normaal is om over deze zaken te spreken.

Heb jij een vraag voor mij of een leuk onderwerp voor SassySue Talks? Laat het weten in de comments.

4 reacties

  1. SassySue leuk om te horen zelf ben ik geboren in Rotterdam 1994 en toen rond 1998 verhuist naar het hoge noorden. nu woon ik daar ook 20 jaar.
    leuk dat je over jezelf verteld. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.099 keer bekeken

Geschreven door

Het is Mei Masturbatiemaand! Dat betekent 31 dagen om te experimenteren, grenzen te verleggen en bovendien om jezelf uitgebreid te verwennen. Pak je glijmiddel maar – dit is de EasyToys Mei Masturbatie Challenge 2024! Hoe werkt het? Simpel! Jouw plezier staat natuurlijk voorop. Maar houd je wel van…
10.099 keer bekeken