door NaughtyNick

Zachte siliconen toys voor een zacht prijsje

24 oktober 2017 door NaughtyNick

Veilig en voordelig? Het kan met de Pure Lilac Vibes! Deze nieuwe collectie sextoys bestaat uit veilige siliconen vibrators voor een leuke prijs.

Zacht siliconen, zacht prijsje

De Pure Lilac Vibes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen maar hebben 1 ding gemeen. De prijs van 42,95 is bijna net zo zacht als de sextoys zelf. Hiervoor krijg je een veilige, oplaadbare en waterproof toy met 10 vibratiestanden. De toys met 2 stimulatiepunten hebben een krachtige motor in elke top.

pure lilac vibes

Voordelige voorbind vibrator

De G-spot vibrator en anaal dildo zijn voorzien van een zuignap waarmee je ze op een gladde ondergrond kunt plaatsen. Handig voor sexy solo-sessies maar ook perfect voor strap-on spelletjes. Het standaard formaat past in de meeste harnassen en kan ook gebruikt worden door beginners.

Staat één van de speeltjes van de Pure Lilac Vibes collectie binnenkort bij jou op het nachtkastje? Laat het ons weten in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op Zachte siliconen toys voor een zacht prijsje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid