Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

380 keer bekeken

Zachte siliconen toys voor een zacht prijsje

24 oktober 2017,

geschreven door

Veilig en voordelig? Het kan met de Pure Lilac Vibes! Deze nieuwe collectie sextoys bestaat uit veilige siliconen vibrators voor een leuke prijs.

Zacht siliconen, zacht prijsje

De Pure Lilac Vibes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen maar hebben 1 ding gemeen. De prijs van 42,95 is bijna net zo zacht als de sextoys zelf. Hiervoor krijg je een veilige, oplaadbare en waterproof toy met 10 vibratiestanden. De toys met 2 stimulatiepunten hebben een krachtige motor in elke top.

pure lilac vibes

Voordelige voorbind vibrator

De G-spot vibrator en anaal dildo zijn voorzien van een zuignap waarmee je ze op een gladde ondergrond kunt plaatsen. Handig voor sexy solo-sessies maar ook perfect voor strap-on spelletjes. Het standaard formaat past in de meeste harnassen en kan ook gebruikt worden door beginners.

Staat één van de speeltjes van de Pure Lilac Vibes collectie binnenkort bij jou op het nachtkastje? Laat het ons weten in een reactie!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

188 keer bekeken

Geschreven door

Vind precies wat je zoekt in dit overzicht van al onze beste zomerblogs! Of je nu op zoek bent naar tips voor festivalseks, het een keer in de buitenlucht wil doen, je toy mee wil nemen op vakantie of een erotisch zomerverhaal wil lezen, hier vind je het…
188 keer bekeken