Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.427 keer bekeken

Een kennismaking met pulserende vibrators

19 september 2017,

geschreven door

Een pulserende vibrator is een vibrator die een stotende beweging maakt. Het grootste voordeel? De vibrator doet letterlijk al het werk. Je hoeft hem zelfs niet meer vast te houden! Ideaal voor een relaxavondje, een rustige solo-sessie of avonden waarbij je je handen vol hebt met andere dingen (zoals je partner).

Hoe werkt een stotende vibrator?

Een pulserende vibrator, ook wel een stotende vibrator genoemd, is een vibrator die bepaalde seksuele handelingen na kan bootsen. De vibrators trillen niet, maar maken een stotende bewegingen, waardoor de vibrator op- en neer beweegt. Hierdoor zijn de vibrators uiterst geschikt voor het stimuleren van de G-spot. Door de stotende beweging van een pulserende vibrator vergelijkbaar met echte penetratie. Omdat de vibrators niet trillen, zijn ze ook nog eens een stuk stiller in gebruik.

De bekendste modellen

De Stronic eins

stronic einsDe Fun Factory Eins is een is een klassieke vibrator met een licht gebogen top. Dit model is gladder dan de Stronic Drei en geschikt voor vaginaal en anaal gebruik. De Stronic Eins heeft 10 verschillende ritmes waaruit kan worden gekozen en is waterdicht.

De Bi Stronic

bi stronicDeze stotende vibrator lijkt erg veel op de bekende rabbit vibrator. De vibrator is voorzien van een brede clitorisstimulator voor een dubbele stimulatie. De Bi Stronic is de kleinste variant van de Fun Factory pulserende vibrator. Ondanks zijn kleine formaat is het speeltje voorzien van 2 motoren, waardoor hij toch behoorlijk krachtige bewegingen kan maken.

De Stronic Drei

stronic dreiDe populaire Stronic Drei vibrator is groot en geribbeld. De gebogen top in combinatie met de grote ribbels en pulserende bewegingen maken de toy uiterst geschikt voor G-spot en P-spot stimulatie. Het grote formaat maakt hem minder geschikt voor beginners. De Stronic Drei is voorzien van 10 verschillende standen met 4 ritmes en 6 intensiteitsniveaus.

Heb jij al ervaring met een stotende vibrator van Fun Factory? Dan zijn we erg benieuwd wat jullie van deze speeltjes vinden. Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Nieuwe maand, nieuw standje, darling! Vandaag hebben we een lekker kinky standje  De Sterrenkijker is een standje voor orale stimulatie van de de anus, vulva of ballen. Meer lezen? Let’s go!…
44 keer bekeken