Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.328 keer bekeken

Perfect Fit: alleen voor echte mannen!

1 augustus 2017,

geschreven door

Perfect Fit is opgericht in 2011 en vindt dat seksspeeltjes er niet alleen goed moeten uitzien en voelen; ze moeten vooral hun werk goed doen! Met behulp van het gepatenteerde SilaSkin materiaal en teams in de VS en Canada, heeft Perfect Fit een aantal van de meest unieke sextoys op de markt gebracht. Het gehele assortiment van het merk is sinds kort verkrijgbaar op EasyToys.

De speeltjes van Perfect Fit

Het assortiment van Perfect Fit bestaat uit verschillende seksspeeltjes voor mannen. De producten zijn geschikt voor zowel hetero als homoseksuele mannen. Zo is er een uitgebreide keuze aan penisringen in uiteenlopende maten, anaal plugs, penis sleeves en dildo’s. Sommige buttplugs zijn voorzien van een holle schacht, wat penetratie en het toevoegen van vloeistoffen mogelijk maakt.

Verder heeft Perfect Fit bijvoorbeeld ook een vibrerende ballstretcher met een klein gewichtje. De strecher trek je over het scrotum heen om deze te verzwaren. De vibraties zorgen voor een sensationeel en trekkend effect en zijn over de gehele balzak voelbaar. Een aantal cockringen van Perfect Fit hebben daarnaast een extra breed oppervlak waardoor de druk beter over de penis verdeeld wordt. Het rekbare SilaSkin materiaal en de ergonomische vormen van de speeltjes zorgen samen voor een optimaal gebruiksgemak.

perfect fit

Waardering

De seksspeeltjes van Perfect Fit zijn niet onopgemerkt gebleven. Zo is het merk tot op heden al voor meer dan 40 prijzen genomineerd en hebben ze in 2016 de XBIZ award gekregen voor ‘Male Pleasure Products Company of the Year’. De toys worden door het bedrijf zelf vormgegeven en getest, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je met de speeltjes van Perfect Fit een kwalitatief product in huis haalt.

  • Geen producten gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Nieuwe maand, nieuw standje, darling! Vandaag hebben we een lekker kinky standje  De Sterrenkijker is een standje voor orale stimulatie van de de anus, vulva of ballen. Meer lezen? Let’s go!…
265 keer bekeken