Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.807 keer bekeken

Niet op tv, maar in je nachtkastje: Orange is the new Black!

5 september 2017,

geschreven door

Nee, we hebben het niet over de tv-serie, maar over seksspeeltjes! Kan jouw duistere spel wel een kleurrijk randje gebruiken? Dan hebben we goed nieuws voor je, want deze kinky speeltjes hebben een vleugje orange!

Deze complete BDSM-collectie bestaat uit zwarte toys met oranje details voor net dat beetje extra. Perfect voor wanneer blauwe maandag wel een boost kan gebruiken!
Orange is the new Black laat je voor een leuke prijs kennismaken met BDSM. De producten zijn voordelig en kunnen gebruikt worden door zowel beginners als gevorderden. Zo vind je in deze collectie zachte maskers of boeien met kunstbont. Voor de meer gewaagde gebruikers zijn er ballgags en kunstleren floggers.

Bekijk ze allemaal en oordeel! Houd jij het liever bij zwart of durf jij oranje ook wel een kans te geven?

  • Geen producten gevonden

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.140 keer bekeken

Geschreven door

De paasdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat we weer aan leuke, stoute activiteiten kunnen beginnen. Ons favoriete spelletje? Eitjes zoeken uiteraard! Genieten wordt een eitje met onze eigen sex ei top 5. Of je nu op zoek bent naar een v…
3.140 keer bekeken
84 keer bekeken

Geschreven door

Ben je op zoek naar je eerste speeltje of wil je graag een toy die de clitoris én de G-spot tegelijkertijd stimuleert? Dan is een rabbit vibrator iets voor jou! Deze schattige toy is niet voor niets een van de meest populaire seksspeeltjes voor vrouwen. Wil je een…
84 keer bekeken