Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.199 keer bekeken

Mimic oplegvibrator – deze vibrator geeft je vleugels!

31 oktober 2017,

geschreven door

Is het een vogel? Is het een vlinder? Het is Mimic! Een vibrator met curves waar we vrolijk van worden.

Wat voor vibrator?

mimic vibratorDe Mimic van het merk Clandestine is een oplegvibrator. Dit betekent dat je de toy voornamelijk voor uitwendige stimulatie kunt gebruiken. Het compacte model bestaat grotendeels uit zacht siliconen en heeft zachte, flexibele vleugels. Het topje is voorzien van een rond stimulatiepunt waar de vibraties extra intens aanvoelen. Perfect voor plekjes (of partners) die om iets meer aandacht vragen

Klein, zacht & multifunctioneel

Mimic is een luxe vibrator met een discreet design. Het speeltje past eigenlijk in elk nachtkastje en daarmee bedoelen we niet alleen het formaat. Het vibrerende puntje is perfect om samen te gebruiken. Masseer en streel je partner bijvoorbeeld en ontdek samen de fijnste plekjes. Daarnaast is Mimic:

  • 100% waterproof
  • USB-oplaadbaar
  • Ook geschikt voor beginners
  • Vergrendelbaar

Heb jij de Mimic al geprobeerd? Laat ons weten wat je er van vindt in een reactie!

4 reacties

  1. Waarom zie ik zoveel speeltjes waarvan ik geen idee heb hoe je ze alleen of met elkaar toepast. En vervolgens de vraag waarom, als je toch een instructiefilmpje maakt, laat je niet zien hoe je het betreffende speeltje gebruikt? Of is dat de preutsheid van de fabrikanten?

    1. Hoi MenB, bij sommige producten die je op onze webshop vindt, kun je onder aan de productpagina een uitleg vinden over wat het product inhoudt en hoe het gebruikt kan worden. Dit kun je vinden bij zowel toys voor haar of hem, als toys voor koppels. Zie als voorbeeld de We-Vibe Sync duo vibrator. Ik hoop dat je hier wat aan kunt hebben, succes!

    1. Vergrendelbaar betekent dat er een ‘slotje’ op zit. Je kunt de Mimic dus op slot zetten, zodat hij niet per ongeluk gaat vibreren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

239 keer bekeken