door NaughtyNick

Le Wand: massages en seksueel plezier!

26 september 2017 door NaughtyNick

Wand vibrator, massagestaaf, krachtige vibrator.. Le Wand! Alle voordelen van de wand, zonder het gedoe met het snoer. De Le Wand is een zeer krachtige, draadloze vibrator met siliconen kop en maar liefst 30 standen!

Stukje geschiedenis

Een wand vibrator is een grote, krachtige vibrator met een zachte en ronde kop. Deze sextoys werden vroegah verkocht als ‘massagestaaf’ maar weten tegenwoordig wel wat spannendere plekjes te vinden. Om te masseren natuurlijk 😉le wand

Luxe verpakt

De Le Wand vibrators worden luxe verpakt, zijn gemaakt van de beste materialen en geven vibraties waar je u tegen zegt. De wand vibrator wordt verpakt in een mooie doos met daarin de universele adapter, een luxe opbergtas en een opzetstukje. De tas is ideaal om de toy mee te nemen. Bang dat je wand zomaar begint te trillen in je tas? Geen zorgen, de Le Wand heeft een Travel Lock. Door de + en – knop ingedrukt te houden (3 sec) vergrendelt de vibrator.

Een opzetstuk voor iedereen

Daarnaast zijn er spannende extra’s vekrijgbaar die je wand vibrator omtoveren in een uitdagend speeltje. Le Wand heeft namelijk ook verschillende opzetstukken. De opzetstukken plaats je snel en eenvoudig over de kop van de vibrator. Zo maak je bijvoorbeeld een sexy massagestaaf met ribbels of nopjes. De kracht van de vibrator op meer intieme plekjes voelen? Ook dat kan. Door Ripple of Curve over de toy te plaatsen, heb je een zeer krachtige G-spot of P-spot vibrator. Bijzonder aan deze opzetstukken zijn de gewichtjes in de schacht. De gewichtjes geven meer druk op de gevoelige zones en zorgen voor een meer gevuld gevoel zonder dat je een grote vibrator hoeft te gebruiken.

Heb jij al een Le Wand vibrator in huis of is je interesse inmiddels gewekt? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

2 reacties op Le Wand: massages en seksueel plezier!

  • ik wil wel graag zo’n massager kopen om samen met mijn partner te gebruiken, maar ik weet niet hoe ik kan kiezen wat de beste voor ons zou zijn. kunnen jullie me helpen?

    • In principe is elke wand massager geschikt om met zijn tweetjes te gebruiken. De massagers van Le Wand hebben 20 vibratiestanden met elk 10 intensiteitsniveaus , waardoor er voor zowel beginners als de wat meer ervaren gebruikers genoeg valt uit te halen. De MyMagicWand en Doxy massagers zijn daarnaast ook aan te raden en iets goedkoper in de aanschaf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid