Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

erotisch verhaal
11.320 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘De keuze is aan jou’

22 maart 2024,

geschreven door

Heb je altijd al willen kiezen wat er met de personages in een erotisch verhaal gebeurd? In dit erotisch verhaal krijg je een aantal keuzes hoe jij de sexy momenten in kunt vullen. Wat wordt het erotische avontuur van Lieze en Anthony?

De keuze is aan jou...

Het is laat wanneer ik samen met Anthony het flatgebouw in loop. We hebben onze derde, heel degelijke date gehad bij een prachtig restaurant aan het water met wijn en kaarslicht. Het was erg gezellig, maar ik kijk meer uit naar nú. Dit moment. Het moment dat je samen naar huis gaat om elkaar echt te leren kennen.

De korte aanrakingen, zwoele blikken en flirtende opmerkingen bereiken het kookpunt en het enige wat ik zoek is ontlading. De twee glazen wijn en het juiste moment in mijn cyclus werken ook mee aan een rijzend libido. Ik ben warm. Ik verlang om aangeraakt te worden. De spanning tussen mijn benen blijft maar groeien.

“Ik heb me altijd al afgevraagd hoe het er hier binnen uitziet,” zegt Anthony, maar hij kijkt niet rond. Hij kijkt naar mij met een lome glimlach en pakt mijn hand vast. “Geef je me een rondleiding zo?” Zijn stem is zacht en zwoel als hij me dichter naar zich toetrekt.

“Elke hoek van de kamer,” glimlach ik en ik kijk naar zijn lippen.

“Heel goed.” Anthony brengt zijn lippen dichter naar de mijne en zegt, “Welke verdieping?”

“Vierde.” Het woord is amper mijn mond uit en hij zoent me. Hij neemt de leiding en verdiept de kus naar een innige tongzoen. Zijn handen verdwijnen onder mijn dunne zomerjas en verkennen mijn lichaam langzaam.

Kort verbreekt hij de kus. “Laten we snel naar boven gaan dan.”

Welke keuze maak jij?

Ik sleur hem mee naar de lift en druk de knop minstens vijf keer in. Anthony drukt me tegen de muur en ik sla mijn armen om zijn nek heen en verlies me opnieuw in zijn kus. Hij daalt langzaam af naar mijn nek en vindt het gevoelige plekje achter mijn oor. Ik hap naar adem en op dat moment schuiven de liftdeuren open.

We vallen half de lift binnen en Anthony drukt snel op de knop voor de vierde verdieping. Ik wil hem weer tegen me aan. Ik wil dat hij me naar de zevende hemel zoent, maar hij heeft andere plannen. Hij zet me tegen de wand aan en laat zich op zijn knieën zakken. Met pretlichtjes in zijn ogen kijkt hij naar me op.

“Wat dacht je van een voorproefje?” fluistert hij. Hij pakt mijn rechterbeen vast en legt deze over zijn schouder heen. Dan duwt hij mijn rokje omhoog. Hij kust mijn dijbenen. Likt. Bijt zachtjes. En ik laat mijn hoofd naar achteren vallen met een zucht. Jezus, deze man. Als zijn vingers over mijn slipje glijden, kan ik een kreun niet voor me houden. Hij legt mijn slip aan de kant en ik voel zijn warme ademhaling langs me heen glijden.

“Anthony,” kreun ik en verstrengel mijn vingers met zijn donkere krullen. Hij spreidt mijn lippen en dan voel ik zijn warme tong bij mijn clit. “Oh mijn god,” verzucht ik en duw mijn heupen naar hem toe. Hij grinnikt, pakt mijn heupen vast en begint mijn clit te verwennen. Sneller en sneller tot mijn hoogtepunt al om de hoek komt kijken. “Stop alsjeblieft niet!” De liftdeuren gaan in de tussentijd open, maar Anthony stopt niet.

Ik kijk hijgend opzij, maar er is niemand. Ik beweeg mijn heupen mee op het ritme van Anthony. “Sneller!” beveel ik hem en hij versnelt het tempo.

Ik kom hard. Mijn orgasme raast door mijn lichaam heen en ik kreun zijn naam zo hard dat ik mijn hand over mijn mond moet leggen. Anthony komt met een tevreden grijns onder mijn rokje vandaan. Ik grijp zijn hand vast en ik trek hem met nog knikkende knieën mee naar mijn flat.

“De lift is kapot. We moeten met de trap,” zeg ik en ik neem hem mee naar het trappenhuis. Als we één trap hebben gehad, zoenen we op de overloop van de eerste verdieping. Anthony legt zijn lichaam tegen me aan en ik voel zijn erectie tegen mijn onderbuik aan groeien. Ik glij mijn hand tussen onze lichamen in en streel zijn erectie over zijn broek.

“Fuck, Lieze,” gromt Anthony en hij tilt me op. Ik sla mijn benen om hem heen en hij draagt me al zoenend naar de derde verdieping. Hier zet hij me kort neer en zoent me dieper en dieper tot ik niet meer weet waar ik begin en hij eindigt.

Ik duw hem een stukje van me af. “Ik wil je,” fluister ik en zak dan op mijn knieën. Met grote ogen kijkt Anthony me aan als ik zijn broek open knoop en over zijn billen naar beneden trek. En wat een billen heeft deze man. Ik laat mijn handen over zijn boxer heen glijden waar zijn erectie duidelijk zichtbaar is. Ik begin hem opnieuw te strelen en kijk omhoog. “Ik begin alvast met verkennen, oké?”

Dan haal ik zijn penis uit zijn boxer en trek hem langzaam met een goede grip af. Dan zorg ik dat ik genoeg speeksel in mijn mond heb en neem hem in mijn mond.

“Fuck, fuck, fuck,” hijgt Anthony. Hij pakt mijn paardenstaart vast.

Ik blijf hem aftrekken terwijl ik mijn tong langs zijn lengte laat glijden. Dit doe ik een paar keer, voordat ik zijn eikel in mijn mond neem en zachtjes begin te zuigen en verwennen met mijn tong. Zijn grip verstevigt en hij duwt me iets verder om zijn erectie heen. Ik laat het toe en neem hem dieper in mijn mond. Als ik me terugtrek, kijk ik omhoog. “Ik hou van ruig.”

Anthony pakt mijn haar steviger vast en brengt zichzelf naar binnen. Ik ontspan en probeer niet te kokhalzen als hij zichzelf volledig heeft ingebracht. Mijn ogen tranen, maar ik weet dat ik hier goed in ben. En god, wat is dit lekker. Anthony begint te bewegen en als zijn bewegingen ruiger worden, voel ik mijn eigen hartslag rondom mijn clit toenemen. Ik hou me aan zijn achterbenen vast en kreun als zijn bewegingen schokkerig en onregelmatig worden.

Dan komt hij met een kreun klaar en mijn mond wordt gevuld met zijn zaad. Als hij zichzelf terugtrekt, slik ik door en grijns.

“Fuck, dat was fantastisch,” zegt Anthony als hij zijn broek snel dichtknoopt en me overeind trekt. Hij tilt me weer op en neemt me mee naar de vierde verdieping. “Geen zorgen. Ik zal ervoor zorgen dat jij net zo hard klaarkomt.”

Het kost me moeite om mijn deur van het slot te halen en we vallen zoenend naar binnen als die eenmaal open zwaait. We schoppen onze schoenen uit en ik begeleid hem naar de slaapkamer. Een spoor van kledingstukken laten we achter ons.

Anthony laat zijn handen over mijn naakte lichaam glijden. “Je bent prachtig,”  zegt hij als hij me op het bed tilt en over me heen kruipt. Hij kust zijn hals, mijn schouders en daalt af naar mijn borsten. Hij neemt een tepel in zijn mond en begint te zuigen en te likken tot ik kreunend onder hem lig. Mijn andere borst neemt hij in zijn hand en hij masseert die zachtjes. Hij neemt zijn tijd om me te verkennen. “Wat komt er nog meer bij deze rondleiding?” vraagt hij met een grijns.

Welke keuze maak jij?

Ik rol ons om zodat ik bovenop zit. “Ik weet wel iets.” Ik buig me naar mijn nachtkastje en haal een set leren handboeien tevoorschijn. Ik beweeg het setje boven zijn hoofd. “Wat dacht je hiervan?”

“Om jou vast te binden?” vraag hij met een grote grijns en probeert de boeien uit mijn handen te pakken.

“Nee, nee,” glimlach ik als ik de boeien losmaak. “Jou natuurlijk.”

“Maar mevrouw, ik heb toch niks verkeerds gedaan?” Anthony houdt zijn polsen bij elkaar en kijkt me met twinkelende ogen aan. “Al vertrouw ik jouw oordeel over mijn straf.”

“Zoals het hoort,” giechel ik. Ik doe de leren boeien om zijn polsen heen en zorg ervoor dat er niks wordt afgeklemd. “Zitten ze zo goed?”

“Erg comfortabel.”

Ik duw zijn armen naar mijn bedframe en haak het kettinkje van de boeien achter één van de spijlen langs. “Zo, we moeten geen dwalende handen hebben natuurlijk.” Ik settel mezelf op zijn bovenbenen en bekijk mijn prachtige uitzicht. Een afgetraind lichaam. Een kleine dad bod. Flexende biceps. En helemaal van mij.

Zijn erectie ligt op zijn onderbuik met een paar druppels voorvocht. Ik weet wat ik wil. Ik pak een flesje stimulerende glijmiddel erbij en druppel het over zijn schacht heen. Dan trek ik hem bewust tergend langzaam af en verspreid de warme vloeistof.

“Lieze, ik wil je,” zegt hij met een vurige blik in zijn ogen.

Ik breng wat glijmiddel op mijn vingers aan en laat ze kort bij mezelf naar binnen glijden. Het warme, tintelende gevoel zorgt nu al voor een intense ervaring. Dan pak ik zijn erectie vast en positioneer mezelf over hem heen. En dan breng ik hem bij me naar binnen.

We kreunen beide als ik compleet met hem ben gevuld. Dan begin ik te bewegen. Eerst langzaam om aan hem te kunnen wennen, maar ik voer al snel het tempo op. Hij probeert zijn handen te bewegen, maar die komen geen centimeter verder. Grijnzend leun ik naar voren en kras zachtjes met mijn nagels over zijn borstkas en vooral zijn tepels heen.

“Fuck, Lieze!”

Ik hou me met één hand aan hem vast als ik sneller en harder op en neer beweeg. Mijn andere hand laat ik afdwalen naar mijn clit, waar ik met mijn vingers rondjes omheen begin te draaien. Mijn orgasme bouwt op en op en op en ik val over de rand van de klif.

Ik kom hard om zijn erectie heen.

Anthony trekt opnieuw aan de boeien en zijn ogen staan vol lust als hij zegt, “Je voelt zo goed, Lieze. Kom voor me.” Hij trekt zijn benen achter me iets omhoog. “Laat me je nemen.”

Ik stop met bewegen en Anthony neemt het over door omhoog te stoten. Het duurt niet lang voordat hij ook klaarkomt. “Heb ik mijn straf uitgezeten?”

Met een grijns kus ik hem. “Voor nu wel.”

“Pfoe, dat weet ik niet,” zeg ik bedenkelijk. Ik tap mijn vinger tegen mijn kin aan terwijl ik naar mijn nachtkastje kijk. “Misschien ligt daar wel iets wat de rondleiding wat spicier kan maken.”

Anthony buigt zich met een grijns naar mijn nachtkastje toe en trekt het laatje open. Hij bekijkt de leren handboeien, maar legt deze aan de kant. “Ik hou van een meer… personal touch,” zegt hij en dan pakt hij mijn favoriete draadloze wand vibrator erbij. “Hoewel dit wel érg leuk is.” Hij drukt de vibrator aan en die komt vibrerend tot leven.

Mijn hele lichaam wordt meteen een stuk warmer. Die weet ook wat het te wachten staat.

Anthony pakt mijn polsen vast en duwt ze boven mijn hoofd. Hij houdt ze met één hand vast als hij de vibrator over mijn borsten beweegt. Ik hap naar adem en hol mijn rug. Mijn tepels verstijven als de vibrator ze raakt en ik voel het in mijn clit. Veel te snel daalt de vibrator naar mijn buik, onderbuik en dan mijn dijbenen.

En dan begint hij weer bovenaan bij mijn borsten en gaat door tot ik kronkelend en smekend onder hem lig. “Alsjeblieft, ik wil meer, Anthony!”

“Omdat je het zo lief vraagt,” plaagt hij. Hij legt de vibrator tussen mijn benen en ik kreun luid als hij mijn clit vindt.

“Oh mijn god, ja! Daar!” roep ik uit en ik duw mijn heupen omhoog voor meer frictie.

Anthony laat mijn polsen los en gaat overeind zitten zonder de vibrator van mijn clit af te halen. Hij duwt mijn benen verder uit elkaar en positioneert zichzelf zodat zijn erectie zo bij me naar binnen kan. Enkel hij laat zijn vinger eerst bij me naar binnen glijden.

“Fuck, wat ben je nat voor me,” kreunt hij als hij een tweede vinger bij me inbrengt.

Ik weet niet waar ik het zoeken moet en grijp naar het dekbed om me vast te houden. Zijn vingers zijn er niet lang, want dan voel ik zijn eikel al. Hij brengt zichzelf langzaam bij me naar binnen terwijl hij de vibrator twee standjes hoger zet.

Hij pakt mijn hand vast en legt deze om de vibrator heen. “Ik wil je voelen komen, Lieze.” En dan pakt hij mijn heupen en begint hij hard te stoten. Ik kantel de vibrator zoals ik het ’t lekkerst vind en we vinden samen een heerlijk ritme.

Mijn hoogtepunt bouwt razendsnel op en dan kom ik al hard om hem heen. “Anthony!” kreun ik luid en wil mijn vibrator van mijn veel te gevoelige clit halen, maar Anthony duwt hem terug. “Oh god, dat is te intens!”

“Je hebt er vast nog wel eentje voor me,” hijgt hij als hij het tempo opvoert.

Hij heeft gelijk. De tweede komt snel, hard en scherp. Ik kom ademloos klaar.

Anthony trekt zichzelf terug en met een laatste aftrekbeweging komt hij met een luide kreun over mijn buik heen klaar.

Uitgeput gaan we naast elkaar liggen. Anthony trekt me in zijn armen. Met een knipoog zegt hij, “Geef me een uurtje tot de tweede ronde. Tot die tijd mag je me wel de rondleiding van je flat geven.”

Wat zijn keuzes die jij in erotische verhalen zou willen zien? Laat het weten in de comments!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Speciaal voor Halloween hebben we deze keer een erotisch verhaal in Halloween thema voor jullie! Dit verhaal is geschreven door Jana. Als de hoofdpersoon midden in de nacht wakker wordt, vindt ze buiten een griezelige man die niet van plan is haar te…
9.100 keer bekeken