door SassySue

Opmerkelijk! Deze vibrator masseert jouw G-spot op unieke wijze

12 september 2017 door SassySue

Altijd al op zoek geweest naar een rabbit vibrator die jouw G-spot heerlijk stevig kan stimuleren? The Rabbit Company heeft hem! De staaf van hun Come Hither vibrator maakt een ‘kom hier’-beweging waardoor jij een heftig G-spot orgasme kunt bereiken! Geïnteresseerd? Lees verder en wij vertellen je er alles over…

De Come Hither vibrator – Hoe werkt dat?

Je g-spot zit enkele centimeters in je vagina aan je buikkant en kan zeer gevoelig zijn. Men beweert dat het in feite de ‘achterkant’ van de clitoris is. Hoe dan ook, het is bijzonder fijn om dit plekje te stimuleren. En de Come Hither vibrator van The Rabbit Company klaart die klus uitstekend!

De bovenkant is om te beginnen verdikt en licht gebogen zodat hij jouw g-spot niet kan missen. Wanneer je dit speeltje aanzet beweegt de kop naar voren – naar je buikkant – en weer terug zodat je g-spot als het ware goed gemasseerd wordt. Deze unieke methode van G-spot stimulatie is nog niet veel gespot. Dat betekent dat je met de Come Hither een bijzonder en uniek speeltje in huis hebt.

  • Geen producten gevonden

De Come Hither is gemaakt van siliconen en dit voelt heerlijk zacht aan. Het speeltje heeft 6 standen met 5 ‘kom hier’-standen. Hij is zeer stil en oplaadbaar met een USB-kabel. Kies uit roze, paars of blauw! Naast de Come Hither heeft The Rabbit Company ook nog andere rabbit vibrators die de moeite waard zijn. Zoals een roterende rabbit of een vibrator met kralen. Hun nieuwste aanwinst? Een rabbit vibrator met bling bling!

The Rabbit Company – Wat is het voor een bedrijf?

The Rabbit Company is begonnen met het doel de beste rabbit vibrators ter wereld op de markt te brengen. En dat is ze toch wel aardig gelukt! Het bedrijf deed uitgebreide onderzoeken, er vonden interessante ontwikkelingen plaats en groepen testers gaven hun feedback. The Rabbit Company kon na 2 jaar met trots zeggen dat ze haar doel had bereikt. Het is aan jou om te bepalen of jij dat ook vindt!

  • Geen producten gevonden
  • Geen producten gevonden
Reageer

Gerelateerde berichten

2 reacties op Opmerkelijk! Deze vibrator masseert jouw G-spot op unieke wijze

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid