Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

285 keer bekeken

Celebrities en hun seksspeeltjes

23 december 2015,

geschreven door

De run op seksspeeltjes lijkt maar niet op te houden. Helemaal sinds Fifty Shades of Grey en er een aantal sterren uit de school klapten over de sex toys die zij allemaal gebruiken regelmatig. Het taboe rust er inmiddels niet meer op en mensen zijn druk met het verkennen van hun erotische en verleidelijke kant. Ben jij benieuwd welke sterren open zijn over hun speeltjes gebruik? Lees hier wie er uit de school klapten en welke speeltjes favoriet zijn!

Jay-Z & Beyoncé

Jay-Z en Beyoncé nemen het voortouw als het aankomt op openlijk uitkomen voor het gebruik van seksspeeltjes. Dit celeb koppel bestelt namelijk regelmatig een flinke dosis seksspeeltjes. Zij bezoeken regelmatig Babeland, een grote seksshop in New York waar ze al snel voor 6000 dollar aankopen doen. Helemaal geen slecht voorbeeld natuurlijk!

Beckham

Ook Victoria en David Beckham kunnen er wat van! Om haar tevreden te houden als hij er even niet is, heeft hij de perfecte oplossing. David gaf namelijk meer dan 1.8 miljoen dollar uit aan een vibrator. Victoria werd verrast met een platinum vibrator met 10-karaats diamanten. Bang te zijn dat ze haar speeltje kwijtraakt, hoeft ze niet. De vibrator zit namelijk vast aan een ketting met 16-karaats diamanten.

Kate Moss

Ook het Britse model Kate Moss is niet vies goud. Zij liet een dildo maken helemaal voor zichzelf. Kate’s favoriete seksspeeltje is omhuld met 24-karaats goud en heeft ook nog eens een inscriptie: little flirt. Wat ze voor deze persoonlijke toy betaalde? Maar liefst 350 dollar!

Eva Langoria

Desperate Housewives actrice Eva Langoria steekt haar liefde voor seksspeeltjes ook niet onder stoelen of banken. Zij is namelijk ontzettende fan van de rabbit vibrator. Ze vindt het zelfs zo’n fijn seksspeeltje dat ze zelfs haar vriendinnen regelmatig verrast met een vibrator.

Miley Cyrus

Tienerster Miley Cyrus gooit het meteen over een hele andere boeg. Onlangs plaatste zij een foto van zichzelf met een enorme hand dildo die ze voor de grap langs haar gezicht hield. Probeert ze zo haar voorkeur te verbergen voor het zogeheten fisting?

Jennifer Lawrence

De bekendste actrice uit The Hunger Games, Jennifer Lawrence, mag er dan misschien schattig en lief uitzien. Op het gebied van seks houdt ze er best bijzondere voorkeuren op na. Zij verklapte namelijk ooit in een interview dat haar huishoudster haar collectie buttplugs ooit ontdekte.

Lindsey Lohan

Ook Lindsay Lohan wordt vaak gelinkt aan seksspeeltjes. Zo is zij ooit gevraagd door het bekende merk Fleshlight of ze model wilde staan voor een van de masturbator sleeve’s. Wij zijn bang dat ze het aanbod heeft geweigerd, want een echte Lohan Fleshlight is tot op heden uitgebleven.

Kristen Sewart

Ook actrice Kristen Stewart draait haar hand niet om voor bijzondere speeltjes op het gebied van seks. Zo vertelde zij namelijk ooit in een interview met Jay Leno dat ze in Japan een seksshop was binnengestapt en daar zelfs iets heeft gekocht. Zo kocht ze onder andere een SM-masker en andere, verschillende items voor een kinky nachtje.

Rihanna

Bad girl Rihanna zingt niet alleen dat ze heel bad is, dat blijkt ook wel uit haar sprankelend seksleven en de speeltjes die ze hiervoor aanschaft. Zo kocht ze ooit op een trip naar Parijs massage-kaarsen, sexy lingerie en een paar handboeien. Wie de gelukkige bedpartner was, weet helaas niemand.

Wil jij net als deze celebs je seksleven wel eens uitbreiden met een paar interessante en leuke seksspeeltjes? Ben je ook op zoek naar een gouden vibrator zoals Kate Moss en Victoria Beckham? Of wil je liever een rabbit vibrator zoals Eva Longoria? De favoriete sex toys van de celebs check je hieronder! Bestel jouw nieuwe speeltje op maandag tot en met vrijdag tot 23.30 uur en in het weekend tot 22.30 uur en je hebt het de volgende dag in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

198 keer bekeken

Geschreven door

Bijna dagelijks wordt onze webshop gevuld met de mooiste, nieuwste en leukste toys, lingerie, accessoires en fun artikelen! Hieronder vind je de leukste recente toevoegingen aan de online shop, zodat je niks mist. Wie weet zit jouw droom sextoy of lingeriesetje er wel tussen!…
198 keer bekeken