Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

13.513 keer bekeken

Welke Satisfyer moet ik kiezen?

26 april 2022,

geschreven door

Als je bekend bent met seksspeeltjes, zal het merk Satisfyer vast wel een belletje doen rinkelen. Het merk is bekend geworden door haar revolutionaire vibrators voor vrouwen, die de clitoris stimuleren door middel van luchtdrukgolven. Maar het assortiment van Satisfyer omvat inmiddels veel meer dan alleen clitoris vibrators. In de collectie vind je zelfs een uitgebreide keuze aan speeltjes voor mannen en koppels. Hoog tijd dus om alle verschillende seksspeeltjes eens toe te lichten!

Navigeer snel naar jouw Satisfyer:

Satisfyer voor vrouwen

Clitoris vibrators

Het merk Satisfyer staat het meest bekend om hun revolutionaire clitoris vibrators. Deze speeltjes stimuleren de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven die een zuigend gevoel creëren. De technologie maakt het mogelijk om de clitoris zonder aanraking of vibraties te stimuleren. Het brengt vrouwen doorgaans snel naar een orgasme, ook wanneer ze doorgaans moeite hebben om tot een hoogtepunt te komen. Omdat de speeltjes niet direct in aanraking komen met de clitoris, is overgevoeligheid of overstimulatie van de clitoris uitgesloten. Dit maakt het mogelijk om meerdere orgasmes achter elkaar te beleven!

De clitoris vibrators die voorzien zijn van deze luchtdruktechniek zijn te herkennen aan het siliconen mondje wat over de clitoris wordt geplaatst. De siliconen kapjes zijn tevens los aan te schaffen, mocht je een keer eentje kwijtraken.


Oplegvibrators

Naast de vibrators die de clitoris stimuleren met luchtdrukgolven, heeft Satisfyer ook een aantal oplegvibrators op de markt gebracht. Een oplegvibrator stimuleert de clitoris door middel van vibraties (en dus niet met luchtdrukgolven). De Satisfyer Layons serie omvat verschillende oplegvibrators die zijn gemaakt van zijdezacht siliconen. Ze hebben maar liefst 15 verschillende vibratiestanden om uit te kiezen. De vibrators hebben elk een eigen vorm, voorzien van unieke structuren om de clitoris mee te prikkelen.

Daarnaast vind je in de Satisfyer collectie ook een aantal vibrators die je met een magneetje in je slip kan vastmaken. Vervolgens kun je met de gratis te downloaden Satisfyer app de vibrator wereldwijd bedienen. Je kunt de vibraties dus zelf aansturen met je telefoon, maar je kunt ook je partner de app laten downloaden. Dan kan hij of zij jouw vibrator bedienen, of je partner nu naast je staat of aan de andere kant van de wereld is!

Een Satisfyer mee op vakantie?

Wanneer je op vakantie gaat, kan je natuurlijk niet zonder je Satisfyer! Gelukkig heeft het merk een aantal speeltjes die je makkelijk met je mee kunt nemen. De Satisfyer Layons zijn bijvoorbeeld erg compact, waardoor ze makkelijk in je handbagage of tas passen. Speciaal voor vrouwen die veel van huis zijn, heeft Satisfyer de Pro Traveler uitgebracht. Deze compacte clitoris vibrator heeft een magnetische afsluitdop, waardoor niemand kan zien wat jij in je tas hebt zitten!satisfyer

Satisfyers met app bediening

Een aantal Satisfyer speeltjes kunnen gekoppeld worden aan de Satisfyer app. Deze speciale app kun je downloaden op je telefoon en vervolgens gebruiken om je sextoy te bedienen. In de app kun je bijvoorbeeld je speeltje aan- en uitzetten, de zuigkracht aanpassen en/of de vibratiestanden veranderen. Je kunt zelfs je eigen vibratiepatronen creëren voor een unieke en persoonlijke stimulatie. Omdat het niet nodig is dat je telefoon in de buurt is van je Satisfyer toy, kan je speeltje ook bediend worden door je partner wanneer hij of zij de app download. Zelfs als jullie niet in hetzelfde land zijn. Ideaal dus voor zakenreisjes of voor koppels in langeafstandsrelaties!

Satisfyer voor mannen

Satisyfer heeft ook aan de mannen gedacht! Inmiddels heeft het merk al een uitgebreide collectie seksspeeltjes voor mannen uitgebracht, waaronder verschillende masturbators en penisringen. Onder de naam Satisfyer Men zijn er meerdere masturbators verschenen die elk een ander design hebben en verschillende mogelijkheden bieden. De originele Satisyfer Men heeft bijvoorbeeld een sleeve met diverse stimulerende structuren, maar ook een speciale pomp-functie voor extra stimulatie. De Satisfyer Men Vibration heeft een neutrale, brede opening en is voorzien van een krachtige motor met 11 vibratiestanden. Als je de hitte nog wat wil opvoeren, dan is de Satisfyer Men Heat Vibration een goede keuze. Deze vibrerende masturbator warmt op tot ongeveer 40 graden en geeft je een realistische ervaring!

Daarnaast is de Satisfyer Men Wand Masturbator ook zeker een leuke toevoeging aan je sekssleven. Dit unieke seksspeeltje voor mannen heeft namelijk een open design met twee flexibele vleugels die je om je penis kunt vouwen. Hiermee stimuleer je niet alleen de eikel, maar de volledige lengte van je penis. De Wand Masturbator is voorzien van maar liefst 15 vibratiestanden en is volledig waterproof. Maar als al die extra functies je niet zo trekken (pun intended ;)) en je liever gaat voor een wat meer klassiek model, dan is de Satisfyer Men Classic zeker iets voor jou. Deze stijlvolle toy is een blowjob simulator en heeft een mondopening en een stimulerende structuur aan de binnenkant. Ook kun je zelf de zuigkracht aanpassen met het ontluchtingsschuifje aan de onderkant.

Satisfyer voor koppels

Koppeltoys

Wil jij een seksspeeltje samen met je partner gebruiken? Ook daar heeft Satisfyer geschikte toys voor! In de collectie vind je een groot aanbod koppeltoys die gemaakt zijn om beide partners tegelijkertijd te stimuleren. De meeste koppeltoys hebben twee uiteinden waarvan het smalste uiteinde ingebracht kan worden in de vagina en het andere uiteinde op de clitoris rust. Deze speeltjes laten genoeg ruimte over voor penetratie en kunnen daardoor beide partners tegelijkertijd stimuleren met krachtige vibraties. De Satisfyer Pro 4 Couples is een uniek speeltje in deze categorie, omdat deze niet alleen vibreert, maar ook voorzien is van de bekende luchtdruktechniek om de clitoris te stimuleren.

Ook zijn er een aantal multifunctionele koppeltoys, zoals de Satisfyer Partner Multifun of de Endless Love Multi Vibrator. Deze speeltjes hebben twee flexibele ‘armen’ waardoor ze op veel verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Zo zijn ze geschikt voor stimulatie van onder andere de G-spot, clitoris, penis, ballen, anus, tepels en het perineum.

Vibrerende Penisringen

De vibrerende penisringen van Satisfyer helpen mannen met het langer behouden van hun erectie. Met een penisring kan het bloed wel naar de penis toe stromen, maar stroomt het minder makkelijk terug. Omdat de ring vibreert, stimuleert deze tijdens de penetratie ook haar clitoris. De meeste ringen zijn ook te bedienen met de Satisfyer app. Hiermee kun je de vibratiestanden eenvoudig aanpassen, zelfs van een afstandje, en kun je je eigen vibratiepatronen creëren.

“Omdat de penisring vibreert, stimuleert deze tijdens de penetratie ook haar clitoris.”

Welke Satisfyer ligt er straks bij jouw in het nachtkastje? Deel het met ons in een reactie!

3 reacties

  1. Helemaal gek op deze lijn speeltjes, het is eencbeetje als happy meal… spaar ze allemaal! Haha. Helaas werkt de app niet vanuit google play store, maar wel apple… ik heb samsung dus kan de app niet downloaden. Erg jammer, ik had het laatste speeltje juist gekocht om deze functie!

  2. Me vrouw en ik gebruiken best veel speeltjes tijdens de sex. Vind het heerlijk en zeer opwindend om te zien hoe ze er van geniet en hoe geil ze er van word.

  3. Als ik dit leest word ik wel nieuwsgierig, alleen m’n man heeft er geen interesse in….hij vind t niks en wilt er niks van weten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

78.704 keer bekeken

Geschreven door

De clitoris is misschien wel de holy grail van het vrouwelijk geslachtsorgaan. Veruit de meeste vrouwen hebben stimulatie van dit knopje nodig om seksueel volledig bevredigd te zijn. Hoe kan je de clitoris stimuleren? Op verschillende manieren! Ik ve…
78.704 keer bekeken