Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

6.705 keer bekeken

VIDEO: Klaarkomen uitstellen | Seksles #4

3 april 2020,

geschreven door

Wie wil er nou niet zijn seksleven verbeteren? In Seksles leert Marith Iedema, auteur en seksjournalist, je alles wat je moet weten om een beest tussen de lakens te worden!

Iedere man is wel eens vroegtijdig klaargekomen. Vroegtijdig wil in dit geval zeggen dat je eerder bent klaargekomen dan jij of je partner eigenlijk zou willen. Als dit vaak optreedt, kan dit soms leiden tot schaamte en stress. Marith geeft je in deze vierde aflevering een paar handige tips om het langer vol te houden in bed!

Over de serie ‘Seksles’

Op Seksles leer je wat je op de middelbare school nooit geleerd hebt tijdens seksuele voorlichting. Marith gaat in op verschillende technieken, onderwerpen en seksspeeltjes om van jou een completere lover te maken. Zo haal je nog meer uit je seksleven! Nieuwsgierig geworden? Houd het EasyToys TV kanaal in de gaten en vergeet niet te abonneren!

Wil jij seksles over een bepaald onderwerp of heb je een prangende seksvraag? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Praten over alle aspecten rondom seks blijft leuk. Zo dachten ook Daan en Suus. Een jaar geleden ontmoetten zij elkaar in de kroeg en na een leuk gesprek zeiden ze: “Dit is net een podcast. Wij zouden er een moeten hosten!” Zo gezegd zo gedaan; hier …
289 keer bekeken