Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.356 keer bekeken

Toy Tuesday: We-Vibe Discovery Gift Box

30 juni 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag is het niet één toy, maar een complete box voor hem én haar! Maak kennis met de We-Vibe Discovery Gift Box. Een ideaal cadeau om te geven en nog véél leuker om te krijgen. Benieuwd geworden? Lees snel verder.

  • Giftbox voor hem en haar
  • 10 unieke cadeaus
  • Geschikt voor beginners
  • Perfect voor koppels
  • Makkelijk te gebruiken
  • Makkelijk te bedienen

Deze geweldige giftset van We-Vibe is tot aan de rand gevuld met heerlijke goodies voor jullie samen én toys waarmee je een avondje solo kunt gaan. De box is gevuld met onder andere de Womanizer Starlet, een Limited Edition Koppelvibrator, een massagekaars en nog veel meer. Meer weten? Klik dan hier en ontdek de volledige inhoud van de box.

Alle toys zijn herbruikbaar en oplaadbaar zodat je er lekker vaak plezier van kan beleven. Deze spannende box zal al je zintuigen gegarandeerd prikkelen.

Naar welke toy uit de box ben jij het meest benieuwd?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.377 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we je graag kennis laten maken met een uniek setje vaginale balletjes. Met de vagina balletjes wordt je heerlijk gestimuleerd, terwijl je tegelijkertijd de bekkenbodem…
1.377 keer bekeken