Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: Sex in a Swing

5 april 2020,

geschreven door

Elke week zoeken wij voor jou het standje van de week uit! Vandaag is het seksstandje Sex in a Sling aan de beurt. Dit standje laat partners, ongeacht een eventueel lengteverschil, op een comfortabele en nieuwe manier van seks genieten. Bij dit standje is het wel een vereiste dat je een sex schommel in huis hebt. Volgende week zijn wij bij je terug met een nieuw seksstandje.

Seksstandje: Sex in a Sling

sex in a swing

Hoe

Het gebruik van een sex schommel helpt bij het ondersteunen van bepaalde lichaamsdelen. Daarnaast is het een handig hulpstuk om sommige standjes makkelijker uit te voeren en vol te houden. Je kunt de schommels naar wens afstellen en zwaartekracht speelt geen rol meer.

Stel de schommel eerst af op de ideale hoogte en laat haar vervolgens haar benen bevestigen in de hier voor bedoelde lussen. De riemen van de schommel bieden voor haar de nodige houvast, zodat ze voorzichtig een beetje naar achteren kan leunen. De man kan vervolgens tussen haar benen plaatsnemen en de schommel naar zich toe laten vieren.

Sextoys combineren met standje Sex in a Sling

Een vibrerende cockring werkt super bij Seks in a Sling. De man houdt beide armen over om zijn partner naar zich toe te trekken en stimuleert haar clitoris dankzij de vibraties van de ring om zijn penis. Maar een (vibrerende) buttplug kan daarnaast door beide partners worden ingezet om ook de anus van stimulatie te voorzien.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Deze week is het standje van de week de Lotus. De Lotus is een erg intiem standje waarbij je elkaar diep in de ogen kunt aankijken. Hoewel dit standje een beetje flexibiliteit en kracht van beide vereist, is het redelijk eenvoudig om uit te voeren. …
11.498 keer bekeken