Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Sekshoroscoop Juli 2020

1 juli 2020,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van juli? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Op de ontdekkingstour, Waterman? Het lijkt er op dat een lang gekoesterde wens in vervulling gaat. Je bent druk bezig met jouw sociale leefwereld, waardoor er deze maand spannende, nieuwe (vriendschappelijke) relaties kunnen ontstaan. Pas echter wel op dat je hierdoor niet de personen die dichtbij je staan verwaarloost. Aan aandacht van zowel mannen als vrouwen is geen gebrek, je bent helemaal in vorm. Wees niet bang om de eerste stap te zetten als het gaat om het waarmaken van seksuele fantasieën. Er zal een wereld voor je open gaan.

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Lieve Vissen, of je nou single bent of in een relatie zit; iedereen heeft me-time nodig. Je bent jezelf een beetje vergeten afgelopen periode en het is tijd om jezelf deze maand eens goed te verwennen. Plan dus momenten in waarin je je lichaam en geest eens wat waardering geeft. Schenk een goed glas wijn in, steek kaarsjes aan, zet lekkere muziek op en verwen jezelf met een goed potje soloseks. Je zal jezelf dankbaar zijn.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Je weet leuke gesprekken te voeren en nieuwe contacten te leggen. Mensen zijn van je onder de indruk door je charme en intelligentie. Je zit lekker in je vel en bent een verrijking in groepen. Voor singles is dit dan ook een heerlijke maand om te genieten van alle aandacht die je krijgt. Zit je in een relatie? Bespreek dan met je partner welke fantasie je al geruime tijd hebt. Je zult een positievere reactie krijgen dan je in eerste instantie had verwacht. Er zullen zich verrassende situaties voordoen waar je je wat opgelaten door kan voelen. Laat het gewoon over je heen komen, Ram. Je hebt het verdiend!

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Deze maand kunnen je hart en je verstand het maar niet met elkaar eens worden, Stier. Denk eraan dat je altijd de keuze maakt die voor jou het beste voelt. Zit je in een relatie? Praat dan met je partner en vertel waar je mee worstelt. Ben je single? Het zou zomaar kunnen dat je je verhaal kan doen bij iemand waarvan je het in eerste instantie niet had verwacht. Praat, Stier. Het lucht op en het zal je aan het eind van de maand veel positieve situaties opleveren.

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

De maand begint een beetje onrustig voor Tweelingen. Misschien heb de afgelopen tijd wat dingetjes laten liggen, waardoor je het nu drukker hebt dan ooit. Hierdoor kan seks op een wat lager pitje komen te staan in het begin van de maand. Misschien wordt het tijd om je agenda wat beter bij te houden en te kijken hoe je effectiever met je tijd om kan gaan. Een goede balans zorgt ervoor dat jij weer wat rust terug krijgt en meer tijd en energie overhoudt voor je geliefde. Ook singles doen er goed aan om prioriteiten te stellen. Wanneer je niet vaak genoeg om je heen kijkt, mis je misschien net die perfecte match deze maand!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Na een relatief drukke periode keert een rust eindelijk weer een beetje terug. Je hebt daardoor meer tijd om leuke dingen met je partner te ondernemen. Zorg dat je hier gebruik van maakt. Kijk wat er ondanks de omstandigheden mogelijk is en plan wat tijd voor jullie samen in! Doordat je wat minder aan je hoofd hebt, lukt het je deze maand beter om van de seks te genieten. Maak van de gelegenheid gebruik en trakteer je partner op een erotische massage of betrek een nieuw seksspeeltje bij jullie vrijpartij. Juli wordt een hele mooie maand, Kreeft!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De Leeuw voelt zich enorm zelfverzekerd en kan soms behoorlijk dominant uit de hoek komen. Je bent niet bang om af en toe de confrontatie met je collega’s of partner aan te gaan en je mening en wensen te laten horen. Voorkom dat jij je afsluit voor de mening van een ander, om te voorkomen dat anderen zich snel aan jou beginnen te irriteren. En wanneer je een seksspeeltje of nieuw seksstandje wilt introduceren, is het goed om dit eerst met je partner te overleggen. Wie weet komt je partner wel met een leuke suggestie!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Maagd voelt zich onwijs sexy in juli. Dit gevoel wordt versterkt door alle positieve geluiden uit je omgeving.Je kunt weinig verkeerd doen deze maand en daardoor kan je misschien ook wel die ondeugende fantasieën een keer tot werkelijkheid laten komen. Je zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen, waardoor je ervaart dat openlijk durft te communiceren over jouw wensen op seksueel gebied. Laat deze mogelijkheid niet voorbij gaan en het belooft een hele leuke en spannende maand voor jou te gaan worden!

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Juli brengt een emotionele rollercoaster met zich mee. Je bent vatbaar voor negatieve gevoelens die je dwingen over oude wonden na te denken. De stand van de planeten Jupiter en Venus biedt je extra ondersteuning op mentaal gebied dus je komt hier doorheen. Op seksueel gebied moet je oppassen, want je zou door je emoties beslissingen kunnen maken waar je eigenlijk niet achter staat. Aan de andere kant is seks deze maand een zeer geschikte tool om je gedachten even te verzetten als je daar aan toe bent.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Take a step back. Jij kan je tanden ergens inzetten en niet meer los laten. Op het gebied van werk is dit niet zo erg, maar als je achter iemand aan zit is dit geen hele fijne eigenschap. Je kan een beetje té intens overkomen, dus let daar op! Aan het eind van de maand zal je een nieuwe kracht in jezelf vinden die je meer zelfvertrouwen geeft tussen de lakens. Dus dit is een ideaal moment om nieuwe standjes en toys uit te proberen. Alles wat je deze maand ervaart op seksueel gebied, zal je de rest van je leven niet meer vergeten.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Neem…je…tijd. Adem in, adem uit. De laatste paar weken zit jij hoog in je energie. Zo hoog dat je alles gehaast doet. Je vergeet belangrijke afspraken en details én je vergeet de tijd te nemen tijdens het vrijen. Waar je voorheen veel tijd en energie stak in het voorspel, ben je nu meer van de quickies. Af en toe een snelle beurt is helemaal prima, maar onthoud dat dit voor je partner snel kan gaan vervelen en voor twijfels kan zorgen. Wil je er zeker van zijn dat er geen onnodige frictie ontstaat met je sekspartner, dan is het noodzaak om wat beter je best te gaan doen in de slaapkamer (of badkamer, keuken, in het park…)

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Dit is dé maand om na te denken over wat jij nou echt wil. En om erachter te komen wat dat is, moet je het ervaren. Maak je een wat minder zorgen over wat anderen van je denken en doe gewoon doen wat jij wil. Plan een date met die ene persoon. Jullie sexuele chemistry is niet normaal, dus wat maakt het uit wat anderen zeggen. Dat jullie op papier verre van en match zijn maakt niks uit. Luister naar je gevoel en dan komt het allemaal goed. De sterren waarschuwen wel voor lichamelijk ongemak en infecties in juli, dus wat je ook doet, doe het veilig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Wat zal 2017 jou brengen? Misschien wordt je wel verliefd of wellicht sluit jij relaties met mensen af. Hoe dan ook staat er veel te gebeuren het komende jaar. Benieuwd wat jou en je seksleven te wachten staan? Lees het allemaal in onze uitgebreide…
787 keer bekeken