Zo gebruik je een Vagina Pomp!

16 september 2016 door AmazingAnn   16.242

Wil je een keer een vagina pomp proberen maar weet je nog niet zo goed wat het kan doen en hoe het werkt? Geen probleem! We leggen het hieronder stap voor stap voor je uit!

Voor wie is een vagina pomp geschikt?

 

Een vagina pomp kan er op het eerste gezicht misschien een beetje indrukwekkend uitzien met al haar knopjes en accessoires. Waar de vagina pomp in het verleden alleen te bewonderen was in de donkerste SM-keldertjes, zie je deze ultieme genotsspeeltjes tegenwoordig steeds vaker in de slaapkamer terug. En terecht! Een vagina pomp is eigenlijk gewoon een heel toegankelijk seksspeeltje.

Mooiere en vollere schaamlippen

Ook wanneer je als vrouw op zoek bent naar vollere en mooiere schaamlippen of een aantrekkelijkere look voor je partner kunnen deze speeltjes uitkomst bieden. Vrouwen die onzeker zijn over hun schaamlippen kunnen met behulp van de vagina pomp weer meer plezier halen uit het voorspel en seks! De pomp kn zelfs beslissend zijn bij het wel of niet verkrijgen van een orgasme. Door de verhoogde gevoeligheid wordt het voor veel vrouwen mogelijk om sneller tot een seksueel hoogtepunt te komen!

Wat doet een vaginale pomp met je vagina?

Met een vagina pomp kun je de gehele vagina, schaamlippen of clitoris vacuüm zuigen. Er wordt meer bloed richting de vagina gepompt, waardoor deze opzwelt en de gevoeligheid toeneemt. Elke aanraking wordt zo intenser beleefd! Met de knijpbal of balg kun je de vagina oppompen. Het zuiggedeelte leg je op de gewenste erogene zones om de vagina op te laten zwellen. Let wel op hoe je te werk gaat: je kunt een pomp voor je vagina niet zomaar gebruiken. Volg daarom altijd onderstaande stappen!

Zo gebruik je de pussy pump:

  1. Breng wat glijmiddel aan op de buitenkant van de Pussy Pump. Hierdoor voelt de pomp niet alleen comfortabeler aan, maar wordt ook het vacuüm makkelijker gecreëerd.
  2. Zorg dat het ventiel van de vagina pomp dicht zit en geen lucht weglaat.
  3. Zet de pomp tegen het gewenste gebied aan. Sommigen passen over de hele vagina, andere pompen vallen alleen over de clitoris.
  4. Houd het zuiggedeelte met een hand vast. Pomp totdat je pussypump goed ‘vast’ zit. Blijf pompen totdat je ziet dat je schaamlippen opzwellen. Het kan een beetje raar voelen, maar mag absoluut geen pijn doen! Let op je huid. Als deze tegen de behuizing aanzit, wordt het pompen lastiger en kun je kneuzingen krijgen.
  5. Draai nu de luchttoevoer weer open. Haal de Pussy Pump voorzichtig weg, en geniet van je gezwollen lippen en de gevoeligheid van je clitoris en/of vagina!

Veiligheidstips

Het is heel belangrijk om een aantal safety tips in het achterhoofd te houden om te voorkomen dat je schade toebrengt aan je vagina. Zeker als je samen met een partner gaat spelen met de pomp of als je een pomp voor het eerst gebruikt. Lees onderstaande tips.

  1. Als het oncomfortabel gaat voelen – stoppen! Het voelt in het begin misschien een beetje vreemd maar gebruik van een pomp zou geen pijn moeten doen.
  2. Ga niet te ver. Tot het maximum pompen zorgt voor mogelijke verwondingen en je beschadigt de Pussy Pump misschien ook.
  3. Het gebruik van een vagina pomp is volledig veilig wanneer je het gebruik beperkt tot een paar minuutjes per dag. Alleen wanneer je de pomp langere tijd en meerdere keren per dag gebruikt kan er een blijvend opgezwollen effect ontstaan.
  4. Zoek een pomp die het dichts bij de afmetingen van je vagina in de buurt komt om van te voren om teleurstellingen te voorkomen. Een te grote pomp kan aan het gebied rondom je anus beschadigen, een te kleine pomp is vooral heel onhandig omdat je de gewenste gebieden niet bereikt. Je meet je vagina door net boven de clitoris naar het perineum te meten (het stukje tussen je vagina en anus). Meet ook de breedte van beide liezen op. Zoek een pomp met afmetingen die het dichtst bij jouw vagina in de buurt zitten.
  5. Seks en masturberen gaan prima na het pompen, maar gebruik wel voldoende glijmiddel – het vacuüm kan een droog gevoel veroorzaken!

Geniet ervan!

Heb je nog vragen over het gebruik van de pussypump of wil je jouw ervaring met dit speeltje met ons delen? Laat het ons weten in een reactie hieronder! Op vragen geven jou zo snel mogelijk een antwoord!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

[instagram – feed]

© 2019 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid