Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

14.737 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘De kentering’

2 september 2018,

geschreven door

Eva smeedt ondeugende plannetjes wanneer ze een seksspeeltje tussen Stan zijn ondergoed vindt. Wat er daarna allemaal gebeurt lees je in het nieuwe erotische verhaal Marc. Heel veel leesplezier!

De kentering

Het koste Eva zichtbaar moeite om haar evenwicht te houden op de trap. Ze had zojuist ruim een uur staan strijken en vouwen en klemde een mand met schoon wasgoed onder haar linkerarm. Het was een rotklus, dat haar aan de andere kant ook een merkwaardig gevoel van genoegen bezorgde. Normaal was dit een klusje voor haar man Stan. Ze hadden de huishoudelijke taken goed verdeeld. Maar deze week zat hij elke avond te werken aan een rapport dat aan het einde van de week opgeleverd moest worden.

Eva stapelde de handdoeken in de kast en hing Stan’s shirts op een hangertje. De geur van fris wasgoed gaf haar een verbazingwekkend gelukzalig gevoel. De BH’s en slipjes gingen in haar ondergoedlade en daarna opende ze die van Stan. Ze moest een beetje proppen om zijn boxershorts er in te krijgen en daarmee stootte haar hand op iets hards. Wat zou Stan nu in zijn ondergoedlade verstoppen? Voorzichtig gluurde Eva door de deuropening. Van hieruit zag ze dat Stan verhit aan zijn rapport aan het werken was.

Als een volleerd archeologe groef ze het harde ding uit de stapel onderbroeken en sokken, tot ze er een kunststof staaf ter grootte van een zaklamp uithaalde. Alleen was het geen zaklamp. Eva was geen doetje. Dit gevaarte was een seksspeeltje. Terwijl ze het ding in haar hand hield, gingen er duizend gedachten door haar hoofd. Ze waren altijd heel open als het over hun seksleven ging en ze hadden in hun slaapkamer een mand met een paar vibrators, een dildo, wat verschillende glijmiddelen en een setje boeien. Waarom zou Stan dan hier een seksspeeltje verbergen? Ze wist heus wel dat hij zo nu en dan de hand aan zichzelf sloeg. Als ze Stan ermee zou confronteren zou hij zich waarschijnlijk alleen maar meer generen.

Als een volleerd archeologe groef ze het harde ding uit de stapel onderbroeken en sokken, tot ze er een kunststof staaf ter grootte van een zaklamp uithaalde.

Het duurde slechts enkele seconden voordat zich een ondeugend plannetje ontvouwde in haar hoofd. Eva pakte een sexy setje uit haar lade en kleedde zich stilletjes om. Zo nu en dan gluurde ze door de deur en zag dat Stan nog steeds druk aan het werk was. Hij verwende haar zo vaak met speeltjes in de vorm van een penis, waarom zou ze hem dan niet een keer vertroetelen met een kunstkutje? Nou dan!

In een trage tred schreed Eva het kamertje binnen waar haar man al avonden achtereen zo hard aan het ploeteren was. Het duurde even voor hij doorhad dat ze was binnengekomen en hij moest twee keer kijken om door te hebben dat ze haar meest sexy lingerie droeg. “Oh, wauw, Eef. Maar, ik moet echt dit even doen”, stamelde hij. Eva glimlachte.
“De boog kan niet altijd gespannen staan, lieverd.” Eva haalde de masturbator vanachter haar rug en hield die speels voor zich. Haar vingers streelde liefdevol langs de schacht. Binnen luttele seconden ontwikkelden zich rode vlekken in Stan’s nek.

“Ik kan het uitleggen. Ik …”, stamelde Stan beschaamd. Maar Eva legde haar vingers op zijn lippen, ten teken dat hij stil moest zijn. Er was geen reden voor schroom en verlegenheid. Als hij haar verwende met haar favoriete vibrator kon ze daar ook enorm van genieten. Nu was het haar beurt. Met lichte dwang draaide ze zijn bureaustoel een kwartslag en liet zich tussen zijn benen op haar knietjes vallen. Als ze iets in haar hoofd had gehaald, kon niets haar meer stoppen. Zeker niet als het op seks aankwam.

Met lichte dwang draaide ze zijn bureaustoel een kwartslag en liet zich tussen zijn benen op haar knietjes vallen

Terwijl Eva zijn broekriem en gulp opende bleef ze oogcontact houden. De twinkeling in haar ogen deed hem op zijn lip bijten. Onverhoeds vergat Stan zijn deadline. Het was een fluitje van een cent om hem hard te maken met haar handen. Ze kenden elkaar door en door en Eva wist precies op welke knoppen ze moest drukken om hem op te winden. Met lange halen van haar tong bevochtigde ze zijn inmiddels ferme stijve. Het liefst wilde hij dat zij hem diep in haar mond nam. Maar hoe hij zijn heupen ook omhoog duwde, Eva had andere plannen.

Heel even bestudeerde Eva de kunststof koker en besloot dat het allemaal niet zo moeilijk was. Bedreven, alsof ze dit al duizend keer had gedaan, schoof ze het speeltje voor het eerst moeiteloos over zijn opgewonden pik. Stan liet zijn hoofd in zijn nek vallen en genoot zichtbaar van het gevoel van de zachte geribbelde binnenwerk. De grip van zijn handen om de leuningen van zijn bureaustoel verstevigden tot zijn knokkels er wit van werden, terwijl Eva het speeltje traag op en neer bewoog. Nu begreep ze waarom Stan altijd zo opgewonden werd als hij haar vertroetelde met een vibrator of dildo. Het was verdomd geil om te zien hoe dit haar man tot extase bracht. Ze drukte haar dijen tegen elkaar, in een poging de opgekomen kriebel te stillen, maar het was tevergeefs.

Met lichte dwang draaide ze zijn bureaustoel een kwartslag en liet zich tussen zijn benen op haar knietjes vallen

Met bewondering en verwondering zag Eva hoe ze Stan in sneltreinvaart naar een hoogtepunt bracht. Er was niets wat ze liever wilde dan dat. Na alle keren dat hij haar had verwend met een speeltje, was het nu tijd dat ze hetzelfde bij hem deed. Zonder aarzeling, zonder voorbehoud, zonder enige ingetogenheid, versnelde ze haar bewegingen tot haar man zich leegde in de kunststof koker in haar hand.

Eva zoende Stan op zijn mond. “Maak je rapport nu maar af, schatje. Ik ga deze schoonmaken en daarna gaat hij in ons mandje. Want deze jongen, of dame, gaan we nog veel vaker gebruiken”, beloofde Eva.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

23.324 keer bekeken

Geschreven door

Dit erotisch verhaal is geschreven door lezer Moijosi! In ‘Een weekendje weg’ gaan de hoofdpersoon en zijn partner naar een bed & breakfast, en de sauna mag natuurlijk niet ontbreken. Het stoute spelletje dat ze daar spelen, dat zul je zelf m…
23.324 keer bekeken