Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

womanizer of satisfyer
70.945 keer bekeken

Womanizer vs Satisfyer- welke toy is het beste?

18 augustus 2022,

geschreven door

Ken jij ze al? Womanizer en Satisfyer, de onbetwiste grootheden op het gebied van vrouwelijk genot. Deze twee titanen van plezier hebben menig vrouw al naar ongekende hoogten gebracht met hun sensationele sextoys. Met een uitgebreide collectie luchtdrukvibrators bieden ze voor ieder wat wils. Maar welke van de twee is nu eigenlijk dé ultieme keuze? We zetten de verschillen, voordelen en nadelen van Womanizer en Satisfyer voor je op een rijtje, zodat jij met vertrouwen kunt kiezen welke jou naar de zevende hemel brengt. Womanizer vs Satisfyer: het ultieme duel voor jouw genot!

Inhoud van dit artikel

Het ontwerp

Womanizer

  • Ligt goed in de hand
  • Mooi afgewerkt, luxe design
  • Ook compacte versies voor mee op reis verkrijgbaar
  • Verkrijgbaar in veel kleuren

De speeltjes van Womanizer staan bekend om hun luxueuze uiterlijk en een mooi afgewerkt design. De speeltjes liggen altijd heerlijk in de hand en zijn vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren. Of je nu van een strak zwart design of mooie pastelkleur houdt, jouw perfecte kleur zit er ongetwijfeld tussen.

womanizer
De Womanizer Premium, Womanizer Liberty en Womanizer Duo

Omdat het merk de afgelopen jaren verschillende luchtdruk speeltjes heeft uitgebracht, lopen de designs inmiddels erg uiteen. Womanizer heeft bijvoorbeeld een aantal compacte luchtdruk speeltjes op de markt gebracht, gemaakt om makkelijk met je mee te nemen. De Womanizer Liberty heeft zelfs een magnetische afsluitdop, waarmee je het speeltje discreet met je mee kunt nemen. Daarnaast is er met de Womanizer Duo ook een speeltje verschenen die tegelijkertijd de G-spot en de clitoris kan stimuleren. Dit speeltje kan je herkennen aan de extensie voor G-spot stimulatie. Inmiddels is er zelfs een Womanizer die milieuvriendelijk en volledig recyclebaar is, namelijk de Womanizer Premium Eco.

Satisfyer

  • Stijlvol en strak design
  • Langwerpig handvat
  • Ook seksspeeltjes voor mannen
  • Meestal in één kleur verkrijgbaar

De speeltjes van Satisfyer hebben eveneens een stijlvol en strak voorkomen. Wel zijn de meeste seksspeeltjes van Satisfyer maar in één kleur verkrijgbaar. Ze hebben het over het algemeen een iets rechter design waardoor het handvat langer en smaller is. Hierdoor is de Satisfyer makkelijker vast te houden dan een Womanizer als je wat kleinere handen hebt.

satisfyer
Satisfyer speeltjes

In tegenstelling tot Womanizer heeft Satisfyer ook een brede collectie seksspeeltjes voor mannen uitgebracht, zoals verschillende vibrerende penisringen en automatische masturbators.

“In tegenstelling tot Womanizer heeft Satisfyer ook een brede collectie seksspeeltjes voor mannen.”


Het materiaal

  • Womanizers hebben meestal een siliconen buitenlaag
  • Satisfyer speeltjes zijn vaak gemaakt van stevig plastic
  • De speeltjes van beide merken zijn 100% waterproof
  • Satisfyer kapjes zijn los verkrijgbaar

Het materiaal waar de seksspeeltjes van gemaakt zijn, verschilt per merk. Waar de stimulators van Womanizer zijn voorzien van een siliconen buitenlaag, zijn veel speeltjes van Satisfyer gemaakt van hard, stevig plastic. Er komen overigens wel steeds meer toys van Satisfyer op de markt die gemaakt zijn van siliconen.

De speeltjes van Womanizer en Satisfyer zijn beide 100% waterproof, waardoor je ze veilig onder de douche of in bad kunt gebruiken. Ook voorzien beide merken hun speeltjes van zachte siliconen kapjes die over de clitoris worden geplaatst. Deze zijn eenvoudig en snel te reinigen. Mocht je een Satisfyer hebben en je raakt het kapje kwijt of hij scheurt, dan kun je deze eenvoudig vervangen. Satisfyer verkoopt de kapjes namelijk ook los.

“Waar de stimulators van Womanizer zijn voorzien van een siliconen buitenlaag, zijn veel speeltjes van Satisfyer vaak gemaakt van hard, stevig plastic.”


De techniek

  • Beide merken maken gebruik van luchtdruktechniek
  • Womanizer geeft een pulserend gevoel, Satisfyer een zuigend gevoel
  • Womanizer is stiller dan Satisfyer
  • Satisfyer heeft meerdere toys die naast luchtdruk ook voorzien zijn van vibraties
  • Womanizer speeltjes hebben over het algemeen een kleiner mondje

Beide merken staan bekend om hun luchtdruktechniek. De luchtdrukvibrators stimuleren de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven. De technologie maakt het mogelijk om de clitoris zonder aanraking of vibraties te stimuleren, wat overstimulatie van de clitoris voorkomt. Satisfyer heeft meerdere toys die naast luchtdruk ook voorzien zijn van vibraties, waaronder de Pro Plus Vibration, de Pro G-Spot Rabbit, de Luxury High Fashion en de Love Triangle.

“De Womanizer heeft een kleinere opening dan zijn goedkopere variant.”

Ook hebben beide toys een zacht, siliconen mondje. De Womanizer heeft een kleinere opening dan de Satisfyer, wat voor vrouwen met een kleinere clitoris prettiger aanvoelt. Bij een Womanizer ontvang je overigens ook vaak een extra siliconen mondje dat iets groter is. Daarnaast geeft de Womanizer een meer pulserende sensatie, terwijl de Satisfyer een meer zuigend gevoel geeft. Ook is de Womanizer stiller dan zijn concurrent.

Opladen

  • De speeltjes van beide merken zijn USB-oplaadbaar

Batterijen? Die heb je natuurlijk niet nodig. Zowel Womanizer als Satisfyer toys zijn USB-oplaadbaar. Voor beiden geldt: de toys moeten ongeveer 2,5 uur aan de lader voor 1/1,5 uur genieten. Maar laten we eerlijk zijn, veel meer dan 2 minuten heb je niet nodig 😉 Overigens kun je de oplaadkabel van Satisfyer ook apart bestellen als je hem kwijtgeraakt bent of een extra kabeltje nodig hebt. Ook de Womanizer oplaadkabel is apart te bestellen, maar let wel op welk model Womanizer je hebt. Dit kabeltje is namelijk voor de W500, +Size, 2Go en Pro40.

womanizer satisfyer
Womanizers & Satisfyers

De prijs

Uiteraard een erg belangrijk (misschien zelfs wel het belangrijkste) puntje: de prijs. Over het algemeen zijn de speeltjes van Womanizer een stuk duurder dan die van Satisfyer. En dat prijsverschil zit ‘m in onder andere de accu, de afwerking, de kwaliteit van het materiaal en het design. Als je nog nooit een luchtdrukspeeltje hebt geprobeerd, kun je het beste eerst voor een Satisfyer gaan om uit te proberen of het wat voor je is. Ben je al fan van luchtdrukstimulatie? Dan doe je er waarschijnlijk goed aan om te investeren in een Womanizer. Zorg dat je voordat je een keuze maakt goed weet wat voor jou belangrijk is qua aantal standen, opties en waar je het speeltje gebruikt (in bed, onder de douche, onderweg, etc.).

Womanizer vs Satisfyer – resultaten van het testpanel

We hebben de Womanizer en Satisfyer allebei uitgebreid laten testen door verschillende vrouwen. Wil je weten of de Womanizer zijn hoge prijskaartje waard is en of de Satisfyer echt een garantie is op een orgasme? Lees de mening van ons testpanel terug in de volgende blogs:

Gerelateerd: Womanizer Pro – review door 13 vrouwen
Gerelateerd: Satisfyer Pro – 10 eerlijke meningen over de Satisfyer

Heb jij een Womanizer of een Satisfyer in jouw nachtkastje liggen? Deel het met ons in een reactie!

5 reacties

  1. 7 x keihard klaarkomen binnen 8 minuten…. Omg, wat een genot, helemaal omdat manlief toe keek en botergeil werd van mij en m’n verjaardagsspeeltje❤️ dus de laatste keer kwamen samen tot een WoW- orgasme!!!
    Aanrader🤣

  2. Ik heb ze beiden.
    Eerst kocht ik de womanizer en was ze meteen enorm fan van!

    Toen deze beetje bij beetje begon af te geven toch eens satisfyer gekocht (omwille prijsverschil)…
    Echter blijft womanizer favoriet, ik vind deze veel aangenamer en makkelijker te bedienen 😊

  3. Ik moet zeggen ik heb me satisfyer pro 2 nu ruim een jaar en hij voelt niet meer zo intens als eerst. Idd 2 minuten en het was klaar terwijl k nu gerust een half uur er mee bezig ben. Zelfs op hogere standjes, dan lijkt ’t soms eerder zeer te doen. Wss is hij toe aan vervanging 🤭 maar vind het nog steeds een zeer fijn apparaatje om mee te spelen

    1. Hoi Es,

      Het kan ook zijn dat je wat meer gewend bent geraakt aan de soort stimulatie van de Satisfyer. In dat geval maken je hersenen minder dopamine aan om jou te belonen voor het gevoel dat de Satisfyer jou geeft. Wat we dan vaak doen is langer en/of harder stimuleren, om toch die beloning te krijgen (in de vorm van een orgasme). Dit is een logisch en normaal proces dat vanuit onze hersenen wordt aangestuurd. Vaak helpt het om dan wat variatie in de seksuele stimulatie toe te voegen: nieuwe prikkels voor je brein 🙂 Ik vermoed dus dat jouw Satisfyer nog prima werkt. Gelukkig kan je er nog steeds van genieten, en daar gaat het immers om:)

  4. Heerlijk om het te gebruiken met penetratie, kom erg heftig klaar, moet uit kijken dat ik niet ga squirten 🙊 te gelijkertijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Waar mannen onophoudelijk grapjes maken over aftrekken, houden vrouwen toch vaak ongemakkelijk hun mond. En dat is heel erg jammer, want masturberen is voor vrouwen net zo belangrijk én fijn als voor mannen. Misschien voel jij je wat ongemakkelijk o…
67.039 keer bekeken