De leukste outfits voor de Gaypride

14 juli 2016 door JessicaJones   70

Ieder jaar in de zomermaanden kleurt Amsterdam! Eind juli/begin augustus is het weer tijd voor de Gaypride. Mening man en vrouw viert feest in de hoofdstad door mee te lopen in de parade of zich te verzamelen op roze zaterdag. Hoewel je vrij bent om te kleden zoals je wilt, zijn er wel boten met verschillende dresscodes. Sta jij straks lekker op een boot te dansen tijdens de parade? Dan is een matchende outfit natuurlijk wel gewenst! EasyToys zette 5 outfits voor je op rij.

#1 Net, netter netst

Met mooie netkleding zit je altijd goed! Netstof laat net dat beetje huid zien waar een parade of een feestje om vraagt. Er zijn verschillende soorten kledingstukken die gemaakt zijn van netstof. Zo kun je gaan voor een boxershort of string in een spannende doorschijnende netstof. Combineer met een zwarte top en stoere boots en je look is compleet. Je kunt ook gaan voor een t-shirt van net. Deze combineer je met een glimmende metallic boxershort of een zwarte broek van leer.

#2 Gaypride: wit & zilver

Wit en zilver zijn twee mooie kleuren an sich, maar samen versterken ze elkaar alleen nog maar meer. Combineer een metallic boxershort met een witte tanktop om de kleuren te versterken. Als je van te voren nog een zonnenbankje meepakt, staat jouw outfit nog beter! Je kunt ook gaan voor de engelenlook. Combineer dan een witte boxershort met vleugeltjes met echte vleugeltjes. Deze kun je vaak heel goedkoop halen in de feestwinkel. Combineer met een paar flipflops en je outfit is compleet!

#3 Queen of colors

Op roze zaterdag of maandag draag je natuurlijk roze, dat staat als een paal boven water. Maar je kunt je de overige dagen van de Gaypride natuurlijk ook goed uitdossen in heerlijke felle kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een felle pruik in neonroze, geel of oranje. Als je denkt dat je je outfit rustig moet houden, dan heb je het mis. Hoe meer kleur, hoe beter! De verschillende kleuren staan niet voor niets symbool voor pride. Trek een neongele of paarse boxershort aan, een tanktop in een heerlijke felle kleur en een pruik. Combineer met een paar kleurrijke sneakers, een fluitje en een felroze cowboyhoed en je bent klaar om te gaan!

#4 Caltwak Costume

Waan je een echte catwalkqueen met een mooi kostuum. Je hoeft niet te wachten tot carnaval om je lekker uit te dossen. Extravagant is het sleutelwoord voor de pride dit jaar. Niets is te gek. Experimenteer met make-up, heel veel kleur en verschillende kostuums. Ga als dominatrix, koop een goedkoop zweepje en een paar mooie nepwimpers. Met het zweepje kun je sneaky op lekkere billen slaan als je die tegen het lijf loopt. Zin om iemand in de boeien te slaan? Draag dan een politiekostuum voor hem of haar, waar jij je lekker in voelt. Of wat dacht je van een verpleegsterpakje? “Is er een dokter in de zaal”?

#5 Sexy fetish

Lak, latex en leer zijn al jaren hot! Onmisbaar dus als je sexy voor de dag wilt komen tijdens de pride. Shirts, boxershorts, tanktops, body’s of overalls, alles is mogelijk. Combineer deze items met andere materiaal zoals netstof of metallic. Ook accessoires mogen niet ontbreken. Zet bijvoorbeeld een leren pet op, combineer met leren handschoenen en een gekleurde zonnebril en jouw outfit is helemaal up to date!

Dress to impress! In welke outfit ga jij naar de Gaypride?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

© 2019 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid