Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

825 keer bekeken

Gay Pride: de leukste outfits op een rij!

14 juli 2016,

geschreven door

Jaarlijks is de maand juni Pride Month en in Nederland trappen we het Gay Pride seizoen af in Utrecht! Maar de grootste en meest bekende Gay Pride van ons land is elk jaar begin augustus in Amsterdam. Ontelbare mensen vieren feest door mee doen aan de parade of door solidair aan de kant te staan. Iedereen is vrij in diens kledingkeuze, maar je wilt er natuurlijk wel op en top (sexy) uitzien!

Heeft een Gay Pride een dresscode?

Nee hoor! Er is eigenlijk geen enkele Gay Pride met een dresscode, met uitzondering van de boten, wagens of feestjes tijdens de parade. Verder ben je zelf helemaal de baas over wat je wel én niet wil aantrekken. Je kunt natuurlijk niet geheel naakt de stad in trekken, maar een minimale bedekking is wel weer toegestaan.

“Pak uit met leer, vette teksten of doorzichtige shirts tijdens de Gay Pride!”

Roze, roze en nog eens roze

Je zou natuurlijk in je gewone kloffie op pad kunnen gaan, maar je kunt ook stylish de deur uit gaan! De roze kleuren staan sowieso centraal, al is het al tijden geen must meer om je exact in deze kleur uit te dossen. Kleed je zoals je je graag kleedt! Een eenvoudig wit shirt met een regenboogvlag is zelfs al meer dan genoeg. Of pak uit met leer, vette teksten of doorzichtige shirts! Wij hebben in ieder geval enkele leuke outfits voor je opgezocht.

1. Net, netter, netst!

Met netstoffen kleding zit je altijd goed! Met shirts zoals dit laat je een klein beetje huid zien en dit is precies waar een feest zoals de Gay Pride om vraagt! Er zijn meerdere soorten kledingstukken die gemaakt zijn van netstof. Zo kun je gaan voor een boxershort of string die gemaakt zijn van de doorschijnende stof, en hier hoef je niet eens een broek over aan te trekken! Combineer dit bijvoorbeeld met een zwarte top en stoere sneakers en je look is compleet!

2. Roze, zilver & wit

De kleuren roze, zilver en wit zijn drie welbekende kleuren tijdens de Gay Pride! Alleenstaand is er al niks mis met deze kleuren, maar samen versterken de kleuren alleen nog maar meer. Combineer bijvoorbeeld een roze of metallic short met een witte tanktop. Pak van tevoren trouwens even een zonnebankje mee, want dan staat de outfit je nog beter!

Je kunt natuurlijk ook naar een feestwinkel gaan om witte vleugels op te scharrelen. Trek hier dan een witte (boxer)short bij aan en gebruik wat glitters om het af te maken. Een beetje extra glam in de vorm van glitters is tijdens de Gay Pride altijd een welkome toevoeging aan je outfit!

3. Queen of colors

Je kunt je helemaal uitdossen in heerlijke felle kleuren. Kies bijvoorbeeld voor mooie make-up in verschillende kleuren of een spannende boxer in een felle kleur. Als je denkt dat je je outfit rustig moet houden, dan heb je het mis! Hoe meer kleur, hoe beter! De verschillende kleuren staan niet voor niets symbool voor de Gay Pride! Combineer je outfit met een paar kleurrijke sneakers en je bent klaar om te gaan.

4. Sexy fetish

Spannend lak, latex en leder is al jaren hot! Onmisbaar als je je fetish wilt uiten of als je graag sexy voor de dag wilt komen tijdens de Gay Pride. Deze sexy kledij heb je als shirt, (boxer)shorts, tanktops, body’s en overalls, alles is mogelijk! Combineer deze items bijvoorbeeld weer met een netstof of een metallic kledingstuk. Dit kun je ook doen met accessoires, in een feestwinkel kun je al snel een leren pet of handschoenen vinden.

5. Ga all-out!

Beweeg je over de straten als een echte catwalk-queen met een fantastisch kostuum. Extravagant is het sleutelwoord voor de Gay Pride, want niets is te gek! Experimenteer met make-up, heel veel kleur en verschillende kostuums. Ga als Dominatrix, koop een zweepje en een paar mooie nepwimpers. Of steel de show in een weinig verhullende neon-outfit.


Dress to impress! In welke of wat voor outfit ga jij naar de Gay Pride? En vergeet je regenboog vlaggetje niet 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

782 keer bekeken

Geschreven door

Massages zijn heerlijk! Ze kunnen ontspannend zijn, stijve spieren losmaken, óf erotisch en opwindend zijn… En over die laatste soort gaan wij het hebben in dit artikel! We leggen je ook graag uit hoe massage olie kan helpen bij een extra spannend…
782 keer bekeken