Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

16.085 keer bekeken

De 12 leukste sextoys voor in je koffer of handbagage

10 juni 2022,

geschreven door

Hoera! Kan jij ook niet wachten om er weer even op uit te gaan? De zomervakantie staat immers voor de deur! Heb jij al een leuke vakantie gepland en ben jij je aan het verheugen op het moment dat je weer met veel te veel bagage het vliegtuig in mag stappen? Deze 12 sextoys mogen dan zeker niet ontbreken in jouw handbagage of koffer!

Vinger Vibrator

Een vinger vibrator is ideaal om mee te nemen op vakantie. Je verstopt het speeltje eenvoudig in je koffer of handbagage en je kunt er alle favoriete plekjes van jou of je partner mee stimuleren. Deze vinger vibrator is gemaakt van flexibel siliconen, waardoor het speeltje comfortabel om je vinger blijft zitten. Het speeltje is naast zwart ook nog verkrijgbaar in zachtroze.

Cockring Set

Wil jij ook tijdens je vakantie verzekerd zijn van een stevige en langdurige erectie? Wanneer je het niet aandurft om een paar van die blauwe pilletjes mee te nemen op vakantie, is deze 6-delige cockringset een uitstekend alternatief. De brede en platte siliconen ringen rollen tijdens het gebruik niet af, waardoor jij je volledig op de seks of het masturberen kunt focussen!

Rosy Gold Vibrating Egg

Een vibratie eitje kan je niet alleen heel discreet met je meenemen, maar ook heel onopgemerkt gebruiken! De Rosy Gold Vibrating Egg wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening, waardoor je ook je partner mee kunt laten spelen. Het eitje beschikt over 10 fluisterstille vibratiestanden en is daarnaast volledig waterproof. Wanneer je dit vibrerende eitje draagt, wordt zelfs een bezoek aan een museum nog een spannende belevenis!

“Met de draadloze afstandsbediening kan je ook je partner mee laten spelen.”

EasyToys Mini Vibe collection

De EasyToys Mini Vibe collectie omvat verschillende compacte sextoys die je eenvoudig met je meeneemt. De mini G-spot vibrator heeft een gebogen top om je gevoeligste plekje perfect te kunnen stimuleren. Omdat dit speeltje waterproof is, kan je hem daarnaast veilig met je meenemen onder de douche of in bad. De roze mini vibrator met diamantjes uit de collectie is bedoeld voor extern gebruik en biedt gerichte stimulatie voor plekjes zoals de clitoris, tepels en het perineum.

Tip! Een toybag beschermt je sextoys tegen vuil en stof. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend discreet!

Ryder Condooms

Ook in het buitenland hebben ze soa’s! 😉 Doe het daarom veilig en comfortabel met de condooms van Ryder. De 12 condooms zitten verpakt in een handig doosje, waardoor je de condooms  discreet met je meeneemt of opbergt. De condooms hebben een normaal formaat en zijn voorzien van glijmiddel en een reservoir.

Easyglide Toycleaner

Wanneer je vaker van je sextoy wil genieten, is het belangrijk om het speeltje regelmatig goed schoon te maken. Zo voorkom je dat bacteriën, schimmels en virussen zich op jouw speeltje vestigen! Een toycleaner is speciaal ontworpen voor het reinigen van seksspeeltjes. Easglide toycleaner breng je eenvoudig aan op je sextoy, waarna je het speeltje alleen nog maar hoeft schoon te vegen met een schone doek en op te bergen. It’s that simple!

Pocket Rocket

De Pocket Rocket is een klassieker onder de mini vibrators. De vibrator is voorzien van een handige draaiknop aan de onderkant, waarmee je de vibrator zachter of juist harder kunt laten trillen. De Pocket Rocket wordt geleverd met vier verschillende opzetstukken, die je eenvoudig op de bovenkant van het speeltje klikt. Elk opzetstuk heeft zijn eigen structuur, waardoor je eigenlijk over vier verschillende vibrators beschikt. Ondanks zijn kleine formaat, produceert de Pocket Rocket sterke vibraties!

 

Let op! Ga je met het vliegtuig? Koop pas batterijen voor je sextoy wanneer je voorbij de douane bent of op de plaats van bestemming bent aangekomen. Zo bespaar jij jezelf weer een gênant moment 😉

Exotiq Massageolie

Een vakantie is bedoeld om te ontspannen, nietwaar? Met een een lekkere massageolie moet dit zeker gaan lukken. Het merk Exotiq heeft verschillende massageoliën met de meest exotische geuren. Doe een beetje olie op je handpalm en wrijf vervolgens in je handen tot je de olie voelt opwarmen. Vervolgens kan je beide handen gebruiken om het lichaam van je partner te masseren. De massageolie voelt zijdezacht aan op de huid en heeft een verzorgende werking.

Tenga Egg

Zolang je deze masturbatie-eitjes in hun schil houdt, heeft niemand door wat jij in je tas hebt zitten! Een Tenga Egg is een discrete masturbator, verstopt in een eierdop. Wanneer je het ei van zijn schil ontdoet, vind je een doorzichtige masturbatiesleeve en een zakje glijmiddel. Het materiaal van de sleeve is erg flexibel, waardoor je het speeltje met gemak over de hele penis kunt trekken. Tenga heeft een hoop verschillende eitjes, elk met een eigen stimulerende structuur aan de binnenkant. Welke neem jij mee op vakantie?

Sex Talk Kaartspel

Sex Talk is een van de meest spannende kaartspellen die je maar kan spelen! Het is een vragenspel waarbij de vragen variëren van persoonlijke ervaring tot het geven van een ongezouten mening. Zo vervelen jullie je zeker niet tijdens die lange vliegreis!

FPPR masturbator

Deze FPPR masturbator neemt weinig ruimte in en is niet te herkennen als seksspeeltje. Wanneer je de masturbator van de dop ontdoet, vind je een masturbatiesleeve met een opening gevormd naar een vagina, anus of mond. Ook zijn de sextoys in verschillende huidtinten verkrijgbaar. De masturbators zijn aan de binnenkant voorzien van een stimulerende structuur, waardoor je op een intense masturbatie-ervaring wordt getrakteerd. Wanneer je klaar bent met spelen, haal je de masturbator uit de behuizing en maak je hem goed schoon met water, toycleaner of een milde antibacteriële zeep.


Heb jij al vakantieplannen? Neem je ook een seksspeeltje mee? Deel het met ons in een reactie!

2 reacties

  1. Als eerste wil ik een waarschuwen dat seksspeeltjes in sommige landen seksspeeltjes zijn verboden met name in Azië en Midden-Oosten. Dus mocht je besluiten om seksspeeltjes mee te nemen op vakantie check eerst of dat wel mag. Als ik op vakantie ga neem ik altijd glijmiddel en condooms mee echte seksspeeltjes niet ben vaak toch te druk om deze te gebruiken.

  2. Wij gaan over een paar maanden met vakantie het is een goed idee om deze mee te nemen. Ik kende het niet we zijn net aan het oriënteren
    Dank je voor deze tip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

794 keer bekeken

Geschreven door

Massages zijn heerlijk! Ze kunnen ontspannend zijn, stijve spieren losmaken, óf erotisch en opwindend zijn… En over die laatste soort gaan wij het hebben in dit artikel! We leggen je ook graag uit hoe massage olie kan helpen bij een extra spannend…
794 keer bekeken