Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

752.659 keer bekeken

Dé complete seks standjes index – alle seks standjes verzameld

11 januari 2023,

geschreven door

Wat is nou leuker dan gevarieerde seks? En hoe kan je nou optimaal genieten van een stevige vrijpartij? Juist! Door te experimenteren met verschillende seksposities. En geloof ons, variëren kan je eindeloos! Van seks standjes voor trio’s tot seks standjes met een zuignap dildo: Wij hebben alle tips voor verschillende seks standjes verzameld in dit artikel!

Inhoud van dit artikel

Populaire seks standjes

Seks standjes die je geprobeerd moet hebben

Orale seks standjes

Seks standjes met een seksspeeltje

Trio, gay en lesbische seks standjes

Populaire seks standjes

sex standjes

De 5 beste standjes voor borstenfans!

borsten standjesHet is een behoorlijk veelgestelde vraag binnen vriendschappelijke kringen: “Ben jij een borstenmens of een billenmens?”. Voor iedereen die al rode oortjes krijgt bij de gedachte aan een mooi paar borsten, hebben wij een lijstje samengesteld met de beste standjes voor borstliefhebbers. Lees maar snel verder!

Lees hier de volledige blog: De 5 beste standjes voor borstenfans!

5 hittebestendige standjes voor als het buiten warm is

hitteWe weten allemaal dat seks een ‘contact sport’ is, en hoe meer huid op huid contact, hoe intiemer de seks. Máár, als het buiten bloedheet is, kan een hete vrijpartij al snel iets té heet worden. Daarom is het verstandig om tijdens de zwoele zomeravonden (of middagen) gebruik te maken van standjes waarbij jullie iets meer afstand hebben. Lees snel dit artikel om te ontdekken welke 5 standjes volgens ons het meest hittebestendig zijn.

Lees hier de volledige blog: 5 hittebestendige standjes voor als het buiten warm is

10 standjes voor diepe penetratie

diepe penetratieDiepe penetratie. Sommige vrouwen hebben het nodig om tot een orgasme te komen, andere vrouwen vinden het misschien net iets te heftig. Standjes voor diepe penetratie kunnen echter erg handig zijn wanneer de penis van je partner aan de kleine kant is, of wanneer je moeite hebt om een orgasme te krijgen van alleen penetratie. Diep penetreren kan erg lekker zijn wanneer jullie een rustiger tempo hanteren en helpt hem bij het stimuleren van de G-spot. Met de volgende 10 standjes maken jullie de seks net even wat intenser!

Lees hier de volledige blog: 10 standjes voor diepe penetratie

Deze standjes geven je gegarandeerd een orgasme

seks standje orgasmeLukt het niet om klaar te komen tijdens de daad? Geen paniek! Er zijn gelukkig voldoende manieren om je kans tot een explosief orgasme te verhogen. Deze standjes moet je absoluut proberen om tot een ongekend hoogtepunt te komen.

Lees hier de volledige blog: Deze standjes geven je gegarandeerd een orgasme

De beste standjes voor mannen met een grote penis

grote penisDe een is groot, de ander is klein. Soms wat kort en dik, soms aan de dunne kant. Penissen zijn er echt in alle vormen en maten. Voor de mannen met groot gereedschap is het de kunst om creatief om te gaan met standjes, zodat jij en je partner zonder pijn en ongemakken kunnen genieten van heerlijke seks.

Lees hier de volledige blog: De beste standjes voor mannen met een grote penis

De beste standjes voor mannen met een kleine penis

standjes kleine penisIn erectie is de gemiddelde penis van een volwassen man tussen de 13 en 14 centimeter lang. Veel mannen kunnen zich echter onzeker voelen over de lengte van hun geslacht. Nergens voor nodig heren. Ook wanneer je iets onder het gemiddelde zit, kunnen jij en je partner nog steeds geweldige seks hebben!

Lees hier de volledige blog: De beste standjes voor mannen met een kleine penis

De aller-, allerbeste anale sexstandjes!

anale seks standjesJij en je partner zijn er over uit: jullie willen anale seks uitproberen. Of misschien hebben jullie het al wel uitgeprobeerd, maar ben je op zoek naar standjes om het nog leuker en lekkerder te maken. Bij anale seks is het belangrijk om vooral niet te inspannende standjes uit te willen proberen. Het is belangrijk dat je lichaam zo ontspannen mogelijk is om de anale seks zo prettig en soepel mogelijk te laten verlopen.

Lees hier de volledige blog: De aller-, allerbeste anale sexstandjes!

De beste standjes om op deze zondag uit te proberen

seks standjes zondagDe kans is groot dat jij dit artikel leest terwijl je op de bank zit. Wij geven je groot gelijk, zondag is de perfecte dag om weer op te laden voor de komende week. Of, om bij te komen van een heftige zaterdagavond. Seks is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt, wanneer je vermoeid of ronduit brak bent. Terwijl dit misschien juist precies is wat jij en je partner op dit moment nodig hebben. Seks kan namelijk zorgen voor nieuwe energie en een orgasme zorgt voor de ontspanning die jij nu goed kan gebruiken. Wij helpen je een eindje op weg met de vijf beste standjes waarvoor je de bank niet hoeft te verlaten.

Lees hier de volledige blog: De beste standjes om op deze zondag uit te proberen

De beste standjes om tijdens je vakantie uit te proberen

standjes zondagIn de afgelopen jaren, schreven wij verschillende artikelen over spannende standjes. De beste standjes uit ál deze artikelen zetten we hier voor je op een rijtje. Wij zijn benieuwd of jij deze standjes al aan je repertoire hebt toegevoegd. Één ding is zeker, met deze standjes vergeet jij jouw vakantie nooit weer.

Lees hier de volledige blog: De beste standjes om tijdens je vakantie uit te proberen

Hete zwangerschap seks: orgasmische standjes voor als je zwanger bent

standjes als je zwanger bentVeel vrouwen weten niet dat je tijdens de zwangerschap heerlijke seks kunt hebben. De angst dat de baby beschadigd zou kunnen raken, is overal nog volop aanwezig bij zwangere vrouwen. Jammer! Want seks tijdens normale zwangerschap (zonder complicaties) is niet schadelijk voor het kindje en kan er juist voor zorgen dat je meer geniet omdat je vagina extra gevoelig is. Wij hebben 5 opwindende zwangerschap standjes uitgezocht die gegarandeerd zorgen voor een heleboel plezier in bed.

Lees hier de volledige blog: Hete zwangerschap seks: orgasmische standjes voor als je zwanger bent

Seks in de auto – zó doe je dat!

seks in de autpSeks in je auto kan een goede manier zijn om wat extra passie in je seksleven te brengen. Heb je elke kamer in je huis al ingewijd? Dan zorgt sex in de auto voor de nodige variatie. Vanwege de beperkte ruimte is het echter niet altijd even makkelijk om je favoriete standje uit te voeren, maar met wat creativiteit kun je een heel eind komen.

Lees hier de volledige blog: Seks in de auto – zó doe je dat!

De 7 beste standjes voor onder de douche en in bad

seks onder de doucheSeksscènes in de badkamer zien er in films en series altijd zo fijn en sensueel uit. Maar wanneer jij en je partner onder de douche stappen, gaat alles echter een stuk stroever. Zo kan je te maken krijgen met hoogteverschillen, iemand die het koud heeft omdat hij of zij net niet onder de straal staat, of een gladde ondergrond. Desalniettemin kan seks in de badkamer echt wel een succesnummertje zijn. De beste 7 beste standjes voor onder de douche en in bad vind je hier!

Lees hier de volledige blog: De 7 beste standjes voor onder de douche en in bad

5 tips om het standje missionaris spannender te maken

missionaris standjeDe missionaris is niet voor niets een klassieker. Het is één van de meest comfortabele standjes ooit, maar weinig variatie tussen de lakens kan ook gaan zorgen voor verveling en we weten allemaal dat verveling een echte moodkiller is. Wanneer je merkt dat de sleur erin komt, nadat jullie voor de zoveelste avond achtereen voor de missionaris gaan is het hoog tijd om onderstaande tips toe te passen om het plezier te vergroten.

Lees hier de volledige blog: 5 tips om het standje missionaris spannender te maken

De 6 beste seksstandjes voor mensen met een maatje meer!

Wanneer je iets voller bent kunnen bepaalde standjes een grote uitdaging zijn. Sommige Kamasutra seksstandjes lijken misschien zelfs wel onmogelijk om uit te voeren. Maar wees niet bang, ongeacht je gewicht en postuur kun je nog steeds optimaal van seks genieten. In deze blog onthullen wij de beste seksstandjes voor mensen met een maatje meer!

Lees hier de volledige blog: De 6 beste seksstandjes voor mensen met een maatje meer!

De 6 beste standjes voor de vrouw bovenop!

Wanneer de vrouw bovenop zit, is ze de baas over haar eigen plezier. Ze heeft zelf invloed over hoe snel of hoe diep het moet gaan, waardoor het waarschijnlijker wordt dat ze een orgasme zal krijgen. Daarnaast is het uitzicht voor hem ook niet verkeerd, dus waarom zouden we de rolletjes niet een keer omdraaien? Wij geven je de 6 beste standjes om dit te doen!

Lees hier de volledige blog: De 6 beste standjes voor de vrouw bovenop!

5 beste seksstandjes voor wanneer je verkouden bent

seks als je verkouden bentSeks staat waarschijnlijk niet bovenaan je to do-lijstje wanneer je verkouden bent, maar juist dan heeft seks ook heel wat voordelen. Seks versterkt namelijk je immuunsysteem en verzacht de pijn door endorfines die vrijkomen tijdens een vrijpartij. Een verkoudheid hoeft de pret echt niet te drukken, zolang je maar de juiste seksstandjes weet.

Lees hier de volledige blog: 5 beste seksstandjes voor wanneer je verkouden bent

De 4 lekkerste standjes voor goede ochtendsex!

ochtendsex’s Ochtends wakker worden en uit bed komen is voor veel mensen een lastige opgave. Een orgasme kan dit ochtendritueel echter een stuk dragelijker maken. En daarbij kan je natuurlijk gelijk van zijn morningwood profiteren De beste standjes voor goede ochtendsex vind je hier!

Lees hier de volledige blog: De 4 lekkerste standjes voor goede ochtendsex!

Seks standjes die je geprobeerd moet hebben

sex standjes

7 makkelijke standjes voor jouw eerste keer

eerste keerBen jij nerveus over je allereerste keer of krijg je misschien zelfs wel een mini paniekaanval? Gefeliciteerd, je bent volkomen normaal! De eerste keer seks is vrijwel nooit zoals je ziet op televisie of op pornosites en waarschijnlijk ook helemaal niet zoals je verwacht. Er zal geklungel en onhandigheid zijn, maar wij hebben alvast 7 standjes voor jou verzameld om de eerste keer zonder een paniekaanval te beleven.

Lees hier de volledige blog: 7 makkelijke standjes voor jouw eerste keer

8 beestachtige Kamasutra standjes die je moet proberen!

kamasutra standjesMet onderstaande ‘beestachtige’ standjes uit de Kamasutra kunnen jullie seksen als pro’s en werk je tegelijkertijd aan je lenigheid en uithoudingsvermogen! Welke standjes vinken jullie straks af?

Lees hier de volledige blog: 8 beestachtige Kamasutra standjes die je moet proberen!

De 10 beste standjes voor mensen die graag kijken

mensen kijkenDe meningen zijn verdeeld; licht aan of licht uit tijdens een vrijpartij? Sex in het donker kan erg spannend zijn, maar hoe opwindend is het om die seksgod(in) van je in actie te zien? Trek die kleren maar van elkaars lijf, want in dit artikel zetten we alle standjes op een rij waarbij je een goed zicht hebt op je sekspartner.

Lees hier de volledige blog: De 10 beste standjes voor mensen die graag kijken!

One night stand: 5 ruige standjes voor een onvergetelijke nacht!

ruige seksJij wilt het en je partner voor de nacht wil het. Een one night stand is het perfecte moment om ruige seks standjes uit te proberen. Mocht het een fiasco zijn dan zie je hem of haar waarschijnlijk toch nooit meer! Bekijk ze allemaal. Welke zou jij graag willen proberen?

Lees hier de volledige blog: One night stand: 5 ruige standjes voor een onvergetelijke nacht!s

10 bijzondere Kamasutra standjes voor op je bucketlist!

bijzondere kamasutra standjesDoggystyle, de missionaris positie en de cowgirl: we’ve all been there, done that. Gelukkig hoeft het seksuele repertoire absoluut niet beperkt te blijven tot deze 3 favoriete standjes. De Kamasutra bestaat uit tig verschillende posities die jij en je partner vandaag nog eens moeten proberen! Ik heb voor jou 10 hele bijzondere standjes uitgezocht. Veel plezier!

Lees hier de volledige blog: 10 bijzondere Kamasutra standjes voor op je bucketlist!

De beste standjes om samen mee klaar te komen

klaarkomenSamen op hetzelfde moment klaarkomen is niet noodzakelijk en zeker niet makkelijk; toch kan het een leuke bonus en extra bevredigend zijn wanneer jullie wel samen een hoogtepunt delen. Wanneer je het per se van je bucketlist wilt afvinken, hebben we een aantal standjes waarbij je de kans op een gelijktijdig orgasme vergroot!

Lees hier de volledige blog: De beste standjes om samen mee klaar te komen

Calorieën verbranden doe je het snelst met déze sex standjes!

calorieën verbranden met seksWil je afvallen, maar ben je niet zo’n sportfreak? Geen probleem! In bed kan je plezier hebben en tegelijkertijd calorieën verbranden. Dus trek een sprintje richting slaapkamer en geniet ervan.

Lees hier de volledige blog: Calorieën verbranden doe je het snelst met déze sex standjes!

Met déze seks standjes ben jij zo die december kilo’s kwijt!

sexerciseEen nieuw jaar en nieuwe sexy kansen! Of tenminste, dat is de bedoeling. Heb jij je ook een beetje laten gaan tijdens de feestdagen, en ben je er zat van om naar de sportschool te gaan? Dan heb ik goed nieuws: Seks helpt bij het verbranden van calorieën! Dus wil jij op een leuke manier die laatste pondjes laten verdwijnen? Dan komen deze intensieve seks standjes goed van pas!

Lees hier de volledige blog: Met déze seks standjes ben jij zo die december kilo’s kwijt!

6 ingewikkelde sex standjes voor alle fitboys en girls!

moeilijke seks standjesMissionaris, de cowgirl en doggystyle. We vallen graag en vaak terug in ons standaard seksuele repertoire. Niets mis mee natuurlijk, als deze sex standjes tot jouw absolute favorieten horen. Maar ben jij toe aan next level seksposities? Voeg dan zéker de volgende 6 sex standjes in dit blog toe aan jouw bucketlist!

Lees hier de volledige blog: 6 ingewikkelde sex standjes voor alle fitboys en girls!

De 5 beste standjes om samen te masturberen!

Samen masturberen kan in het misschien een beetje onwennig zijn en vreemd aanvoelen, maar het is echt wel iets wat je prima samen kunt doen! Door samen te masturberen voelen jullie je nog comfortabeler bij elkaar, wat weer positieve gevolgen heeft voor jullie relatie! Neem de volgende standjes dus goed in je op en oefen er op los!

Lees hier de volledige blog: De 5 beste standjes om samen te masturberen!

5 beste standjes om je orgasme mee uit te stellen

orgasme uitstellen

Vrijwel elke man heeft weleens meegemaakt dat hij minder controle heeft over zijn orgasme dan gepland. Dat is normaal en maakt helemaal niks uit. Helemaal niet omdat wij 5 standjes hebben waarmee elke man het langer vol kan houden!

Lees hier de volledige blog: 5 beste standjes om je orgasme mee uit te stellen

5 stille standjes voor dunne wandjes

Heb je regelmatig ruzie met de buren omdat jij en je partner teveel lawaai maken in de slaapkamer? Vervelend. Met de volgende ‘stille’ standjes houd jij je buren voortaan weer te vriend

Lees hier de volledige blog: 5 stille standjes voor dunne wandjes!

De lekkerste standjes voor sex op de camping!

camping sexSeks in een klein en broeierig tentje is niet altijd even comfortabel. Je hebt minder bewegingsvrijheid, een heleboel mensen om je heen en geen muren die jullie geluid nog enigszins kunnen camoufleren. Seks in een tentje vraagt om een iets andere aanpak dan normaal. Met de volgende tips moet dat in ieder geval zeker gaan lukken!

Lees hier de volledige blog: De lekkerste standjes voor sex op de camping!

De beste standjes voor mensen met een beperking

gehandicapten seksIedereen heeft recht op een gezond en bevredigend seksleven! Een fysieke beperking hoeft intiem contact en seks zeker niet onmogelijk te maken. Net als de meeste dingen in het leven, kan ook seks een beetje worden aangepast. Of jezelf nu een handicap hebt, je partner of jullie beiden, er zijn tal van manieren om het gezellig te maken in de slaapkamer!

Lees hier de volledige blog: De beste standjes voor mensen met een beperking

De beste standjes met CBD!

cbdCBD kan geweldige dingen doen voor je seksleven, zoals het verbeteren van de bloedtoevoer naar de belangrijke lichaamsdelen, het ontspannen van de spieren en het versterken van je lustgevoel. Producten met de cannabinoïde CBD zijn tegenwoordig in bijna alle landen legaal verkrijgbaar. Dit maakt het voor veel mensen een stuk toegankelijker om met cannabis in de slaapkamer te experimenteren. Wil jij weten welke seksstandjes zich het beste lenen met wiet? Lees dan snel verder!

Lees hier de volledige blog: De beste standjes met CBD!

De 5 heetste standjes waarbij zij domineert

zij domineertDe praktijk leert ons dat vaak mannen dominant zijn in bed. Bij veel standjes is het dan ook de man die actief is. Zin om eens de rollen om te draaien? Probeer dan vooral deze 5 standjes uit waarbij zij domineert!

Lees hier de volledige blog: De 5 heetste standjes waarbij zij domineert

Orale seks standjes

orale seks

Lekkere standjes voor de perfecte blowjob

standjes voor pijpenEen goede pijpbeurt geven is hartstikke sexy. Maar het kan vervelend zijn dat jij niet aan te trekken komt, terwijl je partner enorm verwend wordt. Wil jij net zo veel genieten van een blowjob als je partner? Kies dan voor een van deze standjes. Pijpen was nog nooit zo leuk!

Lees hier de volledige blog: Lekkere standjes voor de perfecte blowjob

6 manieren om standje 69 nog leuker te maken!

standje 69Standje 69 is natuurlijk een klassieker. Elkaar gelijktijdig stimuleren blijkt in de praktijk echter vaak een lastige opgave. Met de volgende tips wordt standje 69 een stuk leuker!

Lees hier de volledige blog: 6 manieren om standje 69 nog leuker te maken!

Doe vandaag nog déze variaties op standje 69!

standje 69Een van dé populairste standjes ever is natuurlijk het welbekende standje 69. Maar wist jij dat je op verschillende manieren van dit standje kan genieten? Voor alle standje 69 lovers in the house: ga een spannende slaapkamersessie tegemoet met déze 8 variaties!

Lees hier de volledige blog: Doe vandaag nog déze variaties op standje 69!

Deze 5 nieuwe standjes voor orale seks moet je proberen!

standjes orale seksHoud je van gebeft worden maar klaagt je vriendje soms dat hij pijn in zijn nek krijgt? Of wil je wat meer experimenteren met orale seks? Dan kun je deze vijf nieuwe standjes eens proberen zodat je volop kan genieten.

Lees hier de volledige blog: Deze 5 nieuwe standjes voor orale seks moet je proberen!

Dit zijn de beste standjes om in te rimmen!

rimmenNiet iedereen voelt zich op zijn gemak bij de gedachte om de anus van zijn geliefde te kussen of te likken, of om het bij zichzelf te laten doen. Desondanks zijn veel stelletjes nieuwsgierig naar oraal-anaal contact. De meeste mensen die het geprobeerd hebben zijn direct fan geworden. Om jouw rim-ervaring ook een succes te laten zijn, hebben we de beste standjes om te rimmen hieronder voor je uiteengezet!

Lees hier de volledige blog: Dit zijn de beste standjes om in te rimmen!

Seks standjes met een seksspeeltje

sextoys

Seks standjes met een vibrator die je geprobeerd moet hebben!

seks standjes met vibratorSeks is nóg beter met een vibrator erbij. Maar welke standjes kun je dan allemaal uitproberen? Met deze seks standjes wil je straks nooit meer zonder.

Lees hier de volledige blog: Seks standjes met een vibrator die je geprobeerd moet hebben!

De beste standjes voor pegging!

Pegging is een interessante optie voor stellen die de rollen een keer willen omdraaien. Bij pegging gebruikt de vrouw een voorbinddildo om de man te penetreren. Om jullie te inspireren hebben we de leukste standjes met een voorbinddildo hieronder uiteengezet. Doe voorzichtig aan en gebruik voldoende glijmiddel!

Lees hier de volledige blog: De beste standjes voor pegging!

5 sex standjes met handboeien!

seks met handboeienHandboeien zijn voor velen de eerste introductie op een bondage spel. Heb je al een beetje ervaring met bondage, of ben je op zoek naar tips om van start te gaan? In deze blog lees je 5 manieren om handboeien in de slaapkamer te gebruiken!

Lees hier de volledige blog: 5 sex standjes met handboeien!

Seks met een buttplug – de voordelen en beste standjes!

seks met een buttplugEen buttplug is specifiek bedoeld voor anaal gebruik en kan door zowel mannen als vrouwen gebruikt worden. Sommige mensen gebruiken het speeltje puur voor seksuele bevrediging, anderen om hun anus te trainen voor anale seks en soms is het een combinatie van beiden. Je kunt een buttplug ook prima tijdens de seks dragen om zo het gevoel en je orgasme te versterken. Niet elk standje is echter geschikt om met buttplug in te doen. In deze blog leggen we voordelen uit van seks met een buttplug en delen we de meest geschikte standjes met dit type seksspeeltje!

Lees hier de volledige blog: Seks met een buttplug – de voordelen en beste standjes!

Dit zijn de beste standjes met een zuignap dildo!

seks met een zuignap dildoOm optimaal te kunnen genieten van dubbele penetratie is het goed om van te voren te weten welke standjes het beste werken. Geen zorgen, wij hebben de beste standjes voor dubbele penetratie voor je in kaart gebracht. Doe er je voordeel mee!

Lees hier de volledige blog: Dit zijn de beste standjes met een zuignap dildo!

De 5 beste standjes met een cockring!

standjes met een cockringEen cockring draag je rond de basis van de penis. Het bloed in de zwellichamen wordt door de ring vastgehouden, waardoor je erectie steviger aanvoelt en langer aanhoudt. Ook jouw partner kan genieten van een penisring. Met een vibrerende cockring stimuleer je namelijk ook haar clitoris tijdens de penetratie. Welke standjes het beste werken met een cockring lees je hier!

Lees hier de volledige blog:De 5 beste standjes met een cockring!

De leukste standjes met een sextoy pakket!

sextoy pakketEen erotisch cadeaupakket is een perfecte manier om ervaring op te doen met verschillende seksspeeltjes. Met een sextoy pakket wordt je seksleven in één klap voorzien van nieuwe impulsen. Dit kan helpen om bepaalde vaste slaapkamerpatronen te doorbreken. Ook kunnen sommige seksspeeltjes bepaalde standjes uit jullie repertoire wat spannender maken. Om je van inspiratie te voorzien hebben we een aantal standjes uiteengezet met seksspeeltjes die je veel in erotische cadeaupakketen terugvindt.

Lees hier de volledige blog: De leukste standjes met een sextoy pakket!

Trio, gay en lesbische seks standjes

trio standjes

De 7 lekkerste gay standjes uitgelegd!

gay standjesHelaas valt er op het internet nog niet zo heel veel te vinden over verschillende standjes voor gays en hoe zij hun seksleven kunnen verbeteren. Om hier verandering in te brengen en om je te inspireren, hebben we de 7 lekkerste gay standjes voor je verzameld. Inclusief verduidelijkende illustraties, zodat jij en je partner gelijk aan de slag kunnen!

Lees hier de volledige blog: De 7 lekkerste gay standjes uitgelegd!

De 7 heetste lesbische standjes die jij moet kennen

lesbische standjesEr bestaan heel wat kamasutra standjes die geschikt zijn voor heterostellen, maar als het aankomt op lesbische standjes zijn goede tips soms ver te zoeken. Daarom hebben wij 7 heerlijke seks posities voor girl on girl sex op een rij gezet!

Lees hier de volledige blog: De 7 heetste lesbische standjes die jij moet kennen

5 Trio standjes om nooit te vergeten

beste trio standjesEen trio: het is de droom van velen. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk, seks met drie personen? Of je hier nu bent om inspiratie op te doen voor jouw eerste trio, of uit pure nieuwsgierigheid, dat maakt niet uit. Wij zetten de leukste standjes voor met z’n drietjes op een rij.

Lees hier de volledige blog: 5 Trio standjes om nooit te vergeten

De beste standjes voor tijdens een trio!

trio standjesHoewel het hebben van een trio hoogstwaarschijnlijk een ervaring is die je waarschijnlijk niet snel zult vergeten, kan het best lastig zijn om erachter te komen welke posities wel en niet goed werken. Gelukkig voor jou hebben wij de leukste standjes voor een trio verzameld, zodat jij het maximale uit deze ervaring gaat halen!

Lees hier de volledige blog: De beste standjes voor tijdens een trio!

De beste standjes voor dubbele penetratie

standjes voor dubbele penetratieOm optimaal te kunnen genieten van dubbele penetratie is het goed om van te voren te weten welke standjes het beste werken. Geen zorgen, wij hebben de beste standjes voor dubbele penetratie voor je in kaart gebracht. Doe er je voordeel mee!

Lees hier de volledige blog: De beste standjes voor dubbele penetratie

Wat is jouw ultieme favoriete seks standje? En welke staat nog op jouw bucketlist?

1 reactie

  1. ik ben een senioren man 63jr. Twaalf jaar geleden liet mijn vrouw mij met mijn zoon en dochter alleen achter,nu mijn kinderen het alletwee goed voor elkaar hebben zou ik wel weer eens een vrouw tegen het lijf willen lopen zouden jullie mij daar mee kunnen helpen cq bij staan graag hoor ik van jullie gr.Piet Olierhoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

563 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij tot op heden nog steeds op zoek naar ‘de ware’? Het is volkomen begrijpelijk dat jij zoekende bent naar die ultieme liefde dat in ons strot is geramd door romans, films en liefdesliedjes. Helaas blijkt uit onderzoek dat het zoeken van the one…
563 keer bekeken