Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

12.989 keer bekeken

Sexy Valentijnscadeautips voor koppels

10 februari 2022,

geschreven door

Valentijn komt er weer aan en dat betekent: tijd voor spannende cadeaus! Je kunt kiezen voor een cadeau speciaal voor je partner, maar het is natuurlijk veel leuker om een cadeau te geven waar jullie beiden van kunnen genieten. Wil jij weten wat de leukste Valentijnscadeaus voor jullie zijn? Lees dan onze cadeautips hieronder.

Het ultieme valentijnscadeau

Als er één cadeau is dat ‘ik hou van jou’ zegt, dan is het I Love You van Loveboxxx! Dit is een romantische giftbox met 7 cadeaus voor hem en haar. Met de cadeautjes uit deze doos zullen jullie een onvergetelijk romantische Valentijnsavond tegemoet gaan. Bovendien is deze set extra leuk om te geven, omdat je weet dat jij er nét zo van zult genieten.

Dubbel plezier met een koppel toy

Een duo vibrator is hét ultieme speeltje voor koppels. Deze toy wordt door de vrouw ingebracht en is zo ontworpen dat de g-spot en de clitoris worden gestimuleerd. Het gedeelte dat wordt ingebracht is smal genoeg om de man de vrouw te laten penetreren. Dus ook hij kan heerlijk meegenieten van de vibraties. Een waar genot voor hem én haar! Daarnaast zijn er diverse andere vibrators die tijdens het penetreren zowel hem als haar plezieren.

Samen genieten met een vibrerende cockring

Ook een vibrerende cockring kan zomaar het speeltje zijn dat jullie relatie iets extra’s geeft! De penisring zorgt voor een hardere en langdurige erectie, waardoor jullie langer van de seks kunnen genieten. Vibrerende penisringen beschikken over een vibrerende bullet, waardoor de vrouw ook optimaal van dit speeltje kan genieten. Deze bullet werkt namelijk als een vibrator die voor clitorisstimulatie zorgt bij de vrouw tijdens het vrijen.

Tease & Please op afstand

Op afstand met elkaar spelen kan mega sexy zijn met een bedienbare toy! Zo zijn er vibrerende eitjes mét afstandsbediening te krijgen voor speels genot. Ook zijn er speeltjes die met behulp van een app bestuurd kunnen worden. Jouw partner kan het tempo en ritme bepalen, waar je ook bent! Zo  kunnen de meeste vibrators van We-Vibe met de We-Connect app worden bestuurd. Ook zijn er heuse teledildonics verkrijgbaar die op afstand op elkaar kunnen reageren, zoals de speeltjes van Lovense en Kiiroo.

Verwen elkaar met een erotische massage

Voorspel is zeer belangrijk voor het seksleven en laat jullie heerlijk ontspannen! Valentijnsdag is dan ook dé dag om hier extra aandacht aan te besteden. Hoe jullie dat doen? Door elkaar te masseren met een fijne massageolie! Een sensuele massage is namelijk de ideale manier om seksuele gevoelens op te wekken en te versterken. Massageoliën, massagekaarsen of massage cadeaupakketten: genoeg keuze voor sensuele, erotische verwennerij!

Tip! Wil je jouw partner letterlijk én figuurlijk versieren? Experimenteer dan eens met verleidelijke, eetbare bodypaint.

Sexy entertainment

Willen jullie de relatie naar een nóg dieper level brengen? Het spelen van een erotisch spel is dé perfecte gelegenheid om alles op relationeel en seksueel gebied te bespreken. Leer elkaar (her)ontdekken op een speelse manier! Het spel Ultiem Verlangen is zeer geschikt om elkaar op een intieme en erotische manier (nog) beter te leren kennen. Willen jullie een speels en avontuurlijk avondje samen beleven? Kies dan voor een spel met erotische opdrachten.

Meer inspiratie?

Kan je geen keuze maken? Kies dan voor een sexy of spannend cadeaupakket! In een cadeauset kom je van alles tegen, waar niet alleen jij, maar ook je partner intens van kan genieten. Kies voor een erotisch cadeaupakket met sexy toys voor jullie beide. Of ga je voor een kinky setje? Natuurlijk kan je ook kiezen voor een massagepakket voor een romantische avond met happy ending!

Is het gelukt om iets voor je partner te vinden? We horen het graag in een reactie hieronder! We wensen jou en en je partner in ieder geval een geslaagde Valentijnsdag toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.693 keer bekeken

Geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Deze week bespreken we de fetisj Cuckolding. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder! cuckolding: zelfst.naamw. (m) Ee…
5.693 keer bekeken