Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

5.877 keer bekeken

Hét perfecte Valentijnscadeau voor hem

1 januari 2017,

geschreven door

Ben je op zoek naar een beetje inspiratie om je lief het perfecte Valentijnscadeau? Dan ben je op onze blog aan het juiste adres! Het valt niet altijd mee om iets te kopen voor een man. Laat staan op een dag dat je eigenlijk moet. Wij zetten de leukste tips & cadeautjes voor je op een rij. Een Valentijnscadeau voor de man heb je zo gevonden! 

Verras hem met een seksspeeltje…

 

Niet alleen de dames worden blij van een sex toy. Ook mannen kunnen wel hun ei kwijt met een erotisch speeltje. Laat hem lekker genieten van zijn me-time met een masturbator, zoals de Pink Lady Touch van Fleshlight. Wist je dat Fleshlight zelfs masturbators heeft met de vorm van de vagina van bekende pornosterren? Voor de partner die zijn/haar lief wil verwennen met echt een luxe masturbator, is de Flip Hole Tenga Masturbator een absolute aanrader! Met deze masturbator kan hij zélf de druk bepalen voor een zuigend en samentrekkend gevoel.

 

Wil je hem graag trakteren op een heerlijke, harde en langdurige erectie? Kies dan voor een cockring! Zeer populair is de We-Vibe Verge. Deze penisring is oplaadbaar én vibreert! De toy heeft een luxe design en is zo ontworpen zodat het perineum gelijktijdig gestimuleerd kan worden. Daarnaast kan je de Verge bedienen met een app. Ook leuk voor partnergebruik dus! Voor een meer intense ervaring, kan je hem verrassen met een penisring met vibrerende bullet. Deze bullet kan zorgen voor een heerlijke clitorisstimulatie tijdens de seks, maar kan ook zo gedragen worden zodat de balzak extra wordt gestimuleerd.

… voor anale stimulatie

 

Houd jouw mannetje er wel van om te experimenteren? Of is hij al dol op anale stimulatie? Dan is een prostaatstimulator het ultieme cadeau om hem deze Valentijn mee te verrassen. Veel mannen zweren er bij: een prostaatmassage. Het stimuleren van de prostaat kan namelijk leiden tot een intens orgasme. Bijkomend voordeel is dat het legen van de prostaat mega gezond is! De Dynamic Duke Prostaatvibrator is perfect geschikt voor de juiste stimulatie van de prostaat én perineum.

 

 

Natuurlijk kan je hem ook verwennen met een klassiek anaal speeltje: de buttplug. De Triplet Vibrerende Buttplug is een waanzinnige toy mét afstandbediening. Leuk om samen mee te spelen dus! Ook zal hij vast blij worden van de vibrerende beads van de Beaded Buddy Vibrator. Deze anale ketting is voorzien van een extra stimulator dat het perineum heerlijk kan verwennen.

  • Geen producten gevonden

Op zoek naar meer inspiratie? Maak hem blij met met een leuke boxershort of een heerlijk ruikende parfum.

Leg hem in de watten

Houd hij niet zo van al die speeltjes? Dan zijn er natuurlijk genoeg andere opties! Welke man is nou niet dol op het beeld van jou in een sexy lingeriesetje? Kies het meest verleidelijke setje en verwen hem met een heerlijke erotische massage. Koop wat massage olie, een massagekaars of wat bodypaint en wie weet wat de avond jullie verder gaat brengen 😉 En wil jij hem eens lekker trakteren op een uitgebreide blowjob? Dan is de Oralee Oral Vibe een perfect cadeau voor extra plezier!

Is het je gelukt om iets een sexy Valentijnscadeau voor hem te vinden? We horen het graag in een reactie hieronder! We wensen jou en je (toekomstige) liefje in ieder geval een sexy Valentijnsdag toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.069 keer bekeken

Geschreven door

Liefde is… geweldig, goed, heerlijk, fantastisch… enzovoort. We zijn allemaal voor de liefde. Maar er zweven ook behoorlijk veel populaire mythen rond over liefde en relaties. Een aantal hadden alleen honderden jaren geleden ontkracht moeten word…
1.069 keer bekeken