Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Grappige en spannende Sinterklaas cadeaus

21 december 2015,

geschreven door

Ben jij zoet geweest dit jaar of verdien je eigenlijk een heel erg stout cadeautje? Met de Sint als vaste klant hebben we een ruime keuze in allerlei soorten zoete, spannende of juist vreselijk stoute Sinterklaas cadeaus. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere suikerpenis, ga voor een spannend bordspel of maak iemand blij met een erotisch verrassingspakket voor in de slaapkamer. Ook voor de leukste fopcadeaus ben je bij ons aan het juiste adres. Geef je gefrustreerde broertje bijvoorbeeld een opblaasbaar schaap cadeau, succes gegarandeerd!

De leukste Sinterklaas cadeaus verzameld voor jou!

Voor elk budget is er wel een geschikt cadeau te vinden. Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben onze favoriete Sint cadeaus voor je verzameld, kijk snel verder!

Cadeaus tot €10,-

Zelfs voor een heel klein bedrag heb je al een fantastisch cadeau, wat dacht je bijvoorbeeld van Kamasutra toiletpapier?!

Cadeaus tot €20,-

Geef die eenzame vrijgezel een knuffelbare kruik met borsten. Zo komt hij zeker de winter wel door!

Cadeaus tot €30,-

Op zoek naar een chique cadeau? Wat dacht je van een heerlijk damesparfum met feromonen!

Wil je nog meer inspiratie voor je Sinterklaas cadeaus? Kijk eens bij onze erotische gadgets of seksspeeltjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.051 keer bekeken

Geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag zetten wij een fetisj in de spotlight, want in iedereen schuilt toch wel een beetje een fetisjist. Deze week is dat Formicofilie. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder! Formicofilie: zelfst.naamw…
1.051 keer bekeken